Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dobra ja juz lece na tv i lulu :cool3: Wymiziaj mi Tofficzka:loveu: I DOBRANOC:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wow, jakie super akwarium :loveu: Toffiś taki malutki, jeszcze by się w nim utopił :evil_lol: Węchu, węchu :bluepaw: Fajne kapciuszki :evil_lol: Quote
nane Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):haha własnie tata wdepnal ze tak powiem w kupsko Tofficzka :D aaaa co do Fotek to napewno zrobie :D moze jeszce dzisss :loveu: ale jutro rano wkleje:) Bo na internecie tez długo siedziec nie bede :D Zaraz na wspolnej :D POzniej Magda :D A ja stary serialowicz obowiazkowo musze ogladac :D A szczegolnie na MAgdzie M musze sie skupic :D cześć kochanie :loveu: już jestem :evil_lol: ostatnio jakoś mi tak czasu brakuje :angryy: o widzę, że ty też fanka seriali jesteś :cool3: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobra ja juz lece na tv i lulu :cool3: Wymiziaj mi Tofficzka:loveu: I DOBRANOC:loveu: Dobranoc:loveu: (pchły na noc a karaluchy pod poduchy :D) Tofficzek zaraz zostanie wymiziany :D [quote name='Yorkie']Wow, jakie super akwarium :loveu: Toffiś taki malutki, jeszcze by się w nim utopił :evil_lol: Węchu, węchu :bluepaw: Fajne kapciuszki :evil_lol: Dziekujemy :D A no taka kruszynka ze jeszcze chyba Go te akwarium nie za bardzo interesuje bo nie siega :evil_lol::evil_lol: :bluepaw::bluepaw: Dziekuje :D Daichman sie kłania :D Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 nane napisał(a):cześć kochanie :loveu: już jestem :evil_lol: ostatnio jakoś mi tak czasu brakuje :angryy: o widzę, że ty też fanka seriali jesteś :cool3: NO nareszciee.. juz chcialam Ci PIF PAF robic :D Chcialam szczelac (jak dzis w pierwszej milosci hahaha) :D MI tez czasu ostatnio brakuje :placz: i tak sie mijamy i w ogole Ajjj :placz: Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Fajnie tak obserwować jak się piesek rozwija z dnia na dzień, prawda? :loveu: Super akwarium :) Quote
nane Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):NO nareszciee.. juz chcialam Ci PIF PAF robic :D Chcialam szczelac (jak dzis w pierwszej milosci hahaha) :D MI tez czasu ostatnio brakuje :placz: i tak sie mijamy i w ogole Ajjj :placz: od dziś koniec mijania :mad: mijaniu mówimy STOP :2gunfire: CO TAM SŁYCHAĆ JAK TAM TOFFICZEK??? Quote
Pegaza Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cze Martucha mimo iż nie przepadam za rybkami to akwarium mi się podoba:eviltong: pewnie to hobby tatusia:eviltong: aż milo patrzec na Toficzka radosnego a tymi kapciochami to mu chyba wielką radość sprawiłaś takie mięciutkie przytulanki hihi Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Fajnie tak obserwować jak się piesek rozwija z dnia na dzień, prawda? :loveu: Super akwarium :) Dziekujeemy :D Tatus moze byc z siebie dumny :D A Tofficzek sie naparwde rozwija, z dnia na dzien taki zywszy :D zaabki juz ma coraz ostrzejsze :D ale ja i tak uwielbiam jak mnie gryzie :D nane napisał(a):od dziś koniec mijania :mad: mijaniu mówimy STOP :2gunfire: CO TAM SŁYCHAĆ JAK TAM TOFFICZEK??? KONIEC :D I czego głupolQ szczelasz?:D PIf PaF Ci mam zrobic?:D Lepiej nie :cool1: Bo wtedy kaput z Toba bedzie :cool1: A Tofficzek to cudo natury :D kochany Wie juz kto jego Pancia jest, wie grzie jego miejsca Do spania, Kupke i siusku stara sie robi w kuchni, bo tam ma legowisko. Sporadycznie gdzies sie zdazy, ale jak widzi ze ktos idzie to zwiewa odrazu do siebie, bo juz wie ze nie ładnie zrobil :D KOchaaanyy jest :loveu: Kumaty Chopaczek z niego :loveu: Ojj dziewczyny beda za nim sikac :lol: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Martucha mimo iż nie przepadam za rybkami to akwarium mi się podoba:eviltong: pewnie to hobby tatusia:eviltong: aż milo patrzec na Toficzka radosnego a tymi kapciochami to mu chyba wielką radość sprawiłaś takie mięciutkie przytulanki hihi Dzien dobry wieczor :eviltong: Jak to za rybkami nie przepadasz :mad::mad: ale masz szczescie ze Ci sie Tatusiowate podoba :evil_lol: BO inaczej bym pif paf zrobila :D A Tofficzkowi ogonek lata jak szalony jak biegnie za mna :D Quote
nane Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a): KONIEC :D I czego głupolQ szczelasz?:D PIf PaF Ci mam zrobic?:D Lepiej nie :cool1: Bo wtedy kaput z Toba bedzie :cool1: Nie szczelam juz :oops: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 nane napisał(a):Nie szczelam juz :oops: No i masz szczesce :cool1: Matko jaka jaaa glodnaaa jestem, ide zaraz Toffikowi royala podkradne :D :cool3: Quote
Pegaza Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nie przepadam bo odkąd pamiętam u mnie w domu były rybki i moja mama do dziś je ma a te czyszczenie tego akwarium,jeżdzenie by karmic te rybki kiedy rodzice wyjeżdzali ee wole psy:eviltong: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Pegaza napisał(a):Nie przepadam bo odkąd pamiętam u mnie w domu były rybki i moja mama do dziś je ma a te czyszczenie tego akwarium,jeżdzenie by karmic te rybki kiedy rodzice wyjeżdzali ee wole psy:eviltong: Kazdy ma jakiegos bzika :D :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Dobranoc :loveu: Spadam na M Magda Magdalene :D Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 ~~ Dzień Dobry ~~ [SIZE=2]Ahh ale wszyscy dzis Dumni z Tofficzka :) Kochany strasznie mądry jest. Pierwszego dnia juz wiedzial gdzie jego miejsce, a dzis jestesmy na etapie ze wie, ze w nocy sie spi a nie bawi. Dzis Go w ogole nie slyszalam. tata mowil, ze obudzil sie o 2 najpierw, ale sobie chodzil tylko po ich pokoju (bo u mnie i mojego brata drzwi sa na noc zamkniete :))) sobie dreptal, bawil sie sam i ogolnie cacy :) pozniej dopiero obudzil sie przez 6 i poszedl do rodzicow i znowu sobie dreptal, a ze tata sie rusyzl to ten urwis wyczul ze juz czas na zabawe i sie zaczelo szczekano poranne (Bo w ciagu dnia nie chce mu sie szczekac, na sniadanie daje nam porcje szczekanka :D). Kochaaany moj własnie wstal i zaraz mysle ze pojdzie amciu :D a ja spadam sie szykowac i do szkolki :placz: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzień dobry! nadrobiliśmy galerię. Mizianko dla maluszka, śliczny jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cze MARTA ciekawe po kim mały taki mądry :eviltong: a powiedz mi jak go zamawiałaś to były tez inne yorki do wyboru czy np on tylko został do kupienia...może pisałaś o tym w galerii ale plis przypomnij mi :cool1: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='maartucha']~~ Dzień Dobry ~~ [SIZE=2]Ahh ale wszyscy dzis Dumni z Tofficzka :) Kochany strasznie mądry jest. Pierwszego dnia juz wiedzial gdzie jego miejsce, a dzis jestesmy na etapie ze wie, ze w nocy sie spi a nie bawi. Dzis Go w ogole nie slyszalam. tata mowil, ze obudzil sie o 2 najpierw, ale sobie chodzil tylko po ich pokoju (bo u mnie i mojego brata drzwi sa na noc zamkniete :))) sobie dreptal, bawil sie sam i ogolnie cacy :) pozniej dopiero obudzil sie przez 6 i poszedl do rodzicow i znowu sobie dreptal, a ze tata sie rusyzl to ten urwis wyczul ze juz czas na zabawe i sie zaczelo szczekano poranne (Bo w ciagu dnia nie chce mu sie szczekac, na sniadanie daje nam porcje szczekanka :D). Kochaaany moj własnie wstal i zaraz mysle ze pojdzie amciu :D a ja spadam sie szykowac i do szkolki :placz: słuchaj ja też miałam swego czasu problem z Tanyą:mad: bo nie chciała spać w nocy to ją brałam o godzinie 22 :crazyeye: budziłam i męczyłam zabawą:evil_lol: - i tak mała przesypiała całą noc do godziny 6 rano :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć Marta! No to super, że Tofficzek tak szybko się uczy, nie macie z nim pewnie dużych problemów :loveu: A na pewno szybki się przyzwyczai, że całą noc się przesypia, a dzień spędza na szaleństwach :loveu: Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To wkoncu sie wyspalas:cool3: :cool3: Porub fotki Tofficzkowi na dworku:loveu: :loveu: A wogole to witam :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Pegaza']Cze MARTA ciekawe po kim mały taki mądry :eviltong: a powiedz mi jak go zamawiałaś to były tez inne yorki do wyboru czy np on tylko został do kupienia...może pisałaś o tym w galerii ale plis przypomnij mi :cool1: Hej Pegaz :* a mądry do On po Panci :D:razz: a co do zamawiania to było tak: wszystkie psiaczki były już "zaklepane" ale ja jako pierwsza miałam prawo wyboru :) [quote name='nane']słuchaj ja też miałam swego czasu problem z Tanyą:mad: bo nie chciała spać w nocy to ją brałam o godzinie 22 :crazyeye: budziłam i męczyłam zabawą:evil_lol: - i tak mała przesypiała całą noc do godziny 6 rano :cool3: Hi Marciu :) I ja właśnie też to wczoraj zrobiłam i dziś naprawdę zmęczony był i spaciulkał dużo :) :loveu: [quote name='Yorkie']Cześć Marta! No to super, że Tofficzek tak szybko się uczy, nie macie z nim pewnie dużych problemów :loveu: A na pewno szybki się przyzwyczai, że całą noc się przesypia, a dzień spędza na szaleństwach :loveu: No muszę przyznać ze chłopaczyna mądry, dumna jestem bardzo z niego :);) a Co do przyzwyczajenia, to myślę że przy Jego Bystrości to tylko kwestia dni :) [quote name='Pinczerek-Jacky']To wkoncu sie wyspalas:cool3: :cool3: Porub fotki Tofficzkowi na dworku:loveu: :loveu: A wogole to witam :evil_lol: Hej HO :) Tofficzkowi zrobię foteczki na dworku jak tylko Mu się skończy kwarantanna, Bo narazie to kisimy w domku dupki :D Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mała kiszona duupcia domowa :evil_lol: też może się nam pokazać :roll: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Aga76']Mała kiszona duupcia domowa :evil_lol: też może się nam pokazać :roll: Hej Aguś :* matko ale dziś mój facecik ma bziaczka :D Oszz ta zadziora z niego wyrośnie :D Quote
Recommended Posts