mestudio Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 W trzecim poście uzupełniłam rozliczenie, jeszcze wstawię faktury pozostałe jutro. Nikaragua, jeszcze raz dziękuję Ci za tak ogromną pomoc dla Miłki i pozwolenie na wykorzystanie jej zasobu pieniężnego dla nowego tymczasowicza Fuksa Florka. Pozostała sumę zostawiam na szczepienie-wirusówki oraz na karmę. A.... małpeczka dziś o trzeciej w nocy życzyła sobie spacerować. Quote
Poker Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 I co ? spełniłaś jej życzenie? Było uzasadnione? Quote
mestudio Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Poker']I co ? spełniłaś jej życzenie? Było uzasadnione?[/QUOTE] A jaki miałam wybór??? Oczywiście, że tak. I tak dziś w ogóle nie spałam,jakiś diabeł we mnie wlazł. Quote
NikaEla Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='mestudio']W trzecim poście uzupełniłam rozliczenie, jeszcze wstawię faktury pozostałe jutro. Nikaragua, jeszcze raz dziękuję Ci za tak ogromną pomoc dla Miłki i pozwolenie na wykorzystanie jej zasobu pieniężnego dla nowego tymczasowicza Fuksa Florka. Pozostała sumę zostawiam na szczepienie-wirusówki oraz na karmę. A.... małpeczka dziś o trzeciej w nocy życzyła sobie spacerować.[/QUOTE] Cieszę się, ze mogłam pomóc. Oby dom jak najszybciej znalazła Quote
M&S Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Poniedziałkowe dzień dobry. Drapanki dla Miłki :) Quote
Ziutka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Nikaragua']Cieszę się, ze mogłam pomóc. Oby dom jak najszybciej znalazła Nika...Ty zawsze pomagasz jak możesz :) dziękujemy bardzo! Quote
Ziutka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='M&S']Witamy się słonecznie :)[/QUOTE] U Tosi już byłysmy...tu też się witam i ja :) Quote
Poker Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Nikaragua']Zaglądam czy domku nie widać w oddali[/QUOTE] Chyba jeszcze daleko.A może lornetki sobie sprawimy :evil_lol: Quote
M&S Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Poker']Chyba jeszcze daleko.A może lornetki sobie sprawimy :evil_lol:[/QUOTE] Może lunetę:cool3: Quote
mestudio Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Wykupiłam Miłeczce pakiecik, a sama zrobiłam pogrubione anonse. Quote
Nutusia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 E tam daleko - czai się za rogiem - mówię Wam! ;) Quote
M&S Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Nutusia']E tam daleko - czai się za rogiem - mówię Wam! ;)[/QUOTE] Trzeba zacząć czarować;) Quote
Nutusia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Najwyższy czas. Przydałoby się jakiś sabacik zorganizować :) Quote
NikaEla Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Może wykupić jej ogłoszenia gazetowe? np w Metrze? Ale to niestety sporo kosztuje 50-100zł http://bi.gazeta.pl/im/4/8943/m8943634.pdf Quote
Ziutka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Nutusia']Najwyższy czas. Przydałoby się jakiś sabacik zorganizować :)[/QUOTE] Ja już czekam na sabat jak coś :) Quote
NikaEla Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) ogłoszonko na Warszawę http://www.kupsprzedaj.pl/o/lagodna-mloda-suczka-szuka-domu/2585370 i na Wrocław ;) [FONT=Tahoma]http://www.kupsprzedaj.pl/o/milka-przyjazna-sunia-podrzucona-na-wsi-szuka-domu/2585390[/FONT] Edited March 6, 2013 by Nikaragua Quote
Nutusia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Ziutka']Ja już czekam na sabat jak coś :)[/QUOTE] Gdzie mamy najbliżej... Łysą Górę? ;) Quote
Ziutka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Nutusia']Gdzie mamy najbliżej... Łysą Górę? ;)[/QUOTE] Hmm, dobre pytanie. U mnie żadnej w okolicy niestety, może u Ciebie gdzieś na Górkach albo Łubcu, hi ? Quote
Nutusia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Nio... Albo w Kazuniu na schron się wdrapiemy ;) :) Quote
Recommended Posts