Ziutka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='mestudio']Miłka i Sańka, no i wściekła Kropka, która jest chora z zazdrości. http://www.youtube.com/watch?v=nzybicts71c szkoda, ze Fizi nie ma :( Quote
mestudio Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Ziutka']szkoda, ze Fizi nie ma :([/QUOTE] E tam, Fiźka ma inne sprawy na głowie, a nie takie głupotki. Quote
NikaEla Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Nikaragua']Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/243192 przelałam 30zł (jedna z osób zalega z wpłatą, nie wiem czy w ogóle zapłaci bo zniknęła z dogo, więc przelałam to co mam) 3.06 przelałam 25zł, a dziś końcóweczkę : 2zł. Quote
mestudio Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Nikaragua']3.06 przelałam 25zł, a dziś końcóweczkę : 2zł. A ja potwierdzam, że pieniążki dotarły i pięknie dziękujemy:-). Miłeczka miła, spokojna, chyba zadowolona. Nie sprawia żadnych problemów. Czeka na dobry domek. Quote
Ziutka Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Zapraszam na kolejny bazarek dla mestudio : http://www.dogomania.pl/forum/threads/244646-DLA-BOBASA-nowe-ogrodniczki-body-bluzy-spodnie-dla-mestudio-do-29-06-g-22-00 Quote
Ellig Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Nikaragua napisał(a):Na FB przeczytałam nowinę... prawda to?????? Prawda :)Ale kciuki jeszcze trzymamy:) Quote
mestudio Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 W sobotę przyjechali po Miłeczkę przemili Państwo z Warszawy. A zaczęło się od telefonu w sprawie ogłoszenia Nuki, której nie ma u nas już od grudnia. Pan opowiedział mi jakiego pieska potrzebują - musi zostawać 8 godzin sam w ciągu tygodnia, mieszkanie w bloku, dwoje dorosłych ludzi. Poprosiłam o maila i wysłałam Miłkę i Koko. Państwu bardzo spodobała się Miłka i tak się zaczęła wymiana konkretnych informacji. Potem Państwo przyjechali w odwiedziny i postanowili Miłkę zabrać. Podróż minęła idealnie, Miłeczka aniołek grzeczny nawet nie mruknęła na swoim kocyku z tyłu. W domu jest idealna - był jeden raz obsiusiany dywan (stres?), zostaje sama i wszystko jest super po powrocie Państwa do domu. Miłka ma też zapewnione dłuuugie spacery w parku, po nich śpi jak zaczarowana i psa nie ma:-). Jestem z Państwem w stałym kontakcie tel. i mailowym, dopytują o różne szczegóły i bardzo dobrze. Dziś dostałam takiego maila i zdjęcia: "Miłka już powoli się przyzwyczaja. 2 dzień została sama jak poszliśmy do pracy i wszystko było w porządku. Zachowań nie zmieniła, jest bardzo łagodna i ciągle podkłada głowę, żeby ją głaskać. Dzisiaj już dosyć nieśmiało ale dała łapę (przy lekkiej motywacji w postaci parówki :) ). Sikanie na dywan się już nie powtórzyło, po prostu trzeba ją porządnie przeprowadzić po trawie i problem sikania znika :)" Quote
mestudio Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Ja też, ale wolałabym aby dom znalazł szczeniak i Koko, ech. Quote
Ziutka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Bardzo sie ciesze, że Miłeczka na swoim :) Poprosze szczeniaka i Koko na maila (Fąfla też) i Sańkę i wszystkich ;) Quote
mestudio Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Ziutka napisał(a):Bardzo sie ciesze, że Miłeczka na swoim :) Poprosze szczeniaka i Koko na maila (Fąfla też) i Sańkę i wszystkich ;) Jutro, dziś zmasakrowana jestem psychicznie. Quote
Nutusia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 O matko! Tytuł przeczytałam i nie mogłam zajarzyć o jakiego psa chodzi!!!!! Baaaaaaaaaaaardzo się cieszę :) Po prostu przebardzo :) Quote
Mattilu Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ciesze sie bardzo, bardzo, bardzo! Dlugo to trwalo ale warto bylo czekac :) Jesli chodzi o Koko to ja jej wciaz odswiezam Tablice jako Kruszynce, miala 500 odslon i podobno 6 telefonow? I nic :( Quote
mestudio Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Mattilu napisał(a):Ciesze sie bardzo, bardzo, bardzo! Dlugo to trwalo ale warto bylo czekac :) Jesli chodzi o Koko to ja jej wciaz odswiezam Tablice jako Kruszynce, miala 500 odslon i podobno 6 telefonow? I nic :( Jakoś Koko nie ma szczęścia, nikt nie dzwoni. Ja też mam dla niej Tablicę jako Koko i cisza. Bardzo m zależy aby Koko się wyniosła bo atakuje dziecko, a w sobotę malutka wraca. Quote
Mattilu Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 mestudio napisał(a):Jakoś Koko nie ma szczęścia, nikt nie dzwoni. Ja też mam dla niej Tablicę jako Koko i cisza. Bardzo m zależy aby Koko się wyniosła bo atakuje dziecko, a w sobotę malutka wraca. Qrcze, moze podeslij ja do ogloszen Ziutce Czarownicy? ;) Quote
mestudio Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Może zmienić jej imię i napisać ckliwą historyjkę? Nie wiem tylko czy Ziutka da radę :-D TZmestdio Quote
Mattilu Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 mestudio napisał(a):Może zmienić jej imię i napisać ckliwą historyjkę? Nie wiem tylko czy Ziutka da radę :-D TZmestdio Jak po ckliwa historyjke, to tylko do Nutusi uderzac, zreszta tez CZarownicy:cool3: Quote
mestudio Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 A ja nie lubię historyjek, lubię normalne ogłoszenia z konkretami, taka ze mnie baba złośliwa. Zaraz ją wysyłam do Ziutki z nowymi zdjęciami, a nuż się uda. Quote
Ziutka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 mestudio napisał(a):A ja nie lubię historyjek, lubię normalne ogłoszenia z konkretami, taka ze mnie baba złośliwa. Zaraz ją wysyłam do Ziutki z nowymi zdjęciami, a nuż się uda. Już mam i zaraz ogłaszam :) Quote
cisowianka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Po nie fajnych wiadomościach, coś drgnęło w dobrą stronę. Gratulacje. Quote
Recommended Posts