maartucha Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Aga76']i jej nieświeży oddech, hihihi ale o tym to ciiiicho, hihihi haha z kad ja to znam :D Toffowi tez sie czasami zdarzy nie sympatycznie pachniec :D Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No Marcia nareszcie :multi::multi: Ale Tofficzek wydoroslal :loveu::loveu::loveu::loveu: A ubranko fajowe :D Quote
Kasia_zg Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cześć Martusiu :) Ależ Tofficzek wydoroślał a jak pieknie wybarwia cudeńko :loveu: Pozdrawiamy:lol: Quote
chemicalo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Super ubranko. A Tofiś słodziutki :loveu: Zapraszam do mnie, bo są nowe zdjęcia ;] Quote
Guest Agata_B Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 JejQ on mi strasznie przypomina Scoobiego Bblue!. ;) Boski chłopiec :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Agata_B napisał(a):JejQ on mi strasznie przypomina Scoobiego Bblue!. ;) Boski chłopiec :loveu: Ile on waży? :) Quote
chemicalo Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Agata_B napisał(a):JejQ on mi strasznie przypomina Scoobiego Bblue!. ;) Boski chłopiec :loveu: Mojego Scoobiego? Gdyby się tak przyjżeć, no to trochę...:cool3: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cze Marta:multi: no nareście Cie widze na dogo:cool3: a Tofii jak urósł i się wybarwił na srebno podobnie jak moja Pipi:lol: a poka Tofika ubranego w te cudo uszyte bo chcem widzieć:p Quote
maartucha Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Witam ;* a Moj grubasek wazy 3 kg :D :loveu: jest co tulić :P A Ciuszki pokaze, ale jak brat wroci, bo pojechal sobie i zabral aparat :D Tessknimy :( Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witam :loveu: No to nadal czekamy na foteczki :cool3: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hej Martuś! Jak Was dawno nie widziałam:loveu: Toffiś jaki mężczyzna się zrobił. Jaśniutki:razz: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cześć Marto :) Tulaski dla słodkiego Tofficzka i gorace pozdrowionka dla Ciebie:loveu: Quote
anmi0 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 hehe jak sie zmienil :) sliczny yorasek. dobry wieczór :):cool3: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Garamond]Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod żywa choinka dużo prezentów a w Waszych sercach wiele sentymentów . Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieje ze nowy rok będzie szczęśliwszy!![/FONT] [FONT=Garamond][/FONT] Quote
Recommended Posts