nane Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 maartucha napisał(a):Ale ten wiekszy Mi to musi wybaczyc :D i juz wybaczyl :D :loveu: :loveu: całe szczęście :sweetCyb: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='maartucha']no to tak: Toffis i jego cudasny jezyczek (ten z bajeczki :lol:) w drodze powrotnej do domku ZzZzZZ A no takie juz mamy duuuze zabki :loveu: :loveu::loveu::loveu: a tu Pancia kilala Toffisia :loveu: :multi: a to cała szalona gromadka :multi: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jaki on sliczny taki maly przystojniak:loveu: :loveu: :loveu: I jego rodzenstwo tez sliczne :loveu: Rozplynelam sie :loveu: :loveu: Czekam na nowe fotki moze beda dzis :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Toffiś rozkoszny :) Na zdjęciach wcale nie wygląda na 7 tygodni :crazyeye: Szybko się uwinęliście, o 10 już na miejscu, no no :lol: My byliśmy w pobliżu Was, bo na Obłużu mamy działeczkę :lol: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Gdzie ty mieszkasz :cool3: :cool3: A gdzie bylas po Toffisia:loveu: :loveu: Quote
Justa95 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='maartucha'] Toffis i jego cudasny jezyczek (ten z bajeczki :lol:) w drodze powrotnej do domku ZzZzZZ A no takie juz mamy duuuze zabki :loveu: :loveu::loveu::loveu: a tu Pancia kilala Toffisia :loveu: :multi: a to cała szalona gromadka :multi: :loveu: Tofiś jest suuuuper :loveu: ! Ach... jak ty masz fajnie... Moja mama to nawet nie chce słyszeć o psie :shake: (chociaż ostatnio jakoś tak nie mówi "a daj mi spokój" - nic nie mówi, tylko się lekko uśmiecha :roll: ). Ale i tak nie mam z nią szans. Na razie to opiekuje się takim malutkim pieskiem maskotką :p . Przed wczoraj zrobiłam jej (bo to wg. mnie suczka) legowisko (z miski po lodach i papieru toaletowego w pieski). Zawsze jak mówię: "Jak ja bym chciała mieć yorka..." to ona: "Jak będziesz miała własne mieszkanie to sobie wtedy kupisz". P.S. Więcej zdjęć!!! Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 OMG! Jaki śliczny, kochany, piękny, cudowny maluszek :loveu: Aż się napatrzeć nie mogę na takiego przystojniaka :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Czesc Martusia :multi: No wreszcie pokazałaś nam foteczki małego przystojnaiak :loveu: Ja już sie w nim zakochalam :loveu: :loveu: :loveu: Taki słodziaszek mały, cudny jest taki do Kochania, miziania, całowania, przytulania ... i mogłabym tak w nieskończoność wymieniać hihih Ten wiekszy mężczyzna, pewnie Ci to wybaczył, bo sam w Toffisiu się zauroczył :lol: Ja nie zapomnę jak z kolegami poszłam na spacer do parku z małym oskarciem, do chłopcy zaczęli się kłócić między sobą, który ma go nieść haha :evil_lol: co te szczeniaki z człowieka potrafa zrobić :lol: Czekam na kolejną relacje zarówno tą foto jak i tą opisową :multi: Quote
Aga76 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witaj Marto :loveu: Tofficzek jest cudny, maleńkie wielkie szczęście i radość :loveu: Quote
maartucha Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Jaki on sliczny taki maly przystojnia I jego rodzenstwo tez sliczne :loveu: Rozplynelam sie :loveu: Czekam na nowe fotki moze beda dzis ? Dziekujemy bardzo Foteczki juz wrzuce, teraz jestem padnieta, jeszcze maly urwis sie obudzil, siuski, kupka poszla i zabawa jeszcze na noc.. ajajaj :loveu: [quote name='madziasto4']Toffiś rozkoszny Na zdjęciach wcale nie wygląda na 7 tygodni :crazyeye: Szybko się uwinęliście, o 10 już na miejscu, no no :lol: My byliśmy w pobliżu Was, bo na Obłużu mamy działeczkę :lol: aaa no szybko :D całe szczescie :loveu: a moze na foteczkach nie wyglada, jest taki malenki, kochany i cudowny ze nie moge sie napatrzec na niego :multi: [quote name='Pinczerek-Jacky']Gdzie ty mieszkasz A gdzie bylas po Toffisia:loveu: :loveu: Mieszkam w Elblagu a Bylam w GDynii:loveu: [quote name='Justa95'] Tofiś jest suuuuper ! Ach... jak ty masz fajnie... Moja mama to nawet nie chce słyszeć o psie :shake: (chociaż ostatnio jakoś tak nie mówi "a daj mi spokój" - nic nie mówi, tylko się lekko uśmiecha :roll: ). Ale i tak nie mam z nią szans. Na razie to opiekuje się takim malutkim pieskiem maskotką :p . Przed wczoraj zrobiłam jej (bo to wg. mnie suczka) legowisko (z miski po lodach i papieru toaletowego w pieski). Zawsze jak mówię: "Jak ja bym chciała mieć yorka..." to ona: "Jak będziesz miała własne mieszkanie to sobie wtedy kupisz". P.S. Więcej zdjęć!!! to Samo miala.. latami meczylam rodzicow, a praktycznie mame o pieska. Ale mowla ze wie, ze obowiazek na nia spadnie, teraz mam 18ste urodzinki i wie ze jestem swiadoma obowiazkow.. A Psiaczek jest taki cudowny i kochany ze moja mama teraz caly czas przy nim lata, zreszta nie tylko mama ale kazdy kto przychodzi :loveu: [quote name='Yorkie']OMG! Jaki śliczny, kochany, piękny, cudowny maluszek Aż się napatrzeć nie mogę na takiego przystojniaka ja tezzz :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Martusia :multi: No wreszcie pokazałaś nam foteczki małego przystojnaiak :loveu: Ja już sie w nim zakochalam Taki słodziaszek mały, cudny jest taki do Kochania, miziania, całowania, przytulania ... i mogłabym tak w nieskończoność wymieniać hihih Ten wiekszy mężczyzna, pewnie Ci to wybaczył, bo sam w Toffisiu się zauroczył :lol: Ja nie zapomnę jak z kolegami poszłam na spacer do parku z małym oskarciem, do chłopcy zaczęli się kłócić między sobą, który ma go nieść haha :evil_lol: co te szczeniaki z człowieka potrafa zrobić :lol: Czekam na kolejną relacje zarówno tą foto jak i tą opisową :multi: Hej Daaaguś :loveu: No Nareszcie do nas wpadlas :loveu: Toffiś jest cudasny :) Taak GO pokochalam ze ulalala.. a ten wiekszy moj urwisek juz wybaczyc i masz racje, sam sie zauroczyl , no bo jak tu takiego brzdaca nie kochac :loveu: [quote name='Aga76']Witaj Marto Tofficzek jest cudny, maleńkie wielkie szczęście i radość Witamyy serdecznie :loveu: Dziekujemy i zapraszamy czesciej :loveu: Quote
maartucha Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 A teraz dziewczynki musicie mi wybaczyc, ale jestem padnieta doslownie, wpadlam odpisac i zobaczyc, jutro Foteeczki wkleje i relacje z pierwszej nocy, bo jak na ta chwile to mysle ze sie obudzi i Ja tez, i bedzie zabawa o 3.00 :D Nie moglam sie tego doczekac :loveu: Dobraanocc :* Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='maartucha']A teraz dziewczynki musicie mi wybaczyc, ale jestem padnieta doslownie, wpadlam odpisac i zobaczyc, jutro Foteeczki wkleje i relacje z pierwszej nocy, bo jak na ta chwile to mysle ze sie obudzi i Ja tez, i bedzie zabawa o 3.00 :D Nie moglam sie tego doczekac :loveu: Dobraanocc :* No a ja tu na fotki czekalam :cool3: :cool3: No to dzis zobacze te fotki:cool3: bo juz 13 po polnocy :cool3: hehe :loveu: :loveu: Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 halo Marta halo Marta Gdzie jesteś??? już noc się dawno skończyła a tu ani nie widać ciebie ani Toffisia:mad: ... czyżbyś miała aż taką zabawę w nocy z Toffisiem, że teraz odsypiasz??? :evil_lol: czekamy na relacje i fotki :loveu: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 nane napisał(a):halo Marta halo Marta Gdzie jesteś??? już noc się dawno skończyła a tu ani nie widać ciebie ani Toffisia:mad: ... czyżbyś miała aż taką zabawę w nocy z Toffisiem, że teraz odsypiasz??? :evil_lol: czekamy na relacje i fotki :loveu: Dzien dobry:loveu: a ODsypialam odsypialam :D Noc w miaree spokojnie jak na pierwszą noc :loveu: 4.00 pobudeczka :roll: poszalelismy troszke, pozniej 5.20, spac urwis nie chcial :evil_lol: sie tylko bawic chcial i ganial za panciaa :loveu: Zaraz foteczki wrzuce, zgram, pomniejsz, na fotosika i wrzuce :D Quote
madziasto4 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A maluszek śpi z Tobą czy w kartoniku? :lol: Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 madziasto4 napisał(a):A maluszek śpi z Tobą czy w kartoniku? :lol: pytanie ...:cool3: pewnie w łóżku :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :multi:oo! Toffuniek już w domku! :multi: :loveu::loveu:suuuper! :multi: haha, mój pies też ze mną śpi w łóżku:eviltong: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 a ssspi w swoim cudowny legowisku :D Wtula sie w kocyk i w szmateczke ktora pachnie mamusia i lulka :D Fotki powrzucam tylko kurde mam porblem ze zgraniem i sie po malu denerwuje :mad: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Tofffiś mowi wszystkich (bez wyjatku) Dzieeen Dobryy: No i godzina 8.00 Pancia dala papu :loveu: Mmmmm nic dodac nic ujac :loveu: Quote
Aga76 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Sama słodycz :loveu: Pozdrawiamy wiosennie :loveu: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Aga76']Sama słodycz :loveu: Pozdrawiamy wiosennie :loveu: Grrrr oj slodycz slodycz :loveu: Słodycz teraz sobie spi :loveu: Ha ale tez pozdrawia wiosennie i Pancia to w ogole juz letnio pozdrawia :eviltong: Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 maartucha napisał(a):Grrrr oj slodycz slodycz :loveu: Słodycz teraz sobie spi :loveu: Ha ale tez pozdrawia wiosennie i Pancia to w ogole juz letnio pozdrawia :eviltong: Marta niech zgadnę :evil_lol: ty teraz nic nie robisz tylko się na niego patrzysz :cool3: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 nane napisał(a):Marta niech zgadnę :evil_lol: ty teraz nic nie robisz tylko się na niego patrzysz :cool3: Teraz to tutaj zgrywalam, pomniejszalam dla was foteczki :mad: A Łobuz Śpi :D amciu dostal ale nie chce narazie, spanie wazniejsze :D Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Poraanna zabawa u Panci na nogach :loveu: A tu ZzzZzz u Siebie na legowisku :loveu: A tu sobie lezymyy i marzymyyy :loveu: "To ja.. Narcyz sie nazywam" tralalal :D :lol::lol: Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 cudeńko ten Twój Tofficzek... :loveu: nic tylko go wypieścić!! mmmmm :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Co za spojrzenie Super!! :loveu: :loveu: Jaki Toffis kochany:loveu: :loveu: Jeszcze sie nienasycilam wiecej fotek :cool3: :cool3: :cool3: I zapraszamy do siebie :evil_lol: Quote
Recommended Posts