Kincia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ahh jaki super filmik :):):):) Huhu jaka muza :D:D Quote
maartucha Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Magda_Miki']Słodziutki jest ten twój Toffi:loveu: Taka mała, puchata kuleczka. A ta noga to co robiła w kadrze?:eviltong: Marta o wszystko zadbała, siateczka na balkonie, poduszki dla łatwiejszego wejścia:cool3: A mały od razu zainteresował się szczotą:evil_lol: HEj Madzziu :* A siateczka to fakt, ze dla bezpieczeństwa i spokoju, a poduszka to nie dla ułatwienia :D tylko dla spokoju, bo pod nia leza kable, czyli dopowiadac chyba nie musze prawda :D [quote name='Yorkie']Filmik super :loveu: Nawet noga się załapała :lol: Na początku filmiku Toffiś tak fajnie szeknął i pisnął, aż Aris podniósł uszka :lol: :loveu: No i jeszcze dodam, że śliczny z niego mały Yorczek, po prostu cud, miód i orzeszki :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Marta:p filmik obejrzany kluseczka faktycznie kluseczka heh a szczotki są najlepsze, pamiętam jak moja mnie drażniła, bo nawet powycierać czy poodkurzać nie szło spokojnie, bo mała chciała ze mną:p Znikam na spacer bo Soma ma budzik w d....e zawsze wie, że jest 19.:eviltong: Hej Pegaza :* a szczotka fakt :D przypadka MU do Gustu :D, a odkurzacza Tofik sie boi narazie :D A ze Soma ma budzik gdzie trzeba to całe szczescie :D Tofik narazie troszke rozgarniety chłopaczyna :eviltong: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ahh jaki super filmik :):):):) Huhu jaka muza :D:D Dziekujemy :D Quote
maartucha Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 PositiveThought napisał(a):aj aj aj, filmik na pewno świetny, a ja nie mam czasu obejrzeć... możesz mi streścić :p No to by bylo tak: Tofficzek smiga po balkonie, pozniej sie czyms bawi, a na koncu dorwal szczotke na balkonie :D Takie trele morele :D Quote
Pati i Daisy Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 maartucha napisał(a):hihi tak sobie leciala :D Generalnie nie sluchama :lol: (jak Moja nagroda?:D) Nagroda (lepsza część kota) ma sie dobrze, teraz właśnie poszła na kocice :) Quote
maartucha Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Nagroda (lepsza część kota) ma sie dobrze, teraz właśnie poszła na kocice :) Haha to moja nagroda widzę szaleje :D ----------------------------------------------- A o to filmik i Toffiśkowy szczek, tylko nie wiem czy wam zadziała, bo U mnie coś przerywa :/ http://martakalinowska.wrzuta.pl/film/aewlWIL4E6/toffik Quote
maartucha Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 PositiveThought napisał(a):ja chcę obejrzeeeć! a co to za tajemnicza muzyka? o.O :roll: No własnie coś sobie leciało w tle i generalnie nie wiem czego sie pindy wredne czepiają :D :evil_lol: Quote
nane Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dobry wieczór Martusiu - ale się za wami stęskniłam :loveu: oczywiście filmik obejrzany a Toffiś boski :cool3: a jaki odważny :mad: zupełnie jak wujek Vasco :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Hejkaaa :loveu: :multi: Jej, jeszcze tylko jutro i wolneee :multi: :multi: :multi: duuzzo wolnego (ale za mało i tak :P) Dziś Toffiś nam zwymiotowal :( Chodzi i jak tylko wystaje jakis fredzelek z dywanu badz wykładziny to juz siuup za niego, no i dzis i wczoraj były tego skutki, a wczoraj mial problem z Kupka, tez przez te wszystkie włochate dywanowe sprawy.. Eh.. Ale juz Go gonimy jak sie da, a pokoj w ktorym jest wszedzie wykladzina jest zamykany, chyba, ze ktos w nim siedzi i ma na Toffiska oko :) :D Ogolniee sliiiiiicznaa pogoda, Toffis buszuje na balkoniku wlasnie :D W niedziele pierwszy spacereek :D Ajjj sie doczekac nie moge :D Oby jeszcze tylko w miare cieplo bylo :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 maartucha napisał(a):Hejkaaa :loveu: :multi: Jej, jeszcze tylko jutro i wolneee :multi: :multi: :multi: duuzzo wolnego (ale za mało i tak :P) tak nareszcie! :multi: Marto wymiziaj i wycałuj zjadacza dywanów ode mnie:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Pati i Daisy']tak nareszcie! :multi: Marto wymiziaj i wycałuj zjadacza dywanów ode mnie:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Juz to zrobiłam :D Właśnie z miastka wróciłam i kupiliśmy karme i Kurze Łapki :D Oj Dogodziliśmy Tofficzkow :D Lezy od jakis 20 minut i nie opuszcza jej na krok :D Na balkon sobie ja przyniósł :D kochany jak sie bawi :lol: Quote
nane Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='maartucha'] Marta a czemu ta noga jest biała :grins: Quote
maartucha Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 nane napisał(a):Marta a czemu ta noga jest biała :grins: Maaartussiaa :multi: :multi: a z ta biala łapka to stukens w głowen sobie zrob :D Masz Cmokaska od Toffiśka :D :* I Swoje dziewczynki tam ucaluj od MOjego małego przystojniaka :D Quote
Sara_i_Aris Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='maartucha'] Widzę, że łapka Toffisiowi smakuje :facelick: Quote
maartucha Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Yorkie']Widzę, że łapka Toffisiowi smakuje :facelick: no co to, to napewno :D ale jak smierdzi :D Fuu :D Quote
nane Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 maartucha napisał(a):ale jak smierdzi :D Fuu :D Martuś to Toffisiowi ma odpowiadać :loveu: ty tu nie masz nic do gadania :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 nane napisał(a):Martuś to Toffisiowi ma odpowiadać :loveu: ty tu nie masz nic do gadania :evil_lol: No napewno :D Ehh Ci Panowie.. Im z reguły ciezko dogodzic :D A Tofficzek taki wyjatkowwy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nane Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 maartucha napisał(a):No napewno :D Ehh Ci Panowie.. Im z reguły ciezko dogodzic :D A Tofficzek taki wyjatkowwy :loveu: :loveu: :loveu: Toffiś to rozkochał w sobie całe dogo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 nane napisał(a):Toffiś to rozkochał w sobie całe dogo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No ja mysle :mad: :mad: hihihi :loveu: Quote
maartucha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 i Wolnee :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wiec tym czasem :D spadamm z tad :D Pojawie Się wieczorkiem :* Dostawa foteczek bedzie naapewno :D Quote
Kincia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ahh jakie pyszne jedzonko ma Toffis hihi :D:D Nadrobilam zaleglosci :D I czekamy na fotki :D I na cieie oczywiscie :D:D :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 maartucha napisał(a):i Wolnee :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wiec tym czasem :D spadamm z tad :D Pojawie Się wieczorkiem :* Dostawa foteczek bedzie naapewno :D No i gdzie te fotki !!!! :D:D:D?? Quote
maartucha Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Witamy Cieplutko w ten długi weekend :D :multi: Hmmm wczoraj pierwsze, chwilowe wyjscie bylo z Tofficzkiem, oj szał był ze Hej :D Dziś rano wyszliśmy ok 10, było cieplutko więc pięknie chodził na smyczy :D A później jak sie pogoda troszkę popsuła i bylismy tez na spacerku to juz było nam (Mi, Kubusiowi i Tofficzkowi) zimnoo oj brrrr.. taki brzydki wiatr bleehh.. Dziś Tofficzek został wykapany.. mmm.. chlopaczek Fiu Fiu :D A to wkleję kilka zdjęć z naszych dzisiejszych zabaw.. ale Grrr.. nie cierpie zdjeć wieczorem, jak jest ciemno i do tego lampia.. Taakie nie za ładne kolorki Toffiśkowi powychodzily :) Aaaa i jeszcze dodam, że Toffik wczoraj (27.02.2007) skończył pełne dwa miesiące :D pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 maartucha napisał(a): Cześć Marta! Wszystkiego najlepszego dla Tofficzka z okazji 2 miesięcy :new-bday: :BIG: Wygodnicki z niego psiak, zamiast z miseczki, to z talerzyka, może już niedługo trzeba będzie zrobić mu miejsce przy stole :lol: Quote
maartucha Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Marta! Wszystkiego najlepszego dla Tofficzka z okazji 2 miesięcy :new-bday: :BIG: Wygodnicki z niego psiak, zamiast z miseczki, to z talerzyka, może już niedługo trzeba będzie zrobić mu miejsce przy stole :lol: Witamy :* hahah raz sie juz domagał by zjeść z MOjego talerza :D ALe nie nie :D Tofficzek na swoj i koniec :mad: :D Miłego dnia i wypoczyynku :* Quote
Recommended Posts