Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mestudio napisał(a):
Obróżkę ma błękitną firmówkę Hiltona w łapki i kosteczki;)
Właśnie przybiegła ze spacerku i przyszła do mnie na mizianka, przemogła swoje strachy.

no proszę - szybciutko robi postępy! :)
moja tymczasowiczka pojechała wczoraj do nowego domku - jedyna młoda i adopcyjna w stadzie, więc to było do przewidzenia ;) reszta totalnie nieadopcyjna...

ale Miłeczka długo na domek chyba czekać nie będzie - tu popieram zdanie większości Miłeczkowych cioteczek
jak już będzie gotowa do ogłaszania - pakiecik zarezerwowany, już zapłacony jest dla niej

Posted

Myślę, że ją wysterylizujemy w pierwszej kolejności i wtedy będzie już można ogłaszać pannę. Jest bardzo chytra, kradnie każdy okruch jaki uda jej się złapać, muszę zamykać się z dzieckiem w pokoju bo wyrywa malutkiej wszystko z rączek i w ogóle nie reaguje na zakazy.

Posted

Wie, co to głód. Że każdy okruch jest na wagę złota i myśli, że może trzeba się najeść na zapas, bo nie wiadomo kiedy tej raj się skończy... Nas tymczasy nauczyły jeść przy stole. Kiedyś mogliśmy sobie wziąć kolację na kanapę, postawić talerz na ławie. Skończyło się - dosłownie niemal z ust wyjmowały!

Posted

mestudio napisał(a):
Myślę, że ją wysterylizujemy w pierwszej kolejności ... .
Postaram się jakiś bazarek niewielki zrobić na dniach na ten cel: mam kilka puzzli, może ktoś lubi układać ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Postaram się jakiś bazarek niewielki zrobić na dniach na ten cel: mam kilka puzzli, może ktoś lubi układać ;)

moja Kasia uwielbia puzzle, ale.... ona ma 3 latka ;) są takie ?

Posted

obraczus87 napisał(a):
Mestudio, widziałam, że Ty też masz stałą deklarację w Akcji Sterylkowej. Więc możesz zgłosić tam Miłkę :)

Tak, kiedyś bazarkami sporadycznie wspomagałam, a teraz biedną deklarację przesyłam.

Posted

mestudio napisał(a):
Tak, kiedyś bazarkami sporadycznie wspomagałam, a teraz biedną deklarację przesyłam.

Moja deklaracja na skarbonke sterylkową też jest skromniutka... ale ważne, że z takich deklaracji udaje się sterylizowac suczki.

Posted

Mazowszanka napisał(a):
To ja zaprotestuję, jest bardzo urodziwa i ma piękne, mądre oczy :)

ale przeciw czemu protestujesz ? ;) my tu wszystkie dokładnie tak samo myślimy ;) ;) :)
śliczna ona jest!

Nikaragua napisał(a):
To jeszcze za mała. Te które mi zostały maja po 350 i 500 kawałków

może i na takie chętni sie znajdą...

kiedyś taki dowcip o układaniu puzzli krążył:

zobacz, napisali : "od 3 do 5 lat", a ja w tydzień ułożyłem !!! to było oczywiście o milicjantach ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Gotowe :) zapraszam

A ja nawet nie wiedziałam, że to dla Miłki. Bardzo dziękujemy!!! Jestem bardzo zaskoczona, bo owszem czytałam o puzzlach, ale bez przytomności jakoś.

Dziś zamawiałam karmę, Miłka dostanie 15 kg, tylko będzie musiała sobie wybrać. Kupiłam Boscha, Bozitę i Dr John Gold dla psów aktywnych - nigdy nie miałam takiej karmy i nawet nie słyszałam o niej więc to na wybadanie.