Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
A dlaczego została? Obudziła się już?

Do lecznicy mamy 60 km w jedną stronę, naprawdę mamy co robić w domu zamiast siedzieć w lecznicy nocą kilka godzin i czekać aż sunię pozwolą zabrać.
Sunię zawieźliśmy na 21, a o której ją sterylizowali to już ich sprawa. Nigdy nam nie liczą za pobyt pieska po zabiegu.
Musiałam jechać z TZ-em bo wrócił z pracy po ponad dobie i bał się, że zaśnie sam w samochodzie - miałam gadać w czasie drogi:-)

Posted

mestudio napisał(a):
Do lecznicy mamy 60 km w jedną stronę, naprawdę mamy co robić w domu zamiast siedzieć w lecznicy nocą kilka godzin i czekać aż sunię pozwolą zabrać.
Sunię zawieźliśmy na 21, a o której ją sterylizowali to już ich sprawa. Nigdy nam nie liczą za pobyt pieska po zabiegu.
Musiałam jechać z TZ-em bo wrócił z pracy po ponad dobie i bał się, że zaśnie sam w samochodzie - miałam gadać w czasie drogi:-)

To insza inszość. Miejmy nadzieję ,ze wszystko jest w porządku.
Jestem pewna ,że macie co robić w domu ,a nie w nocy siedzieć w lecznicy.
Nie wątpię ,że napyskowałaś :eviltong:

Posted

[quote name='Poker']To insza inszość. Miejmy nadzieję ,ze wszystko jest w porządku.
Jestem pewna ,że macie co robić w domu ,a nie w nocy siedzieć w lecznicy.
Nie wątpię ,że napyskowałaś :eviltong:

No wyraziłam swoje zdanie w kilku kwestiach.

Posted

mestudio napisał(a):
Zbieramy się do drogi. Ale z powrotem będziemy koło północy. Wybaczycie nam? :-)

TZmestudio

Chyba nie mamy innej możliwości;)

Posted

mestudio napisał(a):
Wróciliśmy. Miłeczka miewa się super, wszystko jest ok.

Całe szczęście, że Miłatka dobrze i ,że ce wróciliście do domu.Idę spać.

Posted

Miłka jest grzeczna i kubraczek jej nie przeszkadza. Dużo odpoczywa sobie i już nie widać po niej, że miała jakiś zabieg, jedynie częściej siusia.

U nas spadło dużo śniegu.

Posted

Nutusia napisał(a):
I niech grzeczna zostanie - należą Wam się takie grzeczne, jak psu micha ;)
Z Maleństwem już się zaprzyjaźniła? Przestała powarkiwać?

Maleństwa nie ma od czterech dni i trichę się boję co będzie jak wróci.

W niedzielę musieliśmy wyjechać na kilka godzin i Miłka niestety bardzo mocno nasikała na drewnianą podłogę w pokoju małej. Siuśki wleciały pod drzwi i wsiąkły też w pudło z zabawkami, a dziś odkryłam, że drzwi nie otwierają się normalnie jak do tej pory, zatrzymują się w miejscu nasikania trzeba je mocno popchnąć. Teraz nie wiem czy to drzwi napuchły czy niestety podłoga.
Ech te bdt, jak ktoś u siebie nie tymczasuje zwierzaków to i tak nie zrozumie ile strat ponosimy w naszych domach, często w ogóle o nich nie wspominamy.

Sańka np uwielbia wielkimi łapami skakać na drzwi ........