Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nikaragua']3.06 przelałam 25zł, a dziś końcóweczkę : 2zł.

A ja potwierdzam, że pieniążki dotarły i pięknie dziękujemy:-).

Miłeczka miła, spokojna, chyba zadowolona. Nie sprawia żadnych problemów. Czeka na dobry domek.

• 2 weeks later...
Posted

W sobotę przyjechali po Miłeczkę przemili Państwo z Warszawy.

A zaczęło się od telefonu w sprawie ogłoszenia Nuki, której nie ma u nas już od grudnia.
Pan opowiedział mi jakiego pieska potrzebują - musi zostawać 8 godzin sam w ciągu tygodnia, mieszkanie w bloku, dwoje dorosłych ludzi.
Poprosiłam o maila i wysłałam Miłkę i Koko. Państwu bardzo spodobała się Miłka i tak się zaczęła wymiana konkretnych informacji.
Potem Państwo przyjechali w odwiedziny i postanowili Miłkę zabrać.
Podróż minęła idealnie, Miłeczka aniołek grzeczny nawet nie mruknęła na swoim kocyku z tyłu.
W domu jest idealna - był jeden raz obsiusiany dywan (stres?), zostaje sama i wszystko jest super po powrocie Państwa do domu.
Miłka ma też zapewnione dłuuugie spacery w parku, po nich śpi jak zaczarowana i psa nie ma:-).

Jestem z Państwem w stałym kontakcie tel. i mailowym, dopytują o różne szczegóły i bardzo dobrze.
Dziś dostałam takiego maila i zdjęcia:
"Miłka już powoli się przyzwyczaja. 2 dzień została sama jak poszliśmy do pracy i wszystko było w porządku.
Zachowań nie zmieniła, jest bardzo łagodna i ciągle podkłada głowę, żeby ją głaskać.
Dzisiaj już dosyć nieśmiało ale dała łapę (przy lekkiej motywacji w postaci parówki :) ).
Sikanie na dywan się już nie powtórzyło, po prostu trzeba ją porządnie przeprowadzić po trawie i problem sikania znika :)"

Posted

Ziutka napisał(a):
Bardzo sie ciesze, że Miłeczka na swoim :)

Poprosze szczeniaka i Koko na maila (Fąfla też) i Sańkę i wszystkich ;)

Jutro, dziś zmasakrowana jestem psychicznie.

Posted

Ciesze sie bardzo, bardzo, bardzo! Dlugo to trwalo ale warto bylo czekac :) Jesli chodzi o Koko to ja jej wciaz odswiezam Tablice jako Kruszynce, miala 500 odslon i podobno 6 telefonow? I nic :(

Posted

Mattilu napisał(a):
Ciesze sie bardzo, bardzo, bardzo! Dlugo to trwalo ale warto bylo czekac :) Jesli chodzi o Koko to ja jej wciaz odswiezam Tablice jako Kruszynce, miala 500 odslon i podobno 6 telefonow? I nic :(

Jakoś Koko nie ma szczęścia, nikt nie dzwoni.
Ja też mam dla niej Tablicę jako Koko i cisza.
Bardzo m zależy aby Koko się wyniosła bo atakuje dziecko, a w sobotę malutka wraca.

Posted

mestudio napisał(a):
Jakoś Koko nie ma szczęścia, nikt nie dzwoni.
Ja też mam dla niej Tablicę jako Koko i cisza.
Bardzo m zależy aby Koko się wyniosła bo atakuje dziecko, a w sobotę malutka wraca.

Qrcze, moze podeslij ja do ogloszen Ziutce Czarownicy? ;)

Posted

mestudio napisał(a):
Może zmienić jej imię i napisać ckliwą historyjkę? Nie wiem tylko czy Ziutka da radę :-D

TZmestdio

Jak po ckliwa historyjke, to tylko do Nutusi uderzac, zreszta tez CZarownicy:cool3:

Posted

A ja nie lubię historyjek, lubię normalne ogłoszenia z konkretami, taka ze mnie baba złośliwa.

Zaraz ją wysyłam do Ziutki z nowymi zdjęciami, a nuż się uda.

Posted

mestudio napisał(a):
A ja nie lubię historyjek, lubię normalne ogłoszenia z konkretami, taka ze mnie baba złośliwa.

Zaraz ją wysyłam do Ziutki z nowymi zdjęciami, a nuż się uda.

Już mam i zaraz ogłaszam :)