Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

Posted

no i Martusia pojechała napewno bardzo przeżywa tą podróż i nie może się już doczekać kiedy dojadą na miejsce i przytuli swojego MĘŻCZYZNĘ :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nane napisał(a):
no i Martusia pojechała napewno bardzo przeżywa tą podróż i nie może się już doczekać kiedy dojadą na miejsce i przytuli swojego MĘŻCZYZNĘ :loveu:

No juz po 10 :cool3:

Posted

Cześć Marta!
To już dzisiaj ten wielki dzień :loveu: Wracaj do nas szybciutko z Toffikiem, zdaj relację z przyjazdu, a później caluteńki czas informuj Nas o swoim maleństwie :loveu: I oczywiście daj foteczki, a jakże by inaczej :cool3:

Posted

Martusia gdzie ty jesteś???:crazyeye:
Pewnie rozmiawacie z hodowcą na temat tego co i jak :cool3:
Odezwij się zaraz po powrocie i zdawaj relację z całej podróży :cool1:
CZEKAMY :razz:

Posted

hej!
witamy po krótkiej przerwie!!
hihihi ale fajnie, że już Toffik będzie z Tobą w domciu!!!
czekamy na zdjęcia i relacje!!

życzymy miłego weekendu!!!
Tajfun i niunia

Posted

aaa Czesc dziewczynki (i chłopaki) :multi::multi:

Juz jesteesssmy, o 14 juz bylismy w domkQ :D Ale taki szal ze nie byo kiedy i jak usiasc na kompa :loveu: :loveu: :loveu: oczywiscie zaraz partyjka foteczek pojdzie :loveu: (teraz Sobie ZzzZzZZ słodko lulu robi :D) Pierwsze siusiu zaliczone (kupka jeszcze nie :P). No to pokolei: po 8 wyjazd :D 10 na miejscu (taaaaki szal) pozniej wymizialam wszystkie male urwisy:D i mamusie :loveu::loveu: ajjj... no i czas do domQ, po drodze Makro i takie tam ble ble ble i sruuu do domku :D w domku sie juz rozszlal troszke, bo w samochodzie to jeszzcze byl przestrachany :lol: Hmmm no i papu dostal ok 15 :D wszystko pieknie wciagnal.. a teraz czas na sen :lol: i to chyba tyle :eviltong: tzn. no tak w skrocie :D Bo tego ze tak powiem, nie da sie opisac :loveu: i zaraz foteczki beda. Jest cudowny, sliczny kochany, ma sliczne oczka i aaa jezyczek taaaki cudaśny :loveu:

Posted

maartucha napisał(a):
aaa Czesc dziewczynki (i chłopaki) :multi::multi:

Juz jesteesssmy, o 14 juz bylismy w domkQ :D Ale taki szal ze nie byo kiedy i jak usiasc na kompa :loveu: :loveu: :loveu: oczywiscie zaraz partyjka foteczek pojdzie :loveu: (teraz Sobie ZzzZzZZ słodko lulu robi :D) Pierwsze siusiu zaliczone (kupka jeszcze nie :P). No to pokolei: po 8 wyjazd :D 10 na miejscu (taaaaki szal) pozniej wymizialam wszystkie male urwisy:D i mamusie :loveu::loveu: ajjj... no i czas do domQ, po drodze Makro i takie tam ble ble ble i sruuu do domku :D w domku sie juz rozszlal troszke, bo w samochodzie to jeszzcze byl przestrachany :lol: Hmmm no i papu dostal ok 15 :D wszystko pieknie wciagnal.. a teraz czas na sen :lol: i to chyba tyle :eviltong: tzn. no tak w skrocie :D Bo tego ze tak powiem, nie da sie opisac :loveu: i zaraz foteczki beda. Jest cudowny, sliczny kochany, ma sliczne oczka i aaa jezyczek taaaki cudaśny :loveu:

wszystko tak jak ci przepowiedziałam w bajce :cool3:

Posted

maartucha napisał(a):
oo własnie sie obudzil :loveu: poszlam do kuchni a on czekal az ktos przyjdzie i raz ciach za mna polecial :loveu::loveu: i teraz własnie miedzy nogami mi sie placze :D

Marta:loveu: wszyscy czekają na zdjęcia a ty tu widzę się ociągasz :mad:
wiedziałam, że tak będzie jak tylko będziesz miała Toffisia to tylko on się będzie liczył :evil_lol:

Posted

nane napisał(a):
Marta:loveu: wszyscy czekają na zdjęcia a ty tu widzę się ociągasz :mad:
wiedziałam, że tak będzie jak tylko będziesz miała Toffisia to tylko on się będzie liczył :evil_lol:

Juz juz :D sie wrzucaja na fotosika :D Poszlam zobaczyc co tam urwis robi :lol: Stołem sie zainteresowal :D

Posted

maartucha napisał(a):
Juz juz :D sie wrzucaja na fotosika :D Poszlam zobaczyc co tam urwis robi :lol: Stołem sie zainteresowal :D

jak będzie wam coś podgryzał namiętnie i niszczył:mad: to wystarczy posmarować sosem TABASCO:cool3:

Posted

no to tak:

Toffis i jego cudasny jezyczek (ten z bajeczki :lol:) w drodze powrotnej do domku

ZzZzZZ

A no takie juz mamy duuuze zabki :loveu:

:loveu::loveu::loveu:

a tu Pancia kilala Toffisia :loveu:

:multi: a to cała szalona gromadka :multi:

Posted

nane napisał(a):
Martuś śliczny:loveu: jeszcze bardziej wyprzystojniał :crazyeye: a ile teraz ma tygodni???

No wiadoomo :D Taaaki przystojniacha ze hola hola :loveu: a ma skonczone 7 tyg :D

Posted

maartucha napisał(a):
No wiadoomo :D Taaaki przystojniacha ze hola hola :loveu: a ma skonczone 7 tyg :D

to dobrze ale zęby ma pokaźne :crazyeye:jak na 7 tygodni

Posted

[quote name='maartucha']

a tu Pancia kilala Toffisia :loveu:

Ojejku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On jest... on jest... CUDOWNY!!!:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

tak sie ciesze że jest już z Tobą:loveu:

Posted

nane napisał(a):
ja już wiem za czym będzie tęsknił najbardziej :-( .... za cyckaniem mamusi :cool3:

haha zawsze Ja je mam :evil_lol: Ja pojawie sie tu wieczorkiem:loveu: BO teraz MOj Kubucioo jest u mnie i musze sie teraz moimi facetami zajac :D Narazie ten mniejszy facecik lulka smacznie.. pobawil sie poszalal i sen :loveu:

edit: Martus dostalam PM jak by co, wieczorkiem bede wiec tu bedziemy szalec :* BuŚŚka

Posted

maartucha napisał(a):
haha zawsze Ja je mam :evil_lol: Ja pojawie sie tu wieczorkiem:loveu: BO teraz MOj Kubucioo jest u mnie i musze sie teraz moimi facetami zajac :D Narazie ten mniejszy facecik lulka smacznie.. pobawil sie poszalal i sen :loveu:

nie chcę nic mówić ale pewnie ten mniejszy jest chwilowo WAŻNIEJSZY :loveu: