Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nane napisał(a):
hehe a moja siostra 26 :eviltong: bije go o calutkie trzy lata :mad:

oOl :D :evil_lol: Ale On duuzy jest za to :D HA :D PRawie 2 m :D O ile bije sis?:D :cool1:

Posted

Witam...zagladam tu czytamspokojnie sobie zaległości, ogladam i sie przeraziłam co chwila ktos dynda na sznureczku abo sie biją ojojoj...az sie bałam tu odezwac ;) Same diablice tu siedza:evil_lol:
Martusiu a Toficzek jest fantastyczny...ciesze sie że z niego to taka madra psinka...tulaski dla niego....
Pozdrowionka

Posted

maartucha napisał(a):
Dzien dobry :loveu: Ehhh Ja tez nie mam czasu, szkola cały dzien prawie, po szkoel trzeba zajac sie szkola na kolejny dzien i taka robota :roll: Chodze nie wyspana troszke <Ehhh ten Tofficzek :loveu:> ale to nic :eviltong: Ostatnio coraz mniej spi i wiecej chce ssie bawic w ciagu dnia. :D Ale pobudeczki o 6 robi, nie ma co :loveu:

Wszystko przez tą szkołe!:shake: nawet nie ma czasu na przyjemności:evil_lol:
No to masz żywy budzik:cool3:

Posted

nane napisał(a):
Marta bo zaraz napiszę do Behemot:mad: , że twoja galeria to nie galeria:angryy: tylko pogaduszki :megagrin:

Hihi dolanczam sie :evil_lol: trzeba zebrac inne osoby :lol:
No gdzie jestescie :cool3:

Posted

Marta gdzie ty sie podziewasz?? A gdzie obiecane foteczki słodkiego Toficzka?? My chcemy Toficzka!!!!! Jak nam nie dasz foteczek to bedziesz dyndała na sznureczku:grab::razz:

Posted

[quote name='Pati i Daisy']Wszystko przez tą szkołe!:shake: nawet nie ma czasu na przyjemności:evil_lol:
No to masz żywy budzik:cool3:

i znowu szkola dziss :placz: ja chce juzz wolnee :placz:

[quote name='butterfly15']Witam psiaczek baaardzo słodki hihi czekam na nowe fotecki
[quote name='Pinczerek-Jacky']Fotki fotki tralala
[quote name='nane']Marta bo zaraz napiszę do Behemot:mad: , że twoja galeria to nie galeria tylko pogaduszki
[quote name='Pinczerek-Jacky']Hihi dolanczam sie trzeba zebrac inne osoby
No gdzie jestescie [quote name='Pegaza']Fotki fotki fotki!!!!!!!!:eviltong: bo będzie pif paf
[quote name='Pinczerek-Jacky']MARTA gdzie jestes Dostaniesz lanie /quote]
[quote name='Kasia_zg']Marta gdzie ty sie podziewasz?? A gdzie obiecane foteczki słodkiego Toficzka?? My chcemy Toficzka!!!!! Jak nam nie dasz foteczek to bedziesz dyndała na sznureczku:grab:

:loveu: PRZEPRASZAM WAS :loveu:

Wczoraj tak wyszło jakoś :* cmokaaasek dla was :* przyszedl Tz-cik, posiedzielismym, a jak poszlam to ze zmeczenia padłaaaam trupem :loveu: ale juz zyje :P

Dziś Toffiś pierwszy raz sie obudzil ok 4, ale nie piszczal juz, tylko sie szwendal i szukal kogos kto ma ochote sie z nim pobawic :D a teraz sie bawi sznurkiem od spodni mojego brata, bo zwisaja, a wszystko co wisi i sie rusza mozna pogryzc przeciez :D

Posted

Pegaza napisał(a):
Witamy MARTE I TOFICZKA:loveu:

A dzien DObry Dobry :loveu:

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Hihi witam i czekam na focie:cool1: :cool3: :cool3:

Dzien Dobry :* Fotki pstrykne jak Toffiś się obudzi, bo teraz lulka smacznie :* Dzis napewno foteczki dam wieczorkiem <OBIECUJE> :D

I sie muszę pochwalić że dziś mamy z Moim Tz-cik rocznice, 11 miesiecy :multi: Najwspanialszym w moim życiu 11 miesięcy :multi: A za pełny miesiączek minie cudowny pełny roczek Ehhhhh :loveu::loveu:

Posted

maartucha napisał(a):
A dzien DObry Dobry :loveu:

Dzien Dobry :* Fotki pstrykne jak Toffiś się obudzi, bo teraz lulka smacznie :* Dzis napewno foteczki dam wieczorkiem <OBIECUJE> :D

I sie muszę pochwalić że dziś mamy z Moim Tz-cik rocznice, 11 miesiecy :multi: Najwspanialszym w moim życiu 11 miesięcy :multi: A za pełny miesiączek minie cudowny pełny roczek Ehhhhh :loveu::loveu:

Ee to gratuluje :cool3: :cool3: :cool3:
Zrob mu fotki jak lula:loveu: :loveu: :loveu:
I jak przyjde maja juz tu byc a jak nie to:mad: :mad:
:cool3: :cool3:

Posted

Marta a ja wczoraj miałam 9 lat jak zawarliśmy formalnie związek a tak to 12 lat :p juz razem.Nie liczyłabym na foty w końcu Marta głowy dziś nie będzie miała do tego:eviltong:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Ee to gratuluje :cool3: :cool3: :cool3:
Zrob mu fotki jak lula:loveu: :loveu: :loveu:
I jak przyjde maja juz tu byc a jak nie to:mad: :mad:
:cool3: :cool3:

Wieczorrrkiem wrzuce, teraz to ide lulu bo starsznie mi sie spac :D MOge ci zrobic fotke jak ja Lulkam :D :loveu:

Pegaza napisał(a):
Marta a ja wczoraj miałam 9 lat jak zawarliśmy formalnie związek a tak to 12 lat :p juz razem.Nie liczyłabym na foty w końcu Marta głowy dziś nie będzie miała do tego:eviltong:

hoho sie doczekać nie moge jak za nami taki staż będzie, a będzie napewno :loveu: :sweetCyb: A glowke bede miala, wieczorkiem beda Fotki. NIestety dzis z TZ-tem sie nie zobacze :( po mimo ze nasza roczniczka, Ehhh ja mam nauke, on studencik i taka robota... Ehhh tenn wydzial edukacji :mad:

Posted

Pegaza napisał(a):

o boshe Pegaza to najwyższy czas go zmienić na lepszy model :evil_lol:

cześć Martuś a ty co taka zmęczona jesteś:crazyeye: przecież mówiłaś, że nie możesz się doczekać tych nie przespanych nocy :evil_lol: :eviltong:

Posted

maartucha napisał(a):
NIestety dzis z TZ-tem sie nie zobacze :( po mimo ze nasza roczniczka, Ehhh ja mam nauke, on studencik i taka robota... Ehhh tenn wydzial edukacji :mad:

PRECZ Z EDUKACJĄ:mad: BO NISZCZY MIŁOŚĆ :angryy:

Posted

[quote name='nane']o boshe Pegaza to najwyższy czas go zmienić na lepszy model :evil_lol:

cześć Martuś a ty co taka zmęczona jesteś:crazyeye: przecież mówiłaś, że nie możesz się doczekać tych nie przespanych nocy :evil_lol: :eviltong:
Hej MarciU :*

te te a ti taka madrala nie badz co :D :mad:

[quote name='nane']PRECZ Z EDUKACJĄ:mad: BO NISZCZY MIŁOŚĆ :angryy:

Nie niszczy ale zabiera czas :angryy:
PRECZ Z EDUKACJA... PRECZ Z EDUKACJA :mad:

Posted

maartucha napisał(a):

te te a ti taka madrala nie badz co :D :mad:

ja tylko żartowałam:evil_lol: hehe bo ciągle czekam na tego wymarzonego księcia z bajki :cool3:
no cóż :niewiem: najwyżej zostanę starą panną :eviltong: