Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

mestudio napisał(a):

Ech te bdt, jak ktoś u siebie nie tymczasuje zwierzaków to i tak nie zrozumie ile strat ponosimy w naszych domach, często w ogóle o nich nie wspominamy. .
Niektórzy rozumieją nawet jak nie tymczasują.

Edited by Nikaragua
  • Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak , często nie piszemy.Ja też nie piszę o spuchniętych panelach czy tez pogryzionej pościeli , a nawet krześle. Trudno , kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma psiaki ten ma ....

Posted

Pokerku - kto ma psiaki, ma tyle miłości i wierności, że ludzkie rozumki czasem nie są w stanie ogarnąć ;) Już gdzieś kiedyś o tym pisałyśmy, że jakoś - przynajmniej ja osobiście - się nie widzimy w domkach jak z pudełeczka... Choć nie powiem - czasami człowieka ogarnia furia, niemoc, zniechęcenie i zwyczajne zmęczenie. Tylko dlaczego dziwnym trafem szybko mija i bierze się następnego tymczasa? ;)

Posted

TZ wczoraj kupił Miłce smycz flexi bo na normalnej to się plącze niemożliwie. Flexi dla niej jest super. Sunia się nie stresuje i ja się nie stresuję.
Mieliśmy fajną flexi od cioteczki Ziutki, ale panna Fąfel pozwoliła jej przetrwać kilka minut - ciachnęła ją zębami na pierwszym spacerze....Teraz wychodzę z nią na taśmie treningowej:-).

Posted

[quote name='fiorsteinbock']mestudio, podaj proszę konto na PW - znajoma podarowała 100zł na sterylkę suczki.[/QUOTE]

O matko, co za niespodzianka, no nie wiem jak się cieszyć normalnie. Bardzo dziękujemy - proszę bardzo, bardzo podziękować!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']mestudio, podaj proszę konto na PW - znajoma podarowała 100zł na sterylkę suczki.[/QUOTE]Ale super :) z bazarku jest już 137zł czyli CAŁOŚĆ za sterylizację :multi:

Posted

Miłka kiepsko się czuła dziś.
Już wczoraj nie bardzo chciała jeść, a dziś nawet gotowane jedzenie ją nie interesowało. Po południu zaczęła wymiotować przezroczystym płynem i pianą - znowu kilka legowisk do prania, ech. Dopiero teraz poszła się napić.

Posted

Nie wiem co jej jest, ale skoro poszła sobie popić to może już będzie dobrze, wymioty nie są raczej objawem powikłań po sterylizacji - temperatura, jakiś stan zapalny szwu, ale wymioty chyba nie.
Jeśli jutro będzie tak samo to jak TZ wróci pojedziemy do weta.

Posted

No nie miała jak zjeść na spacerze nic złego bo my spacerujemy po ogrodzie na smyczce. Ma problem z wypróżnieniem dziś, więc to jakaś sprawa żołądkowa, ale jaki jest powód, to brak mi pomysłu chwilowo. Dostawała ostatnio po sterylizacji miękkie jedzonko, ale jednak coś zrobiliśmy nie tak.