Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maartucha']

no to tak:

Toffis i jego cudasny jezyczek (ten z bajeczki :lol:) w drodze powrotnej do domku

ZzZzZZ

A no takie juz mamy duuuze zabki :loveu:

:loveu::loveu::loveu:

a tu Pancia kilala Toffisia :loveu:

:multi: a to cała szalona gromadka :multi:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Jaki on sliczny taki maly przystojniak:loveu: :loveu: :loveu:
I jego rodzenstwo tez sliczne :loveu:
Rozplynelam sie :loveu: :loveu:
Czekam na nowe fotki moze beda dzis :evil_lol: :evil_lol: ?

Posted

Toffiś rozkoszny :) Na zdjęciach wcale nie wygląda na 7 tygodni :crazyeye:
Szybko się uwinęliście, o 10 już na miejscu, no no :lol: My byliśmy w pobliżu Was, bo na Obłużu mamy działeczkę :lol:

Posted

[quote name='maartucha']
Toffis i jego cudasny jezyczek (ten z bajeczki :lol:) w drodze powrotnej do domku

ZzZzZZ

A no takie juz mamy duuuze zabki :loveu:

:loveu::loveu::loveu:

a tu Pancia kilala Toffisia :loveu:

:multi: a to cała szalona gromadka :multi:

:loveu: Tofiś jest suuuuper :loveu: !

Ach... jak ty masz fajnie... Moja mama to nawet nie chce słyszeć o psie :shake: (chociaż ostatnio jakoś tak nie mówi "a daj mi spokój" - nic nie mówi, tylko się lekko uśmiecha :roll: ). Ale i tak nie mam z nią szans.
Na razie to opiekuje się takim malutkim pieskiem maskotką :p . Przed wczoraj zrobiłam jej (bo to wg. mnie suczka) legowisko (z miski po lodach i papieru toaletowego w pieski).
Zawsze jak mówię: "Jak ja bym chciała mieć yorka..." to ona: "Jak będziesz miała własne mieszkanie to sobie wtedy kupisz".

P.S. Więcej zdjęć!!!

Posted

Czesc Martusia :multi:

No wreszcie pokazałaś nam foteczki małego przystojnaiak :loveu: Ja już sie w nim zakochalam :loveu: :loveu: :loveu: Taki słodziaszek mały, cudny jest taki do Kochania, miziania, całowania, przytulania ... i mogłabym tak w nieskończoność wymieniać hihih

Ten wiekszy mężczyzna, pewnie Ci to wybaczył, bo sam w Toffisiu się zauroczył :lol:

Ja nie zapomnę jak z kolegami poszłam na spacer do parku z małym oskarciem, do chłopcy zaczęli się kłócić między sobą, który ma go nieść haha :evil_lol: co te szczeniaki z człowieka potrafa zrobić :lol:

Czekam na kolejną relacje zarówno tą foto jak i tą opisową :multi:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']
Jaki on sliczny taki maly przystojnia
I jego rodzenstwo tez sliczne :loveu:
Rozplynelam sie :loveu:
Czekam na nowe fotki moze beda dzis ?

Dziekujemy bardzo Foteczki juz wrzuce, teraz jestem padnieta, jeszcze maly urwis sie obudzil, siuski, kupka poszla i zabawa jeszcze na noc.. ajajaj :loveu:

[quote name='madziasto4']Toffiś rozkoszny Na zdjęciach wcale nie wygląda na 7 tygodni :crazyeye:
Szybko się uwinęliście, o 10 już na miejscu, no no :lol: My byliśmy w pobliżu Was, bo na Obłużu mamy działeczkę :lol:

aaa no szybko :D całe szczescie :loveu: a moze na foteczkach nie wyglada, jest taki malenki, kochany i cudowny ze nie moge sie napatrzec na niego :multi:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Gdzie ty mieszkasz
A gdzie bylas po Toffisia:loveu: :loveu:

Mieszkam w Elblagu a Bylam w GDynii:loveu:

[quote name='Justa95'] Tofiś jest suuuuper !

Ach... jak ty masz fajnie... Moja mama to nawet nie chce słyszeć o psie :shake: (chociaż ostatnio jakoś tak nie mówi "a daj mi spokój" - nic nie mówi, tylko się lekko uśmiecha :roll: ). Ale i tak nie mam z nią szans.
Na razie to opiekuje się takim malutkim pieskiem maskotką :p . Przed wczoraj zrobiłam jej (bo to wg. mnie suczka) legowisko (z miski po lodach i papieru toaletowego w pieski).
Zawsze jak mówię: "Jak ja bym chciała mieć yorka..." to ona: "Jak będziesz miała własne mieszkanie to sobie wtedy kupisz".

P.S. Więcej zdjęć!!!

to Samo miala.. latami meczylam rodzicow, a praktycznie mame o pieska. Ale mowla ze wie, ze obowiazek na nia spadnie, teraz mam 18ste urodzinki i wie ze jestem swiadoma obowiazkow.. A Psiaczek jest taki cudowny i kochany ze moja mama teraz caly czas przy nim lata, zreszta nie tylko mama ale kazdy kto przychodzi :loveu:

[quote name='Yorkie']OMG! Jaki śliczny, kochany, piękny, cudowny maluszek Aż się napatrzeć nie mogę na takiego przystojniaka

ja tezzz :loveu:
[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Martusia :multi:

No wreszcie pokazałaś nam foteczki małego przystojnaiak :loveu: Ja już sie w nim zakochalam Taki słodziaszek mały, cudny jest taki do Kochania, miziania, całowania, przytulania ... i mogłabym tak w nieskończoność wymieniać hihih

Ten wiekszy mężczyzna, pewnie Ci to wybaczył, bo sam w Toffisiu się zauroczył :lol:

Ja nie zapomnę jak z kolegami poszłam na spacer do parku z małym oskarciem, do chłopcy zaczęli się kłócić między sobą, który ma go nieść haha :evil_lol: co te szczeniaki z człowieka potrafa zrobić :lol:

Czekam na kolejną relacje zarówno tą foto jak i tą opisową :multi:

Hej Daaaguś :loveu:
No Nareszcie do nas wpadlas :loveu: Toffiś jest cudasny :) Taak GO pokochalam ze ulalala.. a ten wiekszy moj urwisek juz wybaczyc i masz racje, sam sie zauroczyl , no bo jak tu takiego brzdaca nie kochac :loveu:

[quote name='Aga76']Witaj Marto
Tofficzek jest cudny, maleńkie wielkie szczęście i radość

Witamyy serdecznie :loveu: Dziekujemy i zapraszamy czesciej :loveu:

Posted

A teraz dziewczynki musicie mi wybaczyc, ale jestem padnieta doslownie, wpadlam odpisac i zobaczyc, jutro Foteeczki wkleje i relacje z pierwszej nocy, bo jak na ta chwile to mysle ze sie obudzi i Ja tez, i bedzie zabawa o 3.00 :D Nie moglam sie tego doczekac :loveu:

Dobraanocc :*

Posted

[quote name='maartucha']A teraz dziewczynki musicie mi wybaczyc, ale jestem padnieta doslownie, wpadlam odpisac i zobaczyc, jutro Foteeczki wkleje i relacje z pierwszej nocy, bo jak na ta chwile to mysle ze sie obudzi i Ja tez, i bedzie zabawa o 3.00 :D Nie moglam sie tego doczekac :loveu:

Dobraanocc :*

No a ja tu na fotki czekalam :cool3: :cool3:
No to dzis zobacze te fotki:cool3: bo juz 13 po polnocy :cool3: hehe
:loveu: :loveu:

Posted

halo Marta
halo Marta
Gdzie jesteś??? już noc się dawno skończyła a tu ani nie widać ciebie ani Toffisia:mad: ... czyżbyś miała aż taką zabawę w nocy z Toffisiem, że teraz odsypiasz??? :evil_lol:

czekamy na relacje i fotki :loveu:

Posted

nane napisał(a):
halo Marta
halo Marta
Gdzie jesteś??? już noc się dawno skończyła a tu ani nie widać ciebie ani Toffisia:mad: ... czyżbyś miała aż taką zabawę w nocy z Toffisiem, że teraz odsypiasz??? :evil_lol:

czekamy na relacje i fotki :loveu:

Dzien dobry:loveu:
a ODsypialam odsypialam :D Noc w miaree spokojnie jak na pierwszą noc :loveu:
4.00 pobudeczka :roll: poszalelismy troszke, pozniej 5.20, spac urwis nie chcial :evil_lol: sie tylko bawic chcial i ganial za panciaa :loveu:

Zaraz foteczki wrzuce, zgram, pomniejsz, na fotosika i wrzuce :D

Posted

a ssspi w swoim cudowny legowisku :D Wtula sie w kocyk i w szmateczke ktora pachnie mamusia i lulka :D Fotki powrzucam tylko kurde mam porblem ze zgraniem i sie po malu denerwuje :mad:

Posted

[quote name='Aga76']Sama słodycz :loveu: Pozdrawiamy wiosennie :loveu:

Grrrr oj slodycz slodycz :loveu: Słodycz teraz sobie spi :loveu: Ha ale tez pozdrawia wiosennie i Pancia to w ogole juz letnio pozdrawia :eviltong:

Posted

maartucha napisał(a):
Grrrr oj slodycz slodycz :loveu: Słodycz teraz sobie spi :loveu: Ha ale tez pozdrawia wiosennie i Pancia to w ogole juz letnio pozdrawia :eviltong:

Marta niech zgadnę :evil_lol: ty teraz nic nie robisz tylko się na niego patrzysz :cool3:

Posted

nane napisał(a):
Marta niech zgadnę :evil_lol: ty teraz nic nie robisz tylko się na niego patrzysz :cool3:

Teraz to tutaj zgrywalam, pomniejszalam dla was foteczki :mad: A Łobuz Śpi :D amciu dostal ale nie chce narazie, spanie wazniejsze :D

Posted

Poraanna zabawa u Panci na nogach :loveu:

A tu ZzzZzz u Siebie na legowisku :loveu:

A tu sobie lezymyy i marzymyyy :loveu:

"To ja.. Narcyz sie nazywam" tralalal :D

:lol::lol:

Posted

Co za spojrzenie Super!! :loveu: :loveu:

Jaki Toffis kochany:loveu: :loveu:

Jeszcze sie nienasycilam wiecej fotek :cool3: :cool3: :cool3: I zapraszamy do siebie :evil_lol: