NikaEla Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 M&S napisał(a):Wygląda uroczo:) Pychol lekko zdziwiony;) Myśli sobie 'co ja tutaj robię? co to za ludzie? lubią mnie tu może....' Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Nikaragua napisał(a):Myśli sobie 'co ja tutaj robię? co to za ludzie? lubią mnie tu może....' Taka czysta i pachnąca:) Quote
Poker Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Fajna sunia. Wcale z urody nie jest wiejskim burkiem , nie mówiąc o tym ,ze gusty ludzkie są niezbadane. Może jednak mieszkała u kogoś w chacie. Quote
Ziutka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Poker napisał(a):Fajna sunia. Wcale z urody nie jest wiejskim burkiem Otóż to ! To piękna sunia przecież jest :) Quote
NikaEla Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Ziutka']Otóż to ! To piękna sunia przecież jest :)Z tych najładniejszych :) Warunki mieszkaniowo/rodzinne nie pozwalają mi na drugiego psiaka ale Miłkę wirtualnie adoptuję :) (jak kiedyś Albinka). Zatem w miarę możliwości obiecuję ją wspierać finansowo. Mestudio pisz jak czegoś trzeba! (karma się skończy, albo na weta będziesz potrzebować). Bazar jakiś zrobię albo z kieszeni własnej (i po cichu mężowskiej też) wyłożę. Quote
mari23 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 ja też pomogę, choć wielka ta pomoc nie będzie na bazarku ogłoszeniowym zarezerwowałam ( już zapłacone) pakiet ogłoszeń dla Miłeczki http://www.dogomania.pl/forum/threads/237417-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-do-14-01-2013 wystarczy zdjęcia i tekst wkleić, 25 ogłoszeń w pakiecie a Miłka śliczna, spodobała mi się " od pierwszego wejrzenia" :), jeszcze przed kąpielą, bo teraz to już prawdziwa zadbana księżniczka ;) Quote
Ellig Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Śliczna sunia, jeszcze bedzie dzieki Wam pociechą jakiegos dobrego domku:) Quote
mestudio Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Nikaragua']Z tych najładniejszych :) Warunki mieszkaniowo/rodzinne nie pozwalają mi na drugiego psiaka ale Miłkę wirtualnie adoptuję :) (jak kiedyś Albinka). Zatem w miarę możliwości obiecuję ją wspierać finansowo. Mestudio pisz jak czegoś trzeba! (karma się skończy, albo na weta będziesz potrzebować). Bazar jakiś zrobię albo z kieszeni własnej (i po cichu mężowskiej też) wyłożę. Nie bardzo wiem co napisać bo jestem zaskoczona, jeszcze takich cudów na żadnym wątku nie mieliśmy:loveu: Bardzo dziękujemy, naprawdę.:loveu: Quote
mestudio Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='mari23']ja też pomogę, choć wielka ta pomoc nie będzie na bazarku ogłoszeniowym zarezerwowałam ( już zapłacone) pakiet ogłoszeń dla Miłeczki http://www.dogomania.pl/forum/threads/237417-Bazarek-ogłoszeniowy-dużo-możliwości-)-do-14-01-2013 wystarczy zdjęcia i tekst wkleić, 25 ogłoszeń w pakiecie a Miłka śliczna, spodobała mi się " od pierwszego wejrzenia" :), jeszcze przed kąpielą, bo teraz to już prawdziwa zadbana księżniczka ;) Bardzo dziękujemy, troszkę poobserwujemy sunieczkę i zaczniemy ogłaszać, no i ładne zdjęcia musimy zrobić. A Miłka jest bardzo przyjazna i spokojna. Jak chce wyjść na siusiu to prosi piszcząc. Dla dziecka jest bardzo miła. Waży 10 kg. Quote
obraczus87 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Myślę, że Miłka domek znajdzie szybko :) Quote
M&S Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Nikaragua napisał(a):Piękny widok :) Takie zgodne psiaki :) Tak, tak, tak!!! Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Śliczna, miła Miłka. Taka trochę nasza Chmurka, tylko na dłuższych łapinkach :) Ja tam uważam, że jeśli się dobry domek w mieście znajdzie, to psina się przystosuje. Będzie to wymagało trochę czasu i cierpliwości, ale da radę! Moje prawie wszystkie wsiowe, a w różnistych miastach mieszkają i fajnie ;) Quote
Poker Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Nikaragua wpadła , bo Miłka jest wybitnie w jej typie. Fajna sfora, sępią w kuchni smakołyki. Quote
mestudio Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Miłka w domu nie stwarza żadnych problemów, wczoraj o 23 znowu poprosiła o wyjście, dziś w ciągu dnia też. Także jeszcze opanuje chodzenie na smyczy i może jechać do miasta. A pan w kuchni dzielił plastrami boczku.... A co do typów psów to ja już się pogubiłam czy mi się jakieś konkretne podobają, wiem tylko, że nie pasują mi pudlowate. Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Wciąż zdziwiona, że ręka karmi i głaszcze, że ciepło, że nie głodno... Jeśli chodzi o typy - mój jest zdecydowanie gładkowłosy, długi albo płaskonosy (jako mój, mój) - tymczasowy - jak się trafi ;) Quote
NikaEla Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Potrzebujecie czegoś dla Miłki? szeleczek?smyczy? Quote
mestudio Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Nikaragua napisał(a):Potrzebujecie czegoś dla Miłki? szeleczek?smyczy? Obróżkę jakąś tam ma (chyba że ma mieć specjalną jakąś:diabloti: bo nie wiem jak ją stroić), smyczek jeszcze mamy kilka w miarę niewyświechtanych, szeleczek nie mamy, ale chyba nie są potrzebne. Quote
NikaEla Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Obróżka pod kolor oczu ;) szeleczki dopasowane kolorem do karoserii samochodu ;) Nie myślałam o niczym specjalnym :oops: jak macie to dobrze. Co prawda Nika ma smycz w kolorze mojej kurtki, ale to przypadek :) Quote
mestudio Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Obróżkę ma błękitną firmówkę Hiltona w łapki i kosteczki;) Właśnie przybiegła ze spacerku i przyszła do mnie na mizianka, przemogła swoje strachy. Quote
Poker Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Szybka dziewczynka, fajnie.Łatwiej będzie szukać dom. Quote
Recommended Posts