Aga76 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Georgia]Witaj Martusiu :buzi: [/FONT] [FONT=Georgia]Tofficzek pięknie rośnie, a fotki śpiącego chłopca są zniewalające. [/FONT] Quote
maartucha Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobrze ze tyle jest Toffisia:loveu: :loveu: :loveu: Ale z tamtymi bedzie jeszcze lepiej :D:loveu: :loveu: spoko spoko ;D w dzien Dziecka wszystko da sie zrobi :D Najlepszego szkrabie :* [quote name='Asia&Misia']Jak ktoś kiedyś powiedział: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... :D:D:D:D śliczniusi tofficzek :bigcool: Dzięęękujemy :* Naaaajj :* [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Dzieńdobry Martusiu i cudowny Tofficzku!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jak milusio popatrzec na tego słodkiego pluszowego szkraba...jestes słodziutki Toficzku[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego dzionka życzymy i buziaczki Wam ślemy!!![/FONT] Dzien Dobry Kasiulka :* Ehhh dziękujemy :D I tezz miłego dzionka wam życzymy :* Słodkie cmokaski tulaski leca dla waS :* [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Witaj Martusiu :buzi: [/FONT] [FONT=Georgia]Tofficzek pięknie rośnie, a fotki śpiącego chłopca są zniewalające. [/FONT] Agulka :* Dziękujemy Ci bardzo :* MIłego Dnia :* Quote
Sara_i_Aris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witaj Martuś! Wow, ile fotek :-o Tak trzymać :happy1: Dodam jeszcze, że jak patrzy się na fotki malusieńkiego Toffisia i teraźniejszego, to różnica powalająca :mdleje: Ale się chłopak zmienił w tym czasie :multi: [quote name='maartucha'] W kucorku ślicznie wygląda :loveu: [quote name='maartucha'] Hihi :lol: Jaki słodki :loveu: [quote name='maartucha'] Oryginalna poduszka :loveu: Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='maartucha']spoko spoko ;D w dzien Dziecka wszystko da sie zrobi :D Najlepszego szkrabie :* ---------- Iii :D:D:multi: Wszystkiego Najlepszego hihi :D:D Quote
Magda Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No proszę, ale niespodzianka w postaci fotek:multi: I Ty się nam w końcu pokazałaś:cool3: Quote
maartucha Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Yorkie napisał(a):Witaj Martuś! Wow, ile fotek :-o Tak trzymać :happy1: Dodam jeszcze, że jak patrzy się na fotki malusieńkiego Toffisia i teraźniejszego, to różnica powalająca :mdleje: Ale się chłopak zmienił w tym czasie :multi: W kucorku ślicznie wygląda :loveu: Hihi :lol: Jaki słodki :loveu: Oryginalna poduszka :loveu: Ehhh Toffiś rosnie niesamowicie:D kochany tak sie juz zmienil ze o jejQ :D a w kurcorku tez mi sie podoba.. grr tak słodziutko :D ale jeszcze mamy czasami problemy z jego zrobieniem, bo Toffis sie wyrywa i chce gumeczke gryzc :P Magda_Miki napisał(a):No proszę, ale niespodzianka w postaci fotek:multi: I Ty się nam w końcu pokazałaś:cool3: Eh.. Madziu ;* Musze was czasem rozpiszczac :* Dobry wieczór :* Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 maartucha napisał(a):Ehhh Toffiś rosnie niesamowicie:D kochany tak sie juz zmienil ze o jejQ :D a w kurcorku tez mi sie podoba.. grr tak słodziutko :D ale jeszcze mamy czasami problemy z jego zrobieniem, bo Toffis sie wyrywa i chce gumeczke gryzc :P Eh.. Madziu ;* Musze was czasem rozpiszczac :* Dobry wieczór :* Oooo Dobry Wieczor :):) Quote
maartucha Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Oooo Dobry Wieczor :):) A Pani to jeszcze nie spi?:P Quote
Pegaza Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witam wieczorowo:p słodki Tofik:loveu: no i Ty też ładnie Ci w okularkach:eviltong: pozdrawiam:p Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 maartucha napisał(a):A Pani to jeszcze nie spi?:P Niechce mi sie :D:D A ty co o tej porze robisz :D:D Zamiast spac z Toffisiem:loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Pegaza napisał(a):Witam wieczorowo:p słodki Tofik:loveu: no i Ty też ładnie Ci w okularkach:eviltong: pozdrawiam:p Oj witam Nocno chyba :P Hmmm... miło :* Dziekuję :* Pinczerek-Jacky napisał(a):Niechce mi sie :D:D A ty co o tej porze robisz :D:D Zamiast spac z Toffisiem:loveu: :loveu: własnie MI go obudzili i Go przytulkalam, teraz poszedl spacku, czeka na mnie juz u mnie :* Bez Panci to noc spokojna niebedzie :P Quote
Guest Agata_B Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 maartucha napisał(a):Oj witam Nocno chyba :P Hmmm... miło :* Dziekuję :* własnie MI go obudzili i Go przytulkalam, teraz poszedl spacku, czeka na mnie juz u mnie :* Bez Panci to noc spokojna niebedzie :P Marta cierpi na bezsenność? :evil_lol: :mad: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 maartucha napisał(a):~~ Dzien Dobry :* ~~ Dzien Dobry :multi: :multi: Quote
nane Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 maartucha napisał(a):~~ Dzien Dobry :* ~~ [FONT=Courier New]dzień dobry Martusiu [/FONT] [FONT=Courier New]ale Tofficzek wydoroślał :loveu: [/FONT] Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dzien Dobry :multi: :multi: Dobry Dobry :D nane napisał(a):[FONT=Courier New]dzień dobry Martusiu [/FONT] [FONT=Courier New]ale Tofficzek wydoroślał :loveu: [/FONT] Ehh.. :D facecik taki :D Stesknilam sie :* :( Quote
nane Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 maartucha napisał(a):Dobry Dobry :D Ehh.. :D facecik taki :D Stesknilam sie :* :( [FONT=Courier New]ja też ostatnio taki brak czasu, że masakra [/FONT] [FONT=Courier New]i jeszcze w dodatku nie chciało mi się siedzieć na dogo musiałam trochę odpocząć[/FONT] :razz: Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 nane napisał(a):[FONT=Courier New]ja też ostatnio taki brak czasu, że masakra [/FONT] [FONT=Courier New]i jeszcze w dodatku nie chciało mi się siedzieć na dogo musiałam trochę odpocząć[/FONT] :razz: To tak jak u mnie. Do tego zapierdziel w szkole, ostatnie dwa tygodnie i wystawione stopnie.. wiec taki okres. A co u was?:) Jak małe robaczki?:D Quote
nane Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 maartucha napisał(a):To tak jak u mnie. Do tego zapierdziel w szkole, ostatnie dwa tygodnie i wystawione stopnie.. wiec taki okres. A co u was?:) Jak małe robaczki?:D [FONT=Courier New]Robaczki rosną jak na drożdżach i są strasznie grubaśne [/FONT] [FONT=Courier New]każdy z nich ma dość pokaźny brzuszek[/FONT] [FONT=Courier New] i wałki tłuszczyku na łapkach :evil_lol: [/FONT] Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 nane napisał(a):[FONT=Courier New]Robaczki rosną jak na drożdżach i są strasznie grubaśne [/FONT] [FONT=Courier New]każdy z nich ma dość pokaźny brzuszek[/FONT] [FONT=Courier New] i wałki tłuszczyku na łapkach :evil_lol: [/FONT] oho :D nie roztyj tam ekipy malenkiej :D :D Ehhh ale głowa mnie boli, taka beznadziejan pogoda.. bleeeehh Quote
nane Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 maartucha napisał(a):oho :D nie roztyj tam ekipy malenkiej :D :D Ehhh ale głowa mnie boli, taka beznadziejan pogoda.. bleeeehh [FONT=Courier New]do roztycia ekipy ja nic nie mam [/FONT] [FONT=Courier New]to raczej Charlotte ma takie tłuste mleko :evil_lol: [/FONT] [FONT=Courier New]no strasznie dzisiaj jest [/FONT] [FONT=Courier New]z/w idę nałożyć sobie obiadek :cool1: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Czołem:razz: Ciebie głowa a mnie gardło:angryy: przyjemnej niedzieli mimo to życze:p Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 nane napisał(a):[FONT=Courier New]do roztycia ekipy ja nic nie mam [/FONT] [FONT=Courier New]to raczej Charlotte ma takie tłuste mleko :evil_lol: [/FONT] [FONT=Courier New]no strasznie dzisiaj jest [/FONT] [FONT=Courier New]z/w idę nałożyć sobie obiadek :cool1: [/FONT] \ mniaamm...a u mnie nawet nie pachnie obiadem jeszcze ;( a ja głodna ;( :P Pegaza napisał(a):Czołem:razz: Ciebie głowa a mnie gardło:angryy: przyjemnej niedzieli mimo to życze:p cześć i czołem :D pytacie z kas sie wziałem :P hihi :D Ehhh no to tableteczki na gardełko :* Quote
Recommended Posts