cardea Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Martusiu Tofficzek jak zwykle przekochany i cudaśny :loveu: i foteczki piękne :cool1: Pozdrowienia od Marty Quote
Pegaza Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witam:razz: jak słoneczka nie ma u mnie świeci :cool3: Felek kartofelek śliczny chłopczyk:loveu: ale do Tofisia mu jeszcze daleko:p pozdrawiam i życze udanych wakacji:p Quote
maartucha Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 no nareszcie :D :mad: [quote name='Magda_Miki']Hihi.... ale szczek!:evil_lol: Nie wiem co napisać:loveu: Zatkało mnie! Mój mały facecik:loveu::loveu: Aż musiałam obejrzeć wszystkie zaległe zdjęcia:cool3: hihi dziekujemy Madziulka :D czy Ty sie kochana śmiejesz z boskiego szczeku Boskiego Toffika?:> [quote name='cardea']Martusiu Tofficzek jak zwykle przekochany i cudaśny :loveu: i foteczki piękne :cool1: Pozdrowienia od Marty Dzięeekujeemy :* buSiol dla was :* [quote name='Pegaza']Witam:razz: jak słoneczka nie ma u mnie świeci :cool3: Felek kartofelek śliczny chłopczyk:loveu: ale do Tofisia mu jeszcze daleko:p pozdrawiam i życze udanych wakacji:p aa i u nas wyszlo własnie :D ale troszke zimno jest brrrrr Felek elegancik :D Spinka jest :D 2 kg Fiu Fiu nie pogadasz :D Quote
maartucha Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 No więc z Tego miejsca...chciałabym złożyć Naaaaaaaajjjjgoręstsze życznia dla Martussssssi (Nane) i taaaakiego cmokaaalka, spłnienia marzeń i czego tylko dusza zapragnie :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~' Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Aaa no tak musze leciec do jej galeri i złozyc zyczenia :):) U nas w galeri duuuuuuzo fotek.... Quote
cardea Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :BIG:Wielkie dzięki :BIG: I buziaki Martuś I Zdrówko :drink1: :loveu: By The Best EndlessYorkies Friends :loveu: Quote
maartucha Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Aaa no tak musze leciec do jej galeri i złozyc zyczenia :):) U nas w galeri duuuuuuzo fotek.... wiem wiem :D widziałam :D A u nas jutro jakieś bedą :D Dziś brak weny na tworzenie zdjątek :D Jutro uderzymy w miasto i tam porobimy Fotunie :D Quote
maartucha Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='cardea']:BIG:Wielkie dzięki :BIG: I buziaki Martuś I Zdrówko :drink1: :loveu: By The Best EndlessYorkies Friends :loveu: Pindziulinda Moja :* Gorąca "osiemnastka" (+3 gratis :D) Quote
nane Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :loveu: Martuś Dziękuję za to, że pamiętałaś :loveu: Quote
maartucha Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='nane']:loveu: Martuś Dziękuję za to, że pamiętałaś :loveu: tęz Ci śle cmokaska :* zmykam Marciulkuu na troszke, a tu Sie tam pakuj:* Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :) Ale wiesz takie jakies z widokami a nie na tle chodnika :D:D:evil_lol: Quote
Chanelle Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ale cudak, śliczne ma kolorki. Wymiziaj małego :loveu: Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 maartucha napisał(a): hihi dziekujemy Madziulka :D czy Ty sie kochana śmiejesz z boskiego szczeku Boskiego Toffika?:> Nie, ależ skądże:siara: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 witam cos mi sie wydaje ze u nas bylas wczesniej juz martucho:loveu: potarmosic slodko Tofficzka za uszkiem od nas prosimy!;) Quote
maartucha Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):witam cos mi sie wydaje ze u nas bylas wczesniej juz martucho:loveu: potarmosic slodko Tofficzka za uszkiem od nas prosimy!;) Tofficzek wytarmoszony, nawet za zapas :D A dziś u nas śliczna pogoda, więc i cały dzień poza domkiem :) zdjęcie nowe wstawię za niedługo :) BuŚŚka :* Quote
Acia_ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Czekam na zdjecia :D A tutaj już 1oo stronka :D :D :cool1: Quote
maartucha Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Asia&Misia napisał(a):Czekam na zdjecia :D A tutaj już 1oo stronka :D :D :cool1: Zaraz tu ogarnę, zmniejszę, na stronkę i wrzucę :) Gratuluje moja kochana napisania 1000 posta na 100 stronie :) :loveu: Quote
Acia_ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Jakiego 1ooo? Mi do 1ooo dużo brakujeeee .... :( Fo-to Fo-to :D :D :D Z okazji 1oo stronki poprosze 1oo zadjec! :D Quote
maartucha Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Asia&Misia napisał(a):Jakiego 1ooo? Mi do 1ooo dużo brakujeeee .... :( Fo-to Fo-to :D :D :D Z okazji 1oo stronki poprosze 1oo zadjec! :D 100 stronka oczywiscie, ale i 1000 post :D Quote
maartucha Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 No więc najpierw zdjątka z troszke Innej beczki :) O to nasze Elblaskie Stare Miasto wieczorem :) No i kwiatuszki :) Quote
maartucha Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 A teraz troszkę Mojego szkarbulka :) Quote
Kincia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Jaki to juz duzy kawaler :loveu: :loveu: Piekne twoje misato noca :D:D Quote
maartucha Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Jaki to juz duzy kawaler :loveu: :loveu: Piekne twoje misato noca :D:D Dziękujemy bardzo ;) Jej ale dziś pogoda :( Jest tu w ogole ktoś?:> Quote
Kincia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='maartucha']Dziękujemy bardzo ;) Jej ale dziś pogoda :( Jest tu w ogole ktoś?:> U mnie tak samo :( Leje i leje :(:( Quote
maartucha Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):U mnie tak samo :( Leje i leje :(:( Eh daj spokój... i gdzie Tu gdzieś wyjść :/ Miałam dziś w planach miasto, a teraz w takim razie czekam aż TZ-cik wróci z pracy o 16 i śmigam do niego :) Quote
Recommended Posts