Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajna sunia. Wcale z urody nie jest wiejskim burkiem , nie mówiąc o tym ,ze gusty ludzkie są niezbadane.
Może jednak mieszkała u kogoś w chacie.

Posted

[quote name='Ziutka']Otóż to !
To piękna sunia przecież jest :)Z tych najładniejszych :)
Warunki mieszkaniowo/rodzinne nie pozwalają mi na drugiego psiaka ale Miłkę wirtualnie adoptuję :) (jak kiedyś Albinka). Zatem w miarę możliwości obiecuję ją wspierać finansowo.
Mestudio pisz jak czegoś trzeba! (karma się skończy, albo na weta będziesz potrzebować). Bazar jakiś zrobię albo z kieszeni własnej (i po cichu mężowskiej też) wyłożę.

Posted

ja też pomogę, choć wielka ta pomoc nie będzie

na bazarku ogłoszeniowym zarezerwowałam ( już zapłacone) pakiet ogłoszeń dla Miłeczki

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237417-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-do-14-01-2013

wystarczy zdjęcia i tekst wkleić, 25 ogłoszeń w pakiecie

a Miłka śliczna, spodobała mi się " od pierwszego wejrzenia" :), jeszcze przed kąpielą, bo teraz to już prawdziwa zadbana księżniczka ;)

Posted

[quote name='Nikaragua']Z tych najładniejszych :)
Warunki mieszkaniowo/rodzinne nie pozwalają mi na drugiego psiaka ale Miłkę wirtualnie adoptuję :) (jak kiedyś Albinka). Zatem w miarę możliwości obiecuję ją wspierać finansowo.
Mestudio pisz jak czegoś trzeba! (karma się skończy, albo na weta będziesz potrzebować). Bazar jakiś zrobię albo z kieszeni własnej (i po cichu mężowskiej też) wyłożę.

Nie bardzo wiem co napisać bo jestem zaskoczona, jeszcze takich cudów na żadnym wątku nie mieliśmy:loveu:
Bardzo dziękujemy, naprawdę.:loveu:

Posted

[quote name='mari23']ja też pomogę, choć wielka ta pomoc nie będzie

na bazarku ogłoszeniowym zarezerwowałam ( już zapłacone) pakiet ogłoszeń dla Miłeczki

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237417-Bazarek-ogłoszeniowy-dużo-możliwości-)-do-14-01-2013

wystarczy zdjęcia i tekst wkleić, 25 ogłoszeń w pakiecie

a Miłka śliczna, spodobała mi się " od pierwszego wejrzenia" :), jeszcze przed kąpielą, bo teraz to już prawdziwa zadbana księżniczka ;)

Bardzo dziękujemy, troszkę poobserwujemy sunieczkę i zaczniemy ogłaszać, no i ładne zdjęcia musimy zrobić.

A Miłka jest bardzo przyjazna i spokojna. Jak chce wyjść na siusiu to prosi piszcząc. Dla dziecka jest bardzo miła. Waży 10 kg.

Posted

Śliczna, miła Miłka. Taka trochę nasza Chmurka, tylko na dłuższych łapinkach :)
Ja tam uważam, że jeśli się dobry domek w mieście znajdzie, to psina się przystosuje. Będzie to wymagało trochę czasu i cierpliwości, ale da radę! Moje prawie wszystkie wsiowe, a w różnistych miastach mieszkają i fajnie ;)

Posted

Miłka w domu nie stwarza żadnych problemów, wczoraj o 23 znowu poprosiła o wyjście, dziś w ciągu dnia też. Także jeszcze opanuje chodzenie na smyczy i może jechać do miasta.
A pan w kuchni dzielił plastrami boczku....

A co do typów psów to ja już się pogubiłam czy mi się jakieś konkretne podobają, wiem tylko, że nie pasują mi pudlowate.

Posted

Wciąż zdziwiona, że ręka karmi i głaszcze, że ciepło, że nie głodno...
Jeśli chodzi o typy - mój jest zdecydowanie gładkowłosy, długi albo płaskonosy (jako mój, mój) - tymczasowy - jak się trafi ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Potrzebujecie czegoś dla Miłki? szeleczek?smyczy?

Obróżkę jakąś tam ma (chyba że ma mieć specjalną jakąś:diabloti: bo nie wiem jak ją stroić), smyczek jeszcze mamy kilka w miarę niewyświechtanych, szeleczek nie mamy, ale chyba nie są potrzebne.

Posted

Obróżka pod kolor oczu ;) szeleczki dopasowane kolorem do karoserii samochodu ;)
Nie myślałam o niczym specjalnym :oops: jak macie to dobrze.
Co prawda Nika ma smycz w kolorze mojej kurtki, ale to przypadek :)