Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda_Miki']Słodziutki jest ten twój Toffi:loveu:

Taka mała, puchata kuleczka. A ta noga to co robiła w kadrze?:eviltong:

Marta o wszystko zadbała, siateczka na balkonie, poduszki dla łatwiejszego wejścia:cool3: A mały od razu zainteresował się szczotą:evil_lol:

HEj Madzziu :* A siateczka to fakt, ze dla bezpieczeństwa i spokoju, a poduszka to nie dla ułatwienia :D tylko dla spokoju, bo pod nia leza kable, czyli dopowiadac chyba nie musze prawda :D

[quote name='Yorkie']Filmik super :loveu: Nawet noga się załapała :lol:
Na początku filmiku Toffiś tak fajnie szeknął i pisnął, aż Aris podniósł uszka :lol: :loveu: No i jeszcze dodam, że śliczny z niego mały Yorczek, po prostu cud, miód i orzeszki :loveu:

[quote name='Pegaza']Cze Marta:p filmik obejrzany kluseczka faktycznie kluseczka heh
a szczotki są najlepsze, pamiętam jak moja mnie drażniła, bo nawet powycierać czy poodkurzać nie szło spokojnie, bo mała chciała ze mną:p
Znikam na spacer bo Soma ma budzik w d....e zawsze wie, że jest 19.:eviltong:

Hej Pegaza :*

a szczotka fakt :D przypadka MU do Gustu :D, a odkurzacza Tofik sie boi narazie :D A ze Soma ma budzik gdzie trzeba to całe szczescie :D Tofik narazie troszke rozgarniety chłopaczyna :eviltong:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Ahh jaki super filmik :):):):)
Huhu jaka muza :D:D

Dziekujemy :D

Posted

PositiveThought napisał(a):
aj aj aj, filmik na pewno świetny, a ja nie mam czasu obejrzeć...

możesz mi streścić :p

No to by bylo tak: Tofficzek smiga po balkonie, pozniej sie czyms bawi, a na koncu dorwal szczotke na balkonie :D Takie trele morele :D

Posted

PositiveThought napisał(a):
ja chcę obejrzeeeć!

a co to za tajemnicza muzyka? o.O

:roll: No własnie coś sobie leciało w tle i generalnie nie wiem czego sie pindy wredne czepiają :D :evil_lol:

Posted

dobry wieczór Martusiu - ale się za wami stęskniłam :loveu:
oczywiście filmik obejrzany a Toffiś boski :cool3: a jaki odważny :mad: zupełnie jak wujek Vasco :evil_lol:

Posted

Hejkaaa :loveu: :multi:

Jej, jeszcze tylko jutro i wolneee :multi: :multi: :multi: duuzzo wolnego (ale za mało i tak :P)

Dziś Toffiś nam zwymiotowal :( Chodzi i jak tylko wystaje jakis fredzelek z dywanu badz wykładziny to juz siuup za niego, no i dzis i wczoraj były tego skutki, a wczoraj mial problem z Kupka, tez przez te wszystkie włochate dywanowe sprawy.. Eh.. Ale juz Go gonimy jak sie da, a pokoj w ktorym jest wszedzie wykladzina jest zamykany, chyba, ze ktos w nim siedzi i ma na Toffiska oko :) :D Ogolniee sliiiiiicznaa pogoda, Toffis buszuje na balkoniku wlasnie :D W niedziele pierwszy spacereek :D Ajjj sie doczekac nie moge :D Oby jeszcze tylko w miare cieplo bylo :loveu:

Posted

maartucha napisał(a):
Hejkaaa :loveu: :multi:

Jej, jeszcze tylko jutro i wolneee :multi: :multi: :multi: duuzzo wolnego (ale za mało i tak :P)

tak nareszcie! :multi:

Marto wymiziaj i wycałuj zjadacza dywanów ode mnie:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Pati i Daisy']tak nareszcie! :multi:

Marto wymiziaj i wycałuj zjadacza dywanów ode mnie:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Juz to zrobiłam :D

Właśnie z miastka wróciłam i kupiliśmy karme i Kurze Łapki :D Oj Dogodziliśmy Tofficzkow :D Lezy od jakis 20 minut i nie opuszcza jej na krok :D Na balkon sobie ja przyniósł :D kochany jak sie bawi :lol:

Posted

nane napisał(a):
Marta a czemu ta noga jest biała :grins:

Maaartussiaa :multi: :multi: a z ta biala łapka to stukens w głowen sobie zrob :D Masz Cmokaska od Toffiśka :D :* I Swoje dziewczynki tam ucaluj od MOjego małego przystojniaka :D

Posted

nane napisał(a):
Martuś to Toffisiowi ma odpowiadać :loveu: ty tu nie masz nic do gadania :evil_lol:

No napewno :D Ehh Ci Panowie.. Im z reguły ciezko dogodzic :D A Tofficzek taki wyjatkowwy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

maartucha napisał(a):
No napewno :D Ehh Ci Panowie.. Im z reguły ciezko dogodzic :D A Tofficzek taki wyjatkowwy :loveu: :loveu: :loveu:

Toffiś to rozkochał w sobie całe dogo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

maartucha napisał(a):
i Wolnee :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Wiec tym czasem :D spadamm z tad :D Pojawie Się wieczorkiem :* Dostawa foteczek bedzie naapewno :D

No i gdzie te fotki !!!! :D:D:D??

Posted

Witamy Cieplutko w ten długi weekend :D :multi:

Hmmm wczoraj pierwsze, chwilowe wyjscie bylo z Tofficzkiem, oj szał był ze Hej :D Dziś rano wyszliśmy ok 10, było cieplutko więc pięknie chodził na smyczy :D A później jak sie pogoda troszkę popsuła i bylismy tez na spacerku to juz było nam (Mi, Kubusiowi i Tofficzkowi) zimnoo oj brrrr.. taki brzydki wiatr bleehh.. Dziś Tofficzek został wykapany.. mmm.. chlopaczek Fiu Fiu :D

A to wkleję kilka zdjęć z naszych dzisiejszych zabaw.. ale Grrr.. nie cierpie zdjeć wieczorem, jak jest ciemno i do tego lampia.. Taakie nie za ładne kolorki Toffiśkowi powychodzily :)

Aaaa i jeszcze dodam, że Toffik wczoraj (27.02.2007) skończył pełne dwa miesiące :D

pozdrawiamy cieplutko :)

Posted

maartucha napisał(a):

Cześć Marta!
Wszystkiego najlepszego dla Tofficzka z okazji 2 miesięcy :new-bday: :BIG:
Wygodnicki z niego psiak, zamiast z miseczki, to z talerzyka, może już niedługo trzeba będzie zrobić mu miejsce przy stole :lol:

Posted

Yorkie napisał(a):
Cześć Marta!
Wszystkiego najlepszego dla Tofficzka z okazji 2 miesięcy :new-bday: :BIG:
Wygodnicki z niego psiak, zamiast z miseczki, to z talerzyka, może już niedługo trzeba będzie zrobić mu miejsce przy stole :lol:

Witamy :*

hahah raz sie juz domagał by zjeść z MOjego talerza :D ALe nie nie :D Tofficzek na swoj i koniec :mad: :D

Miłego dnia i wypoczyynku :*