Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikaragua']Czy Miłka ma stale ogłoszenia? Może wykupić kolejne pakiety? (bo ja nie umiem zrobić )[/QUOTE]

Ja wykupię, Miłka ma pieniążki w swojej skarpetce:loveu:
Wpłynęły pieniążki z bazarku od Nikaragui i pięknie dziękujemy:loveu:

Miłka na spacerze podskoczyła dziś nowemu znajdzie Fuksowi i pies ją zaatakował, kłopot mam niestety bo znowu muszę robić 3 tury za każdym spacerem.
Gdyby Fuks nie był na smyczy to nie wiem czy byłoby co zbierać z Miłki, wkurzył się na nią jak prawdziwy samiec.

I wybaczcie jak mało piszę, ale mam tu kociołek pierdołek do piątku.:angryy:

Wszystko nie tak i nie w tym czasie.

Posted

[quote name='Nikaragua']Czytałam na wątku Fuksa. Kiepsko to wygląda....
Podziwiam jak dajesz radę.[/QUOTE]

Wszystko jest ok do czasu jak nie trafi się taka zgaga prowokatorka jak Miłka, w tej chwili ona rzuca się na każde zwierzę w domu, które przechodzi obok jej miejsca. A miejsce zajęła sobie super na wylocie do wszystkich pomieszczeń.
W ogóle nie chce tego miejsca zamienić na inne, jeśli jakiś zwierzak się tam położy to drepcze po całym domu albo kładzie się na podłogę pod drzwiami wyjściowymi.

No i nie ma co ukrywać, że samiec do mnie w ogóle nie powinien trafić, a taki duży to już szczególnie.

Posted

Zołza to już była, Fryga. Miłkę można zmienić na Jędzę.
Ciężko z tyloma niezgranymi psami.podziwiam jak to ogarniacie i jeszcze Serduszko.

Posted

Nio... Jeszcze możne Ziutka Miłce swój przydomek "Wiedźma" odda, bo zdaje się, że ostatnio zamieniła mietłę na aureolę ;) :)
We mnie też Mestudio budzi szczery podziw!

Posted

[quote name='Poker']Zołza to już była, Fryga. Miłkę można zmienić na Jędzę.
Ciężko z tyloma niezgranymi psami.podziwiam jak to ogarniacie i jeszcze Serduszko.[/QUOTE]
Miłka to głuptak, że na kawalera fajnego warczy.
Nikt jej nie chce?????????????

Posted

[quote name='Nutusia']A kto by chciał taką nie-miłą Zołzę, Jędzę, Wiedźmę? ;)[/QUOTE]
Ona jest chyba do ludzi słodka i przymilna, tylko mało towarzyska dla psów. Myślę, że jako jedynaczka będzie idealna.

Posted

[quote name='Nikaragua']Za szale ostatnie 8zł posłałam, bardzo prosze o potwierdzenie na bazarkowym wątku[/QUOTE]

Drobiazgowa cioteczka:-). Potwierdzimy i pięknie podziękujemy.

Posted

Witamy wszystkich.
No Miłka ma nagrabione poważnie.
Wypuściłam ją rano pierwszą żeby bryknęła do ogrodu, przypięłam Fuksa i wychodzimy. A tu niespodzianka, Miłka stoi jak baran na schodach zamiast brykać na dole. Fuks jej nienawidzi i natychmiast ruszył do ataku. Oj pamiętliwy on jest straszliwie, druga sprawa to może Miłka znowu warknęła, ale ja nie usłyszałam. Kiepska sprawa.

Posted

[quote name='mestudio']Drobiazgowa cioteczka:-). Potwierdzimy i pięknie podziękujemy.[/QUOTE]
a co mają mi złotówki zalegać ;)[quote name='mestudio']No ale atak Miłki w porównaniu z tym samcem to pikuś. On jest na nią naprawdę wkurzony.[/QUOTE]nie zazdroszczę
i co tu zrobić skoro domki się nie zlatują?

Posted

[quote name='Nikaragua']a co mają mi złotówki zalegać ;)nie zazdroszczę
i co tu zrobić skoro domki się nie zlatują?[/QUOTE]

Szukać dalej, uparcie szukać. Bardzo zależy mi na domku dla Miłki żeby była jedynaczką i na domku dla Sańki.

Posted

ciocia mestudio, już nie rób :diabloti:z Miłeczki.Ona stała sobie na schodach ,a to przecież Fuks na nią warknął ,a ona biedna po prostu czekała na kolegę.
No nie łatwo z taką gromadą. Miałam Fryge i już mi wystarczyło ,a co dopiero tyle futrzaków.