Acia_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ps na czy przerabiasz fotki? Bo masz fajniutkie ramki :D Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Toffiś :loveu: :loveu: :loveu: i jak tu Go nie kochac :loveu: Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):a kto go niekocha :x ja kocham :loveu: no ja myslę :D jej ale mnie głowaaaaa boli :( Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wspulczuje :calus: a czekam na odpowiec co do tych ramek :x Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 maartucha napisał(a): Jaki kochany :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):wspulczuje :calus: a czekam na odpowiec co do tych ramek :x Asia ramki mozesz zrobic w paincie linia :D:D Quote
Magda Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzień dobry!! Witamy Tofficzka i tofficzkowa panią:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witaj Martusiu! maartucha napisał(a): Ależ on jest czarujący :loveu: No po prostu nic dodać, nic ująć: Rośnie ci mały przystojniak :loveu: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No tak niewpadłam na to :D A ty jak zmniejszasz zdjecia? Przez fotosik? Czy moze Imaginecośtam? :) Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):No tak niewpadłam na to :D A ty jak zmniejszasz zdjecia? Przez fotosik? Czy moze Imaginecośtam? :) Zmniejszam w paincie a wklejam przez Img..... :D Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ps na czy przerabiasz fotki? Bo masz fajniutkie ramki :D A jaka masz przegladarke do zdjec? Bo ja mam: IrfanView, i za jej pomocą zmniejsza sie fotki i robi linie ;) Pinczerek-Jacky napisał(a):Asia ramki mozesz zrobic w paincie linia :D:D o jejQ :D amatorszczyzna :P Magda_Miki napisał(a):Dzień dobry!! Witamy Tofficzka i tofficzkowa panią:multi: Dzien Dobry Madziuś :* Pojawię się tu troszke pozniej, bo zaraz TZ-cik przychodzi :* Yorkie napisał(a):Witaj Martusiu! Ależ on jest czarujący :loveu: No po prostu nic dodać, nic ująć: Rośnie ci mały przystojniak :loveu: :****** Tofffik bardzo dziękuje i powiedzial mi na uszko, ze sie troszkę zawstydzil :P <Ahhh Ci mezczyzni> :D Asia&Misia napisał(a):No tak niewpadłam na to :D A ty jak zmniejszasz zdjecia? Przez fotosik? Czy moze Imaginecośtam? :) Tez Asiu przez ten program:) (jw) Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='maartucha']A jaka masz przegladarke do zdjec? Bo ja mam: IrfanView, i za jej pomocą zmniejsza sie fotki i robi linie ;) Ooooo niewiedzialam ze takie cos istnieje :D:D Jak mozna to scagnac :D:D? Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 www.dobreprogramy.pl i tam sobie wpiszcie ta przegladarke i sobie scignijcie :) a jak sciagac, to was chyba nie musze uczyc :P Jak sciagniecie to krok po kroku napisze Wam Lenie smierdzace (:evil_lol:) jak zmniejszac, ewentualnie jak ta rameczke :D !! Edit !!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121 Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Alo? Asiu i jak? Scigniety programik?:) Quote
Kincia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 maartucha napisał(a):Alo? Asiu i jak? Scigniety programik?:) Ja sciagnelam :D I mi sie takie jakies 2 programy wgraly :D IrfanView Thumbnails IrfanView Wiec jak mam zmniejszac te foteczki i robic ramki :D:D? Quote
maartucha Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja sciagnelam :D I mi sie takie jakies 2 programy wgraly :D IrfanView Thumbnails IrfanView Wiec jak mam zmniejszac te foteczki i robic ramki :D:D? na prv przesle Ci krok po kroku :) ale to jak wroce ze spacerku;) Quote
Kincia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 maartucha napisał(a):na prv przesle Ci krok po kroku :) ale to jak wroce ze spacerku;) Ok dzieki jestes kochana :loveu: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Martusiu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zagladam do Was i podziwiam słodkiego Tofficzka on jest przeuroczy...cudowny...fantastyczny!!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiam Was cieplusio i kolorowych snów życzymy Dobranoc Kochani:loveu:[/FONT] Quote
maartucha Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Dzien Dobry kochani :* Ehh jaka sliczna pogoda... cudownego i slonecznego dnia wam zycze :* :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='maartucha']Dzien Dobry kochani :* Ehh jaka sliczna pogoda... cudownego i slonecznego dnia wam zycze :* :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hejka :multi: :multi: Czekam na to tlumaczenia :D:D Quote
maartucha Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 :loveu: Słonecznego Dnia z Toffikiem - urwiskiem zyczymy :loveu: A co u nas? Hmm Toffiś już się ładnie załatwia na dworku, sporadycznie się zdarzy jeszcze w domku (ale to jak każdemu maleństwu) :loveu: Ostatnio zaczął wskakiwać na łóżko, z maleńką pomocą, bo musi leżeć jakaś podusia, by miał się z czego odbić. ale schodzić sie jeszcze boi, skoczy jak jest naprawdę mocno podekscytowany :loveu: Od kilku dni śpi ze mną w łóżeczku, ale jeszcze nie całą noc... budzi mnie tak ok 5, ja Go biorę na łóżeczko, jest taki zaspany, że się nawet nie wita, tylko wtula i zapada w słodki pieskowy sen :loveu: Dziś sie przebudziłam o 4 rano, a tu taka mordeczka stała i się patrzyła... oparł się o łożeczko i czekał aż Go wezmę. No to wzięłam i ładnie spaliśmy do 6 :D Ehhh :D :loveu: Ehh z tym oto przystojniaczkiem ostatnio sypiam :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Brawo dla Toficzka że tak ladnie już sie załatwia na dworku:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale masz fantastyczne faceta do spania...taki mieciutki i słodziutki...:loveu: [/FONT][FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przepiekne ma te bystre oczka:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla Was!![/FONT] Quote
maartucha Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Brawo dla Toficzka że tak ladnie już sie załatwia na dworku:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale masz fantastyczne faceta do spania...taki mieciutki i słodziutki...:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przepiekne ma te bystre oczka:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla Was!![/FONT] Dziękujemy Ci Kasiu :** Przepraszma, ze do was nie wpadamy, ale ja do siebie wpadam tak przelotem :( Ehhh ta szkoła :/ Quote
Recommended Posts