maartucha Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Witamy Was Kochani po Mega długgggaśnej przerwie ;) Ci co pamiętają nas to witamy ogromnie ciepło :D a Nowe osoby witamy po prostu hihi :D Quote
Kasia_zg Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='maartucha']Witamy Was Kochani po Mega długgggaśnej przerwie ;) Ci co pamiętają nas to witamy ogromnie ciepło :D a Nowe osoby witamy po prostu hihi :D Witamy Was cieplusio :loveu: Po takiej długiej przerwie oczekujemy opowieści i foteczek dużo foteczek;) Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 maartucha napisał(a):Witamy Was Kochani po Mega długgggaśnej przerwie ;) Ci co pamiętają nas to witamy ogromnie ciepło :D a Nowe osoby witamy po prostu hihi :D Martusia wróciła? :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nasza Martusia i Tofficzek? :cunao: SUPER !!! Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Wróciłaś:multi::multi::multi: Witamy się u was po raz pierwszy:loveu::multi::loveu: Co tam u Tofficzka??? Czekamy na fotki, duuuużo fotek!:multi::multi::multi: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja nie moge :-o Marta wrocila:multi: wrocilas na dluzej czy tylko nas pozdrowic i zniknac:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 O Boże, Marta wróciła :-o :mdleje: Dużo masz do opowiadania :cool3: i nadrobienia. I czekam na zdjęcia Toffisia - duży już musi być... A w ogóle to nie wiem, czy mnie pamiętasz, bo zmieniłam nick... :hmmmm: Quote
laurin Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 I ja się witam chociaż się nie znamy ;) Długa nieobecność:cool3: czekamy na zdjęcia Quote
maartucha Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Kasia_zg - na spokojnie wszystko bedziemy nadrabiac Kasiu :D z czasem u mnie ciezko ale mysle ze damy rade :D Aga76 a wrociła wrociła :D ale sie z Wami stęskniłam :D ***Paulina*** A Witamy witamy cieplutko;) Pegaza wredna :D na dłuzej :D Sara_i_Aris Pewnych ludzi i Piesko ;D sie nie zapomina :oops: laurin :lol: cześć i czołem;) A Przy Okazji pragne zwrocic uwage ze Moje serduszko konczy dzis 2 latka :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: STOOOOO LATTTTTT :Dog_run::new-bday: :laola: Quote
Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 i torcik wjechał dla Szanownego Jubilata Quote
maartucha Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dziekujemy dziekujemy :D zdrowko wasze :D Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 To wszystkiego najlepszego dla niego:loveu: :BIG: :new-bday: :tort: a tej wrednej nie wybacze:obrazic: :evil_lol: Quote
laurin Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: :tort: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: FOTKI FOTKI FOTKI Quote
***Paulina*** Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :laola::laola: Wszystkiego naj naj dla Toffika!!! :new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: Quote
maartucha Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):To wszystkiego najlepszego dla niego:loveu: :BIG: :new-bday: :tort: a tej wrednej nie wybacze:obrazic: :evil_lol: Oj dobra dobra :P Ledwoo wrocilam a juz sie fochujaaa... ale te baby sa paskudne :mad: Narazie nie mam na kompie za wiele zdjec Toffika bo mialam Formata, ale akurat siedze u TZ i on ma ich sporo wiec zaraz kilka wkleimy ;) :loveu: Quote
nane Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 AAAAA MAAAARRRTTTTAAAA co tak długo cię nie było? :mad: ile można na was czekać no :placz: czekamy na fotki ślicznego Toffisia :loveu: i gratulejszyn dla jubilata i wszystkiego naaaajjjjjj :BIG: to już dorosły facet ale to szybko zleciało :-o Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cos te ZARAZ dlugo trwa:razz: no ilez idzie wklejac fotki:razz: :evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 wszystkiego naj lepszego życzymy:new-bday::BIG::tort: Quote
***Paulina*** Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No co z tymi fotkami??? To zaraz już trwa prawie trzy godziny:mad: Quote
maartucha Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Ale wy marudy :D poszukiwałam zdjęć na kompie TZ-ta, ale on znalazl mi tysiac innych zajec bym nie siedziala na kompie i tak ło to zlecialo ze wrocilam do domku ;) Ale zaraz tu uruchomie wszystkie strony swiata i powklejamy zdjecia :) spoko loko Panowie i Panie :D Quote
maartucha Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 a ku ku :D to tak na początek Moje boskie czarne migdałki ;) Quote
maartucha Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Poszukuje i nie mam za wiele fotek :( Damy tylko dwie, a jutro zrobimy aktualne, ale powiem Wam ze zlikwidowalam Toffowi kitke :crazyeye: Szok to byl dla mnie, ale dzis uwazam ze przystojniacha z Niego bez kita :D Quote
nane Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 hej Martuś :Rose: jak sobie przypomnę to twoje odliczanie to aż mi się wierzyć nie chce, że to już 2 lata :crazyeye: ale chłopina wyrósł :loveu: Quote
Recommended Posts