maartucha Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 I jestem :P że tak powiem padam na cycki :evil_lol: :cool1: Taka pogoda to jednak troszkę męczyyy :cool1: Zaraz dostaniecie jakąś foteczkę :D Wrzucę tą, co się nią ogłaszam na stronkach :loveu: A jutro np. Swoje czy tam klientki jak wezmę aparat :lol: Takie tam nic specjalnego, ale jak na ogłoszenie moim zdaniem ok :D Quote
maartucha Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Jeju jakie sliczne ja chce takie :D:D E tam, nic specjalnego, zwykły french przecież :lol: [SIZE=2]Dziękuję :D TY dziewczynko zawsze z dobrym słowem haha :D :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 fajne pazury a podasz linka na pm na stronke pokukam sobie :lol: Quote
maartucha Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Pegaza napisał(a):fajne pazury a podasz linka na pm na stronke pokukam sobie :lol: a nie podam narazie bo Swojej jako takiej nie mam :D Ale powstanie :eviltong: A ogłaszam sie na stronkach mojego "pięknego" miasta :lol: Quote
goldenka245 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 maartucha śliczny kształt pazurów :D, to twoje pazury? Ja moim nie moge nadać kształtu :( Quote
maartucha Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Matinka napisał(a):To zdjęcie w avatarku jest bosskie :-) Dziękujemy i witamy U Nas :* goldenka245 napisał(a):maartucha śliczny kształt pazurów :D, to twoje pazury? Ja moim nie moge nadać kształtu :( A to akrylki są, ja swoich tez nie mogę zapuścić :D Quote
Aga76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Cześć Martuś Fotka z pazurkami jest świetna :bigok: Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hejo Martus:loveu::loveu: Co tam u was :D? Czekamy na jakies foteczki bo jakos tu pusto :cool3::cool3: Quote
maartucha Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Aga76 napisał(a):Cześć Martuś Fotka z pazurkami jest świetna :bigok: dziękuję Aguś :D Cmoookaal leci :* Pinczerek-Jacky napisał(a):Hejo Martus:loveu::loveu: Co tam u was :D? Czekamy na jakies foteczki bo jakos tu pusto :cool3::cool3: Dopiero usiadlam na necika, Kubul mój u mnie jest, dlatego nie mogę siedziec na necie :D Usiade wieczorkiem :evil_lol: Quote
nane Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 no nareeszzcie :loveu: Ty tu lepiej Toffika zapodaj a nie jakieś french'owe paznokcie :eviltong: Quote
maartucha Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 PositiveThought napisał(a):cześć Martuś, pozdrawiam słonecznie, niezłe pazurasy, a ja mistera o smaczku Tofii dawno nie widziałam :cool3: Jak sie u naaas daaaaaaawno nie bylo :roll: ale z tej okazji slodki Toff cmokas od Toffika Pegaza napisał(a):Hi Marta miłego wieczorku życze:p Witaj PEgaza :* A Ja Cie sloneczko miłego Dnia życze :* Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hejo wkoncu sie pojawilas :) Czekamy na obiecane fotki :D:D Quote
maartucha Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [CENTER]A tak w ogóle Moi drodzy to Dzień Dobry :* Wczoraj caluśki Dzień z TZ-cikiem :loveu: Dziś też, a jutro znowu do pracy Ehhh :placz: A dziś pogoda taka sobie, słoneczko niby sie przebija ale nic z tego dobrego napewno nie będzie. Więc pewnie z Tzcikiem na jakieś zakupki się wybierzemy i siedze w domku. A co u mego Toffcia? A Toffiś posiwiał, muszę mu porządną sesję zrobić :loveu: ząbek dalej się rusza, czekamy tylko aż Go zgubi. Wczoraj był pierwszy w sumie wieczór jak wieczorem byłam tylko Ja, po rodzice pojechali do znajomych, a brat nad morze i w domku byłam tylko Ja i mój Kubuś, to Toffik po 23 taki koncert nam dawał że hej, kochany widział że w domu nie ma wszystkich i nie chciał iść spać... Ehhh... ja to sie z tym brzdącem mam. W nocy sobie żygł, oczywiscie trawą :eviltong: :loveu: No nic, miłego Dnia słoneczka :loveu: [/CENTER] Quote
maartucha Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [CENTER]hihi pojawiłam sie na troszkę i zmykam się szykować i wychodzę :P Muszę sie Moim tz-cikiem nacieszyć póki nie pracuje i mogę mieć Go dla siebie cały dzień :loveu: A fotki wrzucić wrzucę napewno :loveu: ale to jak będę miała chwilkę :D [/CENTER] Quote
maartucha Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 sie rozumie :D no to słodki na sniadanie :D i zmykamy :* Quote
Pati i Daisy Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dzień dobry :loveu: No to naciesz się tz-cikiem i wstawiaj foteczki :diabloti: miłego dnia! Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Dzień Dobry :) :* Ehh no i Tz-cik znowu poszedl do pracy, a ja w domku cały dzień, pogoda nawet nie na wychodzenie, niby słoneczko ale brrr zimny wiaterek :placz: A że ja zmarżluch to oczywiście bluza i siedzę z pozamykanymi oknami :lol: A Toffciu sobie leniu****e, ma dziś lenia i tyle :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :loveu: Miłego Dnia wam Życzymy :loveu: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hej :D To leniu wklej nam tu jakies foteczki :loveu::loveu: U nas pogoda taka sama :diabloti: Pzdr:* Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [CENTER]zaraz tu cos naskrobiemy :D Teraz to mi sie troszkę cieplej zrobiło i jem lody karmelowe :crazyeye: rozpływaaaam Sięeee :loveu: [/CENTER] Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 PositiveThought napisał(a):e tam karmelowe, ja skończyłam właśnie czekoladowego rożka, a w lodówce czekają na mnie włoskie capri cośtam :loveu: ale podziel się ^^ phhii rożek czekoladowy :evil_lol: zaraz tu powalcze ze zmiejszeniem zdjątek i wam nasyce :eviltong: Quote
Recommended Posts