maartucha Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Dziekujemy :loveu::loveu: Ja to sie nim nacieszyc nie moge:D tylko malenki problem, bo jeszcze duzo spi :D a ja bym chciala zbey on caaaaly czas sie bawil :loveu: jest cudasny, taaaki malenki:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Słodki maluszek, też chciałabym takie maleństwo :-( Albo żeby znowu Aris był szczeniaczkiem :loveu: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Yorkie']Słodki maluszek, też chciałabym takie maleństwo :-( Albo żeby znowu Aris był szczeniaczkiem :loveu: Dziekujemy :loveu: mmm szczeniaczki sa cudaasne :loveu: Quote
Aga76 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzień dobry Martusiu :loveu: Tofiiczek jest przepiękny i taki słodziutki malutki, niech zdrowo rośnie :loveu: Quote
maartucha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Marta i Tofficzek mały urwisek mowią wszystkim dzień dobry :multi: I kolejna noc za nami, byłam taka zmęczona i nie wyspana ze Go w ogole w nocy nie slyszalam. Ale rodzicom dal popalić, mnie dziś obudził ok 7 cudowny szczekaniem szczeniaczkowym :multi: Kochany sie ucz szczekać, jeszcze troszkę mu to nie wychodzi ale jest na dobrej drodze:multi: :loveu: Dziś jedziemy to Weterynarza :) Toffiś zostaje dziś sam z mamcia :loveu: a to kilka foteszek z wczorajszego kilańska, Toffiś to bardzzo lubi jak się Go po brzuszku smyra i tylne łapki trzyma :loveu::loveu::loveu: rozkosz :loveu: Quote
maartucha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Martusiu :loveu: Tofiiczek jest przepiękny i taki słodziutki malutki, niech zdrowo rośnie :loveu: Dzien Dobry Aguśś :loveu: Dziekujemy i "pfu pfu" oby dobrze rósł :D :loveu: Quote
nane Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dzień dobry Martuś:loveu: widzę, że małego strasznie ropzpieszczasz:mad: .... ale tak trzeba :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzieńdobry Martusiu!!! Dopiero dzis obejrzałam wszystkie foteczki odkad maluszek jest już z Tobą bo wczesniej nie mogłam. Toficzek jest tak cudowny ze wcale Ci sie nie dziwie ze tak go rozpieszczasz...to taka maleńka sliczna kruszynka... Tak słodko sobie spiusia A te oczeta jak koraliki...urzekają od pierwszego spojrzenia... Oj jest cudownie przecudny....!!! Milutkiego dzionka Wam zyczymy...wymiziaj od nas maluszka...Buziaczki. Quote
nane Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Martuś niech zgadnę w szkole cały czas myślałaś o Toffisiu i o tym co teraz bez ciebie robi :cool3: Quote
Kincia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jezu jaki on fotogieniczny i piekny wiecej fotek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Marta! Tofficzek już szczeka? :-? No to gratuluję, Aris pierwszy raz zaszczekał w wieku 6 miesięcy :roll: [quote name='maartucha'] Śliczna foteczka :loveu: On jest taki słodziutki, że nic tylko go zjeść :loveu: No dobra, nie będę taka, najwyżej cały czas przytulanki i całuski :calus: :loveu: Quote
niunia32 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 słodziutko podgląda tym jednym malutkim oczkiem :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
maartucha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Witamy :D cały dzień mnie nie było, bo szkoła do 16.. później wet, później szkołą trzeba było sie zając.. Ehhh Musze przyznać ze Tofficzek dal popalic, bo prawie spalam w szkole :evil_lol: Ahhh dziś kochany sobie poszczekiwal troszkę, ale maluuuśko :loveu: Byliśmy dziś u weta, najpierw dostał termometr w dupcie, to pisknął troszke, ale Ja szybko tulu tuli zrobiłam i zaczął się też wtulać, zastrzyk tak samo, pisknął, ale raz ciach i po bolu. Cały dzień Tofficzek prawie ma gości :D sie cieszy dziś kochaniutki strasznie :loveu: Musze przyznać ze Toffis strasznie madry jest, wie juz gdzie jego miejsce, wie gdzie siuskac i kupkac, (czasami siusku robi gdzie indziej, ale te wpadki jeszcze trzeba mu wybaczyc :D)... spać nam sie daje, wszyscy nie wyspani, dlatego chcemy juz po malusku chcemy po przyzwyczajać ze noc jest na sen a nie na zabawy :) dziś podejście numer 1, nawet jak będzie piszczal nikt nie wstaje do niego :placz: matko nie wiem jak ja ta noc zniosą, żeby nie słyszeć chyba sobie watę wloźę w uszy :-( Liczylismy sie z tym ze w pewnej chwili będzie trzeba zacisnąć ząbki :-( :-( Bo później sie przyzwyczai i będzie nas budził o 2 później o 4 zęby sie bawić Ehhh.. ciężka noc przede mna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ciekawe, czy będziesz twarda i nie ulegniesz Jego biednym żałosnym prośbom o opiekę nocną :evil_lol: Martusia, bądź dzielna :wink: Quote
maartucha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Aga76']Ciekawe, czy będziesz twarda i nie ulegniesz Jego biednym żałosnym prośbom o opiekę nocną :evil_lol: Martusia, bądź dzielna :wink: Ehhh.. wiem, ze bedzie ciezko... napaarwde sobie wate do ucha wloze... i postanowione ze dzis nikt nie wstaje, no trezba go nauczyc.... a jak bede go slyszalal to nie wiem, serduszko mi peknie chibaa :placz: Quote
Aga76 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='maartucha']Ehhh.. wiem, ze bedzie ciezko... napaarwde sobie wate do ucha wloze... i postanowione ze dzis nikt nie wstaje, no trezba go nauczyc.... a jak bede go slyszalal to nie wiem, serduszko mi peknie chibaa :placz: I wstaniesz :happy1: Ja wstawałam póki... po kilku tygodniach, gdy byłam już tak zmęczona, że przestałam słyszeć nocne prośby niuńki :roll: Quote
maartucha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Aga76']I wstaniesz :happy1: Ja wstawałam póki... po kilku tygodniach, gdy byłam już tak zmęczona, że przestałam słyszeć nocne prośby niuńki :roll: Hmmm.. nie moge wstawac :-( Musze byc silna a on musi sie nauczyc, on kumaty chopaaczek jest i mysle ze juz po jednej nocy zrozumie ze w nocy sie spi a nie bawi.. bede z niego taaaka dumna jak zrozumie :loveu: Quote
maartucha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ja to dzis tutaj chwilke :( I juz spadam... zmeczzona i to strasznie. Toffis teraz spi, ale zaraz pewnie sie obudzi i bedzie szalenstwo, dlatego Go wymecze przed snem zeby spal jak susełek sobie <oby.. oby> Dlatego mowie juz DOBRANOC :loveu: Quote
Aga76 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='maartucha']ja to dzis tutaj chwilke :( I juz spadam... zmeczzona i to strasznie. Toffis teraz spi, ale zaraz pewnie sie obudzi i bedzie szalenstwo, dlatego Go wymecze przed snem zeby spal jak susełek sobie <oby.. oby> Dlatego mowie juz DOBRANOC :loveu: Trzymam kciuki i życzę snu w nocy :loveu: Quote
maartucha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Aga76']Trzymam kciuki i życzę snu w nocy :loveu: Nie dziekuje :eviltong: Aguś tylko cala noc trzymaj... bo bedzie ciezko tak czuje :-( buŚŚka Quote
Sara_i_Aris Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć Marta! I jak tam Tofficzek? Dał się Wam wyspać? Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Marta! I jak tam Tofficzek? Dał się Wam wyspać? Dzien dobry :lol: Powiem tak: zaraz zasne na klawiaturze chyba :evil_lol: Dzis jak planowano, wata w ucho. Zamkniety byl do godz. 5. o 1 sie obudzil i piszczal, t o jwate mialam <naprawde> i poduszke sobie jeszcze polozylam na glowe:lol:. Pobudeczke zrobil nam juz o 6 i sie chcial bawic, o tej godzinie w niego demon wstepuje, isny diabelek :) A teraz sobie grzecznie przy mnie siedzi, bawi sie zabaweczka i w miedzy czasie moja noga :) :evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witam dzielną pańcię :loveu: miłej drzemki życzę w ciągu dnia :wink: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Aga76']Witam dzielną pańcię :loveu: miłej drzemki życzę w ciągu dnia :wink: W szkole do 15.20 i na 9.40 :D( :placz:) Nie usmiecha mi sie to w ogolee :placz::placz: Chyba poprosze mame by mnie zwonila z ostanich 2 lekcji, bo przeciez ja nie wytrzymam :placz: Oj niech Ten smrodek urosnie, to ja mu tez nie bede dawala spac :D :evil_lol: Quote
Recommended Posts