maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nane napisał(a):a ile twój brat ma lat co??? :sg168: a 23 :D HA :D Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):a 23 :D HA :D hehe a moja siostra 26 :eviltong: bije go o calutkie trzy lata :mad: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nane napisał(a):hehe a moja siostra 26 :eviltong: bije go o calutkie trzy lata :mad: oOl :D :evil_lol: Ale On duuzy jest za to :D HA :D PRawie 2 m :D O ile bije sis?:D :cool1: Quote
Kasia_zg Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam...zagladam tu czytamspokojnie sobie zaległości, ogladam i sie przeraziłam co chwila ktos dynda na sznureczku abo sie biją ojojoj...az sie bałam tu odezwac ;) Same diablice tu siedza:evil_lol: Martusiu a Toficzek jest fantastyczny...ciesze sie że z niego to taka madra psinka...tulaski dla niego.... Pozdrowionka Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Aaa hihi :evil_lol: To czekam na sesje w domciu :cool1: :evil_lol: A moze jakis filmik :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):Dzien dobry :loveu: Ehhh Ja tez nie mam czasu, szkola cały dzien prawie, po szkoel trzeba zajac sie szkola na kolejny dzien i taka robota :roll: Chodze nie wyspana troszke <Ehhh ten Tofficzek :loveu:> ale to nic :eviltong: Ostatnio coraz mniej spi i wiecej chce ssie bawic w ciagu dnia. :D Ale pobudeczki o 6 robi, nie ma co :loveu: Wszystko przez tą szkołe!:shake: nawet nie ma czasu na przyjemności:evil_lol: No to masz żywy budzik:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam :D :D psiaczek baaardzo słodki :D hihi :D czekam na nowe fotecki :D Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Marta bo zaraz napiszę do Behemot:mad: , że twoja galeria to nie galeria:angryy: tylko pogaduszki :megagrin: Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 nane napisał(a):Marta bo zaraz napiszę do Behemot:mad: , że twoja galeria to nie galeria:angryy: tylko pogaduszki :megagrin: Hihi dolanczam sie :evil_lol: trzeba zebrac inne osoby :lol: No gdzie jestescie :cool3: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Fotki fotki fotki!!!!!!!!:eviltong: bo będzie pif paf:eviltong: Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 MARTA gdzie jestes :mad: :mad: :mad: Dostaniesz lanie :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Marta gdzie ty sie podziewasz?? A gdzie obiecane foteczki słodkiego Toficzka?? My chcemy Toficzka!!!!! Jak nam nie dasz foteczek to bedziesz dyndała na sznureczku:grab::razz: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Wszystko przez tą szkołe!:shake: nawet nie ma czasu na przyjemności:evil_lol: No to masz żywy budzik:cool3: i znowu szkola dziss :placz: ja chce juzz wolnee :placz: [quote name='butterfly15']Witam psiaczek baaardzo słodki hihi czekam na nowe fotecki [quote name='Pinczerek-Jacky']Fotki fotki tralala [quote name='nane']Marta bo zaraz napiszę do Behemot:mad: , że twoja galeria to nie galeria tylko pogaduszki [quote name='Pinczerek-Jacky']Hihi dolanczam sie trzeba zebrac inne osoby No gdzie jestescie [quote name='Pegaza']Fotki fotki fotki!!!!!!!!:eviltong: bo będzie pif paf [quote name='Pinczerek-Jacky']MARTA gdzie jestes Dostaniesz lanie /quote] [quote name='Kasia_zg']Marta gdzie ty sie podziewasz?? A gdzie obiecane foteczki słodkiego Toficzka?? My chcemy Toficzka!!!!! Jak nam nie dasz foteczek to bedziesz dyndała na sznureczku:grab: :loveu: PRZEPRASZAM WAS :loveu: Wczoraj tak wyszło jakoś :* cmokaaasek dla was :* przyszedl Tz-cik, posiedzielismym, a jak poszlam to ze zmeczenia padłaaaam trupem :loveu: ale juz zyje :P Dziś Toffiś pierwszy raz sie obudzil ok 4, ale nie piszczal juz, tylko sie szwendal i szukal kogos kto ma ochote sie z nim pobawic :D a teraz sie bawi sznurkiem od spodni mojego brata, bo zwisaja, a wszystko co wisi i sie rusza mozna pogryzc przeciez :D Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hihi witam i czekam na focie:cool1: :cool3: :cool3: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pegaza napisał(a):Witamy MARTE I TOFICZKA:loveu: A dzien DObry Dobry :loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hihi witam i czekam na focie:cool1: :cool3: :cool3: Dzien Dobry :* Fotki pstrykne jak Toffiś się obudzi, bo teraz lulka smacznie :* Dzis napewno foteczki dam wieczorkiem <OBIECUJE> :D I sie muszę pochwalić że dziś mamy z Moim Tz-cik rocznice, 11 miesiecy :multi: Najwspanialszym w moim życiu 11 miesięcy :multi: A za pełny miesiączek minie cudowny pełny roczek Ehhhhh :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):A dzien DObry Dobry :loveu: Dzien Dobry :* Fotki pstrykne jak Toffiś się obudzi, bo teraz lulka smacznie :* Dzis napewno foteczki dam wieczorkiem <OBIECUJE> :D I sie muszę pochwalić że dziś mamy z Moim Tz-cik rocznice, 11 miesiecy :multi: Najwspanialszym w moim życiu 11 miesięcy :multi: A za pełny miesiączek minie cudowny pełny roczek Ehhhhh :loveu::loveu: Ee to gratuluje :cool3: :cool3: :cool3: Zrob mu fotki jak lula:loveu: :loveu: :loveu: I jak przyjde maja juz tu byc a jak nie to:mad: :mad: :cool3: :cool3: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Marta a ja wczoraj miałam 9 lat jak zawarliśmy formalnie związek a tak to 12 lat :p juz razem.Nie liczyłabym na foty w końcu Marta głowy dziś nie będzie miała do tego:eviltong: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ee to gratuluje :cool3: :cool3: :cool3: Zrob mu fotki jak lula:loveu: :loveu: :loveu: I jak przyjde maja juz tu byc a jak nie to:mad: :mad: :cool3: :cool3: Wieczorrrkiem wrzuce, teraz to ide lulu bo starsznie mi sie spac :D MOge ci zrobic fotke jak ja Lulkam :D :loveu: Pegaza napisał(a):Marta a ja wczoraj miałam 9 lat jak zawarliśmy formalnie związek a tak to 12 lat :p juz razem.Nie liczyłabym na foty w końcu Marta głowy dziś nie będzie miała do tego:eviltong: hoho sie doczekać nie moge jak za nami taki staż będzie, a będzie napewno :loveu: :sweetCyb: A glowke bede miala, wieczorkiem beda Fotki. NIestety dzis z TZ-tem sie nie zobacze :( po mimo ze nasza roczniczka, Ehhh ja mam nauke, on studencik i taka robota... Ehhh tenn wydzial edukacji :mad: Quote
nane Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pegaza napisał(a):Marta a ja wczoraj miałam 9 lat jak zawarliśmy formalnie związek a tak to 12 lat :p juz razem.Nie liczyłabym na foty w końcu Marta głowy dziś nie będzie miała do tego:eviltong: o boshe Pegaza to najwyższy czas go zmienić na lepszy model :evil_lol: cześć Martuś a ty co taka zmęczona jesteś:crazyeye: przecież mówiłaś, że nie możesz się doczekać tych nie przespanych nocy :evil_lol: :eviltong: Quote
nane Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):NIestety dzis z TZ-tem sie nie zobacze :( po mimo ze nasza roczniczka, Ehhh ja mam nauke, on studencik i taka robota... Ehhh tenn wydzial edukacji :mad: PRECZ Z EDUKACJĄ:mad: BO NISZCZY MIŁOŚĆ :angryy: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='nane']o boshe Pegaza to najwyższy czas go zmienić na lepszy model :evil_lol: cześć Martuś a ty co taka zmęczona jesteś:crazyeye: przecież mówiłaś, że nie możesz się doczekać tych nie przespanych nocy :evil_lol: :eviltong: Hej MarciU :* te te a ti taka madrala nie badz co :D :mad: [quote name='nane']PRECZ Z EDUKACJĄ:mad: BO NISZCZY MIŁOŚĆ :angryy: Nie niszczy ale zabiera czas :angryy: PRECZ Z EDUKACJA... PRECZ Z EDUKACJA :mad: Quote
nane Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a): te te a ti taka madrala nie badz co :D :mad: ja tylko żartowałam:evil_lol: hehe bo ciągle czekam na tego wymarzonego księcia z bajki :cool3: no cóż :niewiem: najwyżej zostanę starą panną :eviltong: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 NANE : co z tego że go bym wymieniła jak mnie juz też zaden nie zechce:eviltong: młodość nie wieczność:eviltong: Quote
Recommended Posts