NikaEla Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 (edited) mestudio napisał(a): Ech te bdt, jak ktoś u siebie nie tymczasuje zwierzaków to i tak nie zrozumie ile strat ponosimy w naszych domach, często w ogóle o nich nie wspominamy. .Niektórzy rozumieją nawet jak nie tymczasują. Edited January 15, 2013 by Nikaragua Quote
Aldrumka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 biało i spokojnie, wąchamy, wąchamy :) Quote
Poker Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Tak , często nie piszemy.Ja też nie piszę o spuchniętych panelach czy tez pogryzionej pościeli , a nawet krześle. Trudno , kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma psiaki ten ma .... Quote
NikaEla Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ziutka napisał(a):Cześć Miłeczko, wpadam się przywitać ;)I ja też :) Quote
M&S Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Nikaragua napisał(a):I ja też :) I ja z rana się witam :) Quote
Nutusia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Pokerku - kto ma psiaki, ma tyle miłości i wierności, że ludzkie rozumki czasem nie są w stanie ogarnąć ;) Już gdzieś kiedyś o tym pisałyśmy, że jakoś - przynajmniej ja osobiście - się nie widzimy w domkach jak z pudełeczka... Choć nie powiem - czasami człowieka ogarnia furia, niemoc, zniechęcenie i zwyczajne zmęczenie. Tylko dlaczego dziwnym trafem szybko mija i bierze się następnego tymczasa? ;) Quote
M&S Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Bo niektórzy mają bardzo malutkie rozumki..... Quote
mestudio Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 TZ wczoraj kupił Miłce smycz flexi bo na normalnej to się plącze niemożliwie. Flexi dla niej jest super. Sunia się nie stresuje i ja się nie stresuję. Mieliśmy fajną flexi od cioteczki Ziutki, ale panna Fąfel pozwoliła jej przetrwać kilka minut - ciachnęła ją zębami na pierwszym spacerze....Teraz wychodzę z nią na taśmie treningowej:-). Quote
fiorsteinbock Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 mestudio, podaj proszę konto na PW - znajoma podarowała 100zł na sterylkę suczki. Quote
mestudio Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='fiorsteinbock']mestudio, podaj proszę konto na PW - znajoma podarowała 100zł na sterylkę suczki.[/QUOTE] O matko, co za niespodzianka, no nie wiem jak się cieszyć normalnie. Bardzo dziękujemy - proszę bardzo, bardzo podziękować!!! Quote
fiorsteinbock Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Przelew poszedł. Przekaże podziękowania, jasne. Wiem jakie znaczenie ma pomoc finansowa i również bardzo się cieszę, że Pani Beata z Dzierżoniowa zechciała wesprzeć dogomaniackie psiaki :) Quote
Nutusia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Piękna niespodzianka! Pani Beato - dziękujemy :) Quote
NikaEla Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='fiorsteinbock']mestudio, podaj proszę konto na PW - znajoma podarowała 100zł na sterylkę suczki.[/QUOTE]Ale super :) z bazarku jest już 137zł czyli CAŁOŚĆ za sterylizację :multi: Quote
mestudio Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Miłka kiepsko się czuła dziś. Już wczoraj nie bardzo chciała jeść, a dziś nawet gotowane jedzenie ją nie interesowało. Po południu zaczęła wymiotować przezroczystym płynem i pianą - znowu kilka legowisk do prania, ech. Dopiero teraz poszła się napić. Quote
M&S Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Oj, nie dobrze. Co jej może być? Trzymaj się Miłka. Quote
NikaEla Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 :( co to może być?? może od sterylizacji powikłania?? :( Quote
mestudio Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Nie wiem co jej jest, ale skoro poszła sobie popić to może już będzie dobrze, wymioty nie są raczej objawem powikłań po sterylizacji - temperatura, jakiś stan zapalny szwu, ale wymioty chyba nie. Jeśli jutro będzie tak samo to jak TZ wróci pojedziemy do weta. Quote
NikaEla Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Oby było dobrze. Moja często wymiotuje, zwłaszcza jak zje coś na spacerze:cool3::mad: albo kości kawałek (nawet gotowanej) Miłka ty zdrowa masz być :) Quote
mestudio Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 No nie miała jak zjeść na spacerze nic złego bo my spacerujemy po ogrodzie na smyczce. Ma problem z wypróżnieniem dziś, więc to jakaś sprawa żołądkowa, ale jaki jest powód, to brak mi pomysłu chwilowo. Dostawała ostatnio po sterylizacji miękkie jedzonko, ale jednak coś zrobiliśmy nie tak. Quote
Ziutka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Czekam na wieści jak Miłeczka się dzisiaj czuje, ehh Quote
Recommended Posts