Kasia_zg Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzieńdobry.... Ojoj widze że mały bombel daje ostro popalić...ale bądź dzielna...Zatem wytrwania na lekcjach zycze i podsypiania ;) Milusiego dzionka i tulaski na słodkiego łobuziaczka który tak wymeczył swoją pańce :) Całusy dla Was!! Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dzieńdobry.... Ojoj widze że mały bombel daje ostro popalić...ale bądź dzielna...Zatem wytrwania na lekcjach zycze i podsypiania ;) Milusiego dzionka i tulaski na słodkiego łobuziaczka który tak wymeczył swoją pańce :) Całusy dla Was!! Dzien dobry Kasiu :loveu: hihi oj urwichol daje popalic daje :D ale ja sie nie poddam :mad: Ale faaajnie, bo juz wie ktoo Jego Panciulka. Dzis w nocy jak otworzylismy mu drzwi, to byla godz przed 5, to kochany podlecial pod moje i czekal az otworze, i piszczal :( a pancia mowi: o nie malenki, jak konsekwencja to konsekwencja, zabawa bedzie rano :eviltong: [quote name='Aga76']Słodki Tofficzek :evil_lol: Słodki jak Spi :D a tak to istny diabel :diabloti: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hihi widze ze Tofficzek daje popalic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U nas nowe fotki :eviltong: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 i wrocilam ze szkoly, torszke wczsniej niz ustawa przewiduje :cool3: hihih :D a jak przyszlam kochany Świrek jak mnie przywital :D :loveu: :loveu: a teraz smigam na miastko :loveu: sesyjke dzis zrobie Toffiskowi jak przyjde :D Quote
Aga76 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='maartucha']i wrocilam ze szkoly, torszke wczsniej niz ustawa przewiduje :cool3: hihih :D a jak przyszlam kochany Świrek jak mnie przywital :D :loveu: :loveu: a teraz smigam na miastko :loveu: sesyjke dzis zrobie Toffiskowi jak przyjde :D Komu dobrze? Marcie dobrze... :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień dobry juz stęskniłam sie za Tofficzkiem:loveu: ehh ostatnio nie mam czasu ciąść do komputera Wszystkie fotki Toffisia cudowne:multi: :loveu: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Dzień dobry juz stęskniłam sie za Tofficzkiem:loveu: ehh ostatnio nie mam czasu ciąść do komputera Wszystkie fotki Toffisia cudowne:multi: :loveu: Dzien dobry :loveu: Ehhh Ja tez nie mam czasu, szkola cały dzien prawie, po szkoel trzeba zajac sie szkola na kolejny dzien i taka robota :roll: Chodze nie wyspana troszke <Ehhh ten Tofficzek :loveu:> ale to nic :eviltong: Ostatnio coraz mniej spi i wiecej chce ssie bawic w ciagu dnia. :D Ale pobudeczki o 6 robi, nie ma co :loveu: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kiedy nowe fotki zrobilas juz Tofficzkowi:loveu: sesje :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 oŚwiadczam iż moj kochany Tofficzek dzis najadl sie szaluje :D zrobic zdjecie?:D zapomnijcie :D ja tu pstryk a Go juz nie ma :D ale i tak mu zrobie, jak bedzie taki troszke senny i da sie uchwycic :D Dzis wyciagnelam moje duze, włochate kapciochy to lata za nimi jak szalony :evil_lol: a co teraz robi?:D siedzi kolo mnie i zajmuje sie kapcioszkami :loveu: (smierdzioszkami :D) Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):oŚwiadczam iż moj kochany Tofficzek dzis najadl sie szaluje :D zrobic zdjecie?:D zapomnijcie :D ja tu pstryk a Go juz nie ma :D ale i tak mu zrobie, jak bedzie taki troszke senny i da sie uchwycic :D Dzis wyciagnelam moje duze, włochate kapciochy to lata za nimi jak szalony :evil_lol: a co teraz robi?:D siedzi kolo mnie i zajmuje sie kapcioszkami :loveu: (smierdzioszkami :D) Hihi :lol: Zrob mu fotki jak sie bawi twoimi smierdzioszkami moze zdolasz:cool3: :cool3: :loveu: :loveu: A jak nie to czekam na te senne tez beda piekne bo bedzie na nich Toffis:loveu: :loveu: Zapraszamy do siebie:eviltong: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Juz juz do was wpadam :loveu: No dobrze,to ide po aparat i moze da rade pstryknac :D Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):Juz juz do was wpadam :loveu: No dobrze,to ide po aparat i moze da rade pstryknac :D :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Beda fotki:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 No beda beda :D ale takie sobie bo za cholere wariat nie dal sobie zdjecia zrobic :D Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):No beda beda :D ale takie sobie bo za cholere wariat nie dal sobie zdjecia zrobic :D Hihi wazne ze Toffik na nim:loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hihi wazne ze Toffik na nim:loveu: :loveu: :evil_lol: juz laduje na fotosika i wklejam :D jejQ ale wiaterek na dworze sie zrobil..brrr :roll: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):juz laduje na fotosika i wklejam :D jejQ ale wiaterek na dworze sie zrobil..brrr :roll: U mnie niewieje xD No ladowac sie szybko fotki bo ja czasu nuemam :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A no i niezapomnij wycalowac i wymiziac tego malego skraba ode mnie :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):U mnie niewieje xD No ladowac sie szybko fotki bo ja czasu nuemam :cool3: :evil_lol: :evil_lol: co nie mam co nie mam :P To ja Ci mowie ze go jednak masz :D juz zaraz wklejam :D Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):co nie mam co nie mam :P To ja Ci mowie ze go jednak masz :D juz zaraz wklejam :D O widze ze tam bleda zrobilam :evil_lol: Mozesz mi porzyczyc troche czasu oddam ci przy okazji :evil_lol: :evil_lol: No ruchy i raz i dwa iiii.... Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 No to najpierw sie pochawale jak tatus dziś slicznie wyczyscil akwarium :D :D Toffiskowi tez sie chyba spodobalo :D Nie dalo rady inaczej uchwycic zdjecia :D Wariat istny :D No i Tofficzek polujacy na moje włochate kapciochy :D Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='maartucha']No to najpierw sie pochawale jak tatus dziś slicznie wyczyscil akwarium :D :D Toffiskowi tez sie chyba spodobalo :D Nie dalo rady inaczej uchwycic zdjecia :D Wariat istny :D No i Tofficzek polujacy na moje włochate kapciochy :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Juhu wkoncu sie doczekalam i bede mogla spac spokojnie :multi: Hihi fajne chapcie ja mam kroliczki :cool3: :cool3: No jutro tez poprosze porcje fotek na doladowanie mojej bareti :cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A no i pogratuluj tatusiowi za wyczyszczenie akwarium :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 haha własnie tata wdepnal ze tak powiem w kupsko Tofficzka :D aaaa co do Fotek to napewno zrobie :D moze jeszce dzisss :loveu: ale jutro rano wkleje:) Bo na internecie tez długo siedziec nie bede :D Zaraz na wspolnej :D POzniej Magda :D A ja stary serialowicz obowiazkowo musze ogladac :D A szczegolnie na MAgdzie M musze sie skupic :D Quote
Recommended Posts