Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maartucha napisał(a):
haha własnie tata wdepnal ze tak powiem w kupsko Tofficzka :D

aaaa co do Fotek to napewno zrobie :D moze jeszce dzisss :loveu: ale jutro rano wkleje:) Bo na internecie tez długo siedziec nie bede :D Zaraz na wspolnej :D POzniej Magda :D A ja stary serialowicz obowiazkowo musze ogladac :D A szczegolnie na MAgdzie M musze sie skupic :D

cześć kochanie :loveu:
już jestem :evil_lol:
ostatnio jakoś mi tak czasu brakuje :angryy:
o widzę, że ty też fanka seriali jesteś :cool3:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Dobra ja juz lece na tv i lulu :cool3:
Wymiziaj mi Tofficzka:loveu:
I
DOBRANOC:loveu:

Dobranoc:loveu:
(pchły na noc a karaluchy pod poduchy :D)
Tofficzek zaraz zostanie wymiziany :D

[quote name='Yorkie']Wow, jakie super akwarium :loveu:
Toffiś taki malutki, jeszcze by się w nim utopił :evil_lol:
Węchu, węchu :bluepaw:
Fajne kapciuszki :evil_lol:

Dziekujemy :D
A no taka kruszynka ze jeszcze chyba Go te akwarium nie za bardzo interesuje bo nie siega :evil_lol::evil_lol:
:bluepaw::bluepaw:
Dziekuje :D Daichman sie kłania :D

Posted

nane napisał(a):
cześć kochanie :loveu:
już jestem :evil_lol:
ostatnio jakoś mi tak czasu brakuje :angryy:
o widzę, że ty też fanka seriali jesteś :cool3:

NO nareszciee.. juz chcialam Ci PIF PAF robic :D Chcialam szczelac (jak dzis w pierwszej milosci hahaha) :D MI tez czasu ostatnio brakuje :placz: i tak sie mijamy i w ogole Ajjj :placz:

Posted

maartucha napisał(a):
NO nareszciee.. juz chcialam Ci PIF PAF robic :D Chcialam szczelac (jak dzis w pierwszej milosci hahaha) :D MI tez czasu ostatnio brakuje :placz: i tak sie mijamy i w ogole Ajjj :placz:

od dziś koniec mijania :mad:
mijaniu mówimy STOP :2gunfire:
CO TAM SŁYCHAĆ JAK TAM TOFFICZEK???

Posted

Cze Martucha mimo iż nie przepadam za rybkami to akwarium mi się podoba:eviltong: pewnie to hobby tatusia:eviltong: aż milo patrzec na Toficzka radosnego a tymi kapciochami to mu chyba wielką radość sprawiłaś takie mięciutkie przytulanki hihi

Posted

madziasto4 napisał(a):
Fajnie tak obserwować jak się piesek rozwija z dnia na dzień, prawda? :loveu:

Super akwarium :)

Dziekujeemy :D Tatus moze byc z siebie dumny :D
A Tofficzek sie naparwde rozwija, z dnia na dzien taki zywszy :D zaabki juz ma coraz ostrzejsze :D ale ja i tak uwielbiam jak mnie gryzie :D

nane napisał(a):
od dziś koniec mijania :mad:
mijaniu mówimy STOP :2gunfire:
CO TAM SŁYCHAĆ JAK TAM TOFFICZEK???

KONIEC :D I czego głupolQ szczelasz?:D PIf PaF Ci mam zrobic?:D Lepiej nie :cool1: Bo wtedy kaput z Toba bedzie :cool1:

A Tofficzek to cudo natury :D kochany Wie juz kto jego Pancia jest, wie grzie jego miejsca Do spania, Kupke i siusku stara sie robi w kuchni, bo tam ma legowisko. Sporadycznie gdzies sie zdazy, ale jak widzi ze ktos idzie to zwiewa odrazu do siebie, bo juz wie ze nie ładnie zrobil :D KOchaaanyy jest :loveu: Kumaty Chopaczek z niego :loveu: Ojj dziewczyny beda za nim sikac :lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Martucha mimo iż nie przepadam za rybkami to akwarium mi się podoba:eviltong: pewnie to hobby tatusia:eviltong: aż milo patrzec na Toficzka radosnego a tymi kapciochami to mu chyba wielką radość sprawiłaś takie mięciutkie przytulanki hihi

Dzien dobry wieczor :eviltong:

Jak to za rybkami nie przepadasz :mad::mad: ale masz szczescie ze Ci sie Tatusiowate podoba :evil_lol: BO inaczej bym pif paf zrobila :D
A Tofficzkowi ogonek lata jak szalony jak biegnie za mna :D

Posted

maartucha napisał(a):

KONIEC :D I czego głupolQ szczelasz?:D PIf PaF Ci mam zrobic?:D Lepiej nie :cool1: Bo wtedy kaput z Toba bedzie :cool1:

Nie szczelam juz :oops:

Posted

Nie przepadam bo odkąd pamiętam u mnie w domu były rybki i moja mama do dziś je ma a te czyszczenie tego akwarium,jeżdzenie by karmic te rybki kiedy rodzice wyjeżdzali ee wole psy:eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
Nie przepadam bo odkąd pamiętam u mnie w domu były rybki i moja mama do dziś je ma a te czyszczenie tego akwarium,jeżdzenie by karmic te rybki kiedy rodzice wyjeżdzali ee wole psy:eviltong:

Kazdy ma jakiegos bzika :D :evil_lol:

Posted

~~ Dzień Dobry ~~

[SIZE=2]Ahh ale wszyscy dzis Dumni z Tofficzka :) Kochany strasznie mądry jest. Pierwszego dnia juz wiedzial gdzie jego miejsce, a dzis jestesmy na etapie ze wie, ze w nocy sie spi a nie bawi. Dzis Go w ogole nie slyszalam. tata mowil, ze obudzil sie o 2 najpierw, ale sobie chodzil tylko po ich pokoju (bo u mnie i mojego brata drzwi sa na noc zamkniete :))) sobie dreptal, bawil sie sam i ogolnie cacy :) pozniej dopiero obudzil sie przez 6 i poszedl do rodzicow i znowu sobie dreptal, a ze tata sie rusyzl to ten urwis wyczul ze juz czas na zabawe i sie zaczelo szczekano poranne (Bo w ciagu dnia nie chce mu sie szczekac, na sniadanie daje nam porcje szczekanka :D). Kochaaany moj własnie wstal i zaraz mysle ze pojdzie amciu :D a ja spadam sie szykowac i do szkolki :placz:

Posted

Cze MARTA ciekawe po kim mały taki mądry :eviltong: a powiedz mi jak go zamawiałaś to były tez inne yorki do wyboru czy np on tylko został do kupienia...może pisałaś o tym w galerii ale plis przypomnij mi :cool1:

Posted

[quote name='maartucha']

~~ Dzień Dobry ~~

[SIZE=2]Ahh ale wszyscy dzis Dumni z Tofficzka :) Kochany strasznie mądry jest. Pierwszego dnia juz wiedzial gdzie jego miejsce, a dzis jestesmy na etapie ze wie, ze w nocy sie spi a nie bawi. Dzis Go w ogole nie slyszalam. tata mowil, ze obudzil sie o 2 najpierw, ale sobie chodzil tylko po ich pokoju (bo u mnie i mojego brata drzwi sa na noc zamkniete :))) sobie dreptal, bawil sie sam i ogolnie cacy :) pozniej dopiero obudzil sie przez 6 i poszedl do rodzicow i znowu sobie dreptal, a ze tata sie rusyzl to ten urwis wyczul ze juz czas na zabawe i sie zaczelo szczekano poranne (Bo w ciagu dnia nie chce mu sie szczekac, na sniadanie daje nam porcje szczekanka :D). Kochaaany moj własnie wstal i zaraz mysle ze pojdzie amciu :D a ja spadam sie szykowac i do szkolki :placz:

słuchaj ja też miałam swego czasu problem z Tanyą:mad: bo nie chciała spać w nocy to ją brałam o godzinie 22 :crazyeye: budziłam i męczyłam zabawą:evil_lol: - i tak mała przesypiała całą noc do godziny 6 rano :cool3:

Posted

Cześć Marta!
No to super, że Tofficzek tak szybko się uczy, nie macie z nim pewnie dużych problemów :loveu: A na pewno szybki się przyzwyczai, że całą noc się przesypia, a dzień spędza na szaleństwach :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze MARTA ciekawe po kim mały taki mądry :eviltong: a powiedz mi jak go zamawiałaś to były tez inne yorki do wyboru czy np on tylko został do kupienia...może pisałaś o tym w galerii ale plis przypomnij mi :cool1:

Hej Pegaz :*

a mądry do On po Panci :D:razz: a co do zamawiania to było tak: wszystkie psiaczki były już "zaklepane" ale ja jako pierwsza miałam prawo wyboru :)

[quote name='nane']słuchaj ja też miałam swego czasu problem z Tanyą:mad: bo nie chciała spać w nocy to ją brałam o godzinie 22 :crazyeye: budziłam i męczyłam zabawą:evil_lol: - i tak mała przesypiała całą noc do godziny 6 rano :cool3:
Hi Marciu :)
I ja właśnie też to wczoraj zrobiłam i dziś naprawdę zmęczony był i spaciulkał dużo :) :loveu:

[quote name='Yorkie']Cześć Marta!
No to super, że Tofficzek tak szybko się uczy, nie macie z nim pewnie dużych problemów :loveu: A na pewno szybki się przyzwyczai, że całą noc się przesypia, a dzień spędza na szaleństwach :loveu:

No muszę przyznać ze chłopaczyna mądry, dumna jestem bardzo z niego :);) a Co do przyzwyczajenia, to myślę że przy Jego Bystrości to tylko kwestia dni :)

[quote name='Pinczerek-Jacky']To wkoncu sie wyspalas:cool3: :cool3: Porub fotki Tofficzkowi na dworku:loveu: :loveu:
A wogole to witam :evil_lol:

Hej HO :)

Tofficzkowi zrobię foteczki na dworku jak tylko Mu się skończy kwarantanna, Bo narazie to kisimy w domku dupki :D

Posted

[quote name='Aga76']Mała kiszona duupcia domowa :evil_lol: też może się nam pokazać :roll:

Hej Aguś :* matko ale dziś mój facecik ma bziaczka :D Oszz ta zadziora z niego wyrośnie :D