Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ma prawo, tylko niech szybko wraca do pełni sił :multi: Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Melduję wykonania zadania. Miki wymiziany:multi: Quote
Guest Agata_B Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dzielny, dzielny. Niech sobie chłopak odpoczywa, a pancia przy okazji powinna kilka fotek mu strzelić ;) Quote
Pegaza Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cze Marta:p tylko trzy moja miała ich 12:-o do jutra zapomni gdzie był:eviltong: pozdrowienia cieplutkie:p bo na dworze dziś ziąb Quote
maartucha Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [CENTER]Kochane :D Zawsze można na Was liczyć :D A więc mega cmokale, tulaski i mizionkaski od Mojego małego, dzielnego rycerza, który jest już w pełni sił i życie Mu Miłe :D Cały i zdrów jak rybka :D A teraz czas na kolację :D Mniaaaam :D [/CENTER] Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To dobrze, że już zupełnie dobrze :loveu: Smacznego :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witajcie, wyściskaj dzielnego Tofika :calus: Quote
Kasia_zg Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witaj Martusiu :) Dzielny Kochany i odważny Tofficzek to fajniusio że problemik z zębolkami macie już za sobą :loveu: Pozdrawiamy Was cieplusio i zyczymy milusiej niedzieli:loveu: Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Marta nam znikła:-o pozdrowienia cieplusie:p Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Martuś, gdzie sie podziewacie? :) Quote
Kasia_zg Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witaj Martusiu :) Odrazu Ci dziekuje za pomoc napewno wiesz o co chodzi :) Tesknimy tu za Wami gdzie Ty sie podziewasz z Toffisiem ?? Pozdrawiamy Quote
maartucha Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [CENTER]Moje Kochane :* Jestem ale sama bo Moje maleństwo odpoczywa i wczasuje :) Rodzice pojechali w piątek i zabrali Go zeby całymi dniami nie siedział sam w domku :) Dziś z nim rozmawiałam, podyszał Mi troszkę do telefonu i raz zaszczekał :) Taaak za nim tęsknie :( A Ja sie nie pojawiam bo szkoła... brak czasu, od 8 do 16 w szkole do tego po szkole obowiązki domowe (podczas nieobecności rodziców większe) i do Tego muszę sie troszkę TZ zaopiekować bo zeszły cały tydzień się nie widzieliśmy :) Myślę że rodzice narobili mojemu szkrabowi masę zdjęć :D Dziś dzwoniłam do nich i ogolnie powrót planuja na sobotę, ale w piątek zaprosili na (Ja + Tz, Brat + Tz) na grilla, i chyba Już porwę mojego Tofficzka do domku :multi: a Rodzice będą mieli jedna noc dla siebie :D Mówili ze Toffi ma tam raj, teren wielki i ogrodzony, biega całymi dniami, samowolka, zdążył sie skąpać w oczku wodnym, ale na szczęście płytko :D Martwi mnie jedna sprawa.. typowo męska ?:D OD Kiedy zacznie siusiać jak Facet?:D :cool1: Miłego dnia słonczka :* Jeżeli nie pisze przez jakis czas nie martwić sie :D JA wam nigdy nie opuszcze, wpadam, zagladam i uciekam:D ale cały czas czuwam :D [/CENTER] Quote
Kincia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Juz myslalam ze zaginelas :roll::roll: Dobry Martus :multi::multi: To czekamy na te mase fotek :cool3::cool3::cool3::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hej no nareście się odezwałaś:multi: też bym sobie powczasowała ehh Pipi na wakacjach korzystała zarówno z kąpieli w jeziorze jak i całodziennym pobytem na ogrodzie a po powrocie do domu chodziła smutna, widać brakowało jej tych szalenstw:p za to Soma znów na odwrót, ona z tych co mówią, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:lol: taa zaopiekuj sie dobrze Tz :eviltong: i czekamy na fotki:p a siusiak hm tego nie doradze bo ja mam dziewczynki:eviltong: Quote
Magda Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witamy naszą koleżankę i jej prawie 100% mężczyznę:loveu: Spokojnie niedługo sam będzie piął girę do nieba. To samo przychodzi. Buziaki! Quote
Guest Agata_B Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hej Martuś :** Czekamy na mnóstwo fotencji pana Tofikowego :D Całuski ;* Quote
Sara_i_Aris Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć Martuś! To Toffiś miał rajskie życie :loveu: W takim razie czekamy na zdjęcia. A co do siusiania... samo przyjdzie. Aris zaczął podnosić w wieku 8 miesięcy, na początku było śmieszne, bo minimalnie podnosił łapkę, ale nie mógł utrzymać równowagi i się przewracał :lol: http://images13.fotosik.pl/61/5eaa1db2f3fd1256.jpg Cmok w pysia :buzi: Quote
Guest Agata_B Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 My chcemy fotki, my chcemy fotki! Ps. Mogłabyś pstryknąć dla mnie fotkę Tofficzka w "całej okazałości"? :oops: Quote
maartucha Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Moje kooccchane :* Witam Was ciepło i w ogóle tulaski i cmokaski :* jejQ znowu wracamy stęsknieni strasznie za Wami :loveu: Ja Jak Ja.. ale moje dzieciątko jeszcze bardziej :D Wróciło Moje dziecko wypoczęte i wyganiane :D Ale wrócili szybciej niż powinni a tu ani szamponu ani nic :D wszystko sie pokończyło i trzeba zamówić paczuszkę by Moje serduszko malutkie ślicznie wyglądało :D Ehhh Czasu nie ma :( Przeglądałam i widziałam, że wiele osóbek zawiesiło na jakiś czas galerie :( Ja tego chyba nie zrobię bo jak tylko będę mogła będę mogła tu wpadać :) I nie wiem co jeszcze pisać :D Kilka foteczek oczywiście :D Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hej Marta:lol: ta fotka jest po prostu:loveu:cudna http://images13.fotosik.pl/96/f8d6c0a0afc23843.jpg a śpiący Tofi tak apetycznie wygląda:lol: http://images25.fotosik.pl/84/e30bfaef12f0790b.jpg zaczyna się ładnie wysrebrzać:p Quote
Recommended Posts