Nutusia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Tak jest - nasłany CÓŚ powinien pomóc dręczonemu psu :) Quote
NikaEla Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Czy Miłka ma stale ogłoszenia? Może wykupić kolejne pakiety? (bo ja nie umiem zrobić ) Quote
mestudio Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Nikaragua']Czy Miłka ma stale ogłoszenia? Może wykupić kolejne pakiety? (bo ja nie umiem zrobić )[/QUOTE] Ja wykupię, Miłka ma pieniążki w swojej skarpetce:loveu: Wpłynęły pieniążki z bazarku od Nikaragui i pięknie dziękujemy:loveu: Miłka na spacerze podskoczyła dziś nowemu znajdzie Fuksowi i pies ją zaatakował, kłopot mam niestety bo znowu muszę robić 3 tury za każdym spacerem. Gdyby Fuks nie był na smyczy to nie wiem czy byłoby co zbierać z Miłki, wkurzył się na nią jak prawdziwy samiec. I wybaczcie jak mało piszę, ale mam tu kociołek pierdołek do piątku.:angryy: Wszystko nie tak i nie w tym czasie. Quote
NikaEla Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Czytałam na wątku Fuksa. Kiepsko to wygląda.... Podziwiam jak dajesz radę. Quote
mestudio Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Nikaragua']Czytałam na wątku Fuksa. Kiepsko to wygląda.... Podziwiam jak dajesz radę.[/QUOTE] Wszystko jest ok do czasu jak nie trafi się taka zgaga prowokatorka jak Miłka, w tej chwili ona rzuca się na każde zwierzę w domu, które przechodzi obok jej miejsca. A miejsce zajęła sobie super na wylocie do wszystkich pomieszczeń. W ogóle nie chce tego miejsca zamienić na inne, jeśli jakiś zwierzak się tam położy to drepcze po całym domu albo kładzie się na podłogę pod drzwiami wyjściowymi. No i nie ma co ukrywać, że samiec do mnie w ogóle nie powinien trafić, a taki duży to już szczególnie. Quote
Nutusia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Kiepsko, kiepsko... Miłka, bo Ci imię na Zołza zmienimy!!!!! Samiec nie powinien trafić, bo jednego dużego przeca już masz ;) Quote
Poker Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Zołza to już była, Fryga. Miłkę można zmienić na Jędzę. Ciężko z tyloma niezgranymi psami.podziwiam jak to ogarniacie i jeszcze Serduszko. Quote
Nutusia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Nio... Jeszcze możne Ziutka Miłce swój przydomek "Wiedźma" odda, bo zdaje się, że ostatnio zamieniła mietłę na aureolę ;) :) We mnie też Mestudio budzi szczery podziw! Quote
NikaEla Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Poker']Zołza to już była, Fryga. Miłkę można zmienić na Jędzę. Ciężko z tyloma niezgranymi psami.podziwiam jak to ogarniacie i jeszcze Serduszko.[/QUOTE] Miłka to głuptak, że na kawalera fajnego warczy. Nikt jej nie chce????????????? Quote
Nutusia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 A kto by chciał taką nie-miłą Zołzę, Jędzę, Wiedźmę? ;) Quote
NikaEla Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Nutusia']A kto by chciał taką nie-miłą Zołzę, Jędzę, Wiedźmę? ;)[/QUOTE] Ona jest chyba do ludzi słodka i przymilna, tylko mało towarzyska dla psów. Myślę, że jako jedynaczka będzie idealna. Quote
Nutusia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 I tak ją trza ogłaszać - jako przemiłego jedynaka do dalszego rozpaskudzania :) Quote
NikaEla Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Za szale ostatnie 8zł posłałam, bardzo prosze o potwierdzenie na bazarkowym wątku Quote
mestudio Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Nikaragua']Za szale ostatnie 8zł posłałam, bardzo prosze o potwierdzenie na bazarkowym wątku[/QUOTE] Drobiazgowa cioteczka:-). Potwierdzimy i pięknie podziękujemy. Quote
Ziutka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Nutuś...ja tam Aniołem być nie chce, wole razem z Tobą zostać WiedźmoCzarownica :) Quote
mestudio Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Witamy wszystkich. No Miłka ma nagrabione poważnie. Wypuściłam ją rano pierwszą żeby bryknęła do ogrodu, przypięłam Fuksa i wychodzimy. A tu niespodzianka, Miłka stoi jak baran na schodach zamiast brykać na dole. Fuks jej nienawidzi i natychmiast ruszył do ataku. Oj pamiętliwy on jest straszliwie, druga sprawa to może Miłka znowu warknęła, ale ja nie usłyszałam. Kiepska sprawa. Quote
Nutusia Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Nio... z Miłki też pamiętliwy "skorpionik" ;) :) Quote
mestudio Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Nutusia']Nio... z Miłki też pamiętliwy "skorpionik" ;) :)[/QUOTE] No ale atak Miłki w porównaniu z tym samcem to pikuś. On jest na nią naprawdę wkurzony. Quote
NikaEla Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='mestudio']Drobiazgowa cioteczka:-). Potwierdzimy i pięknie podziękujemy.[/QUOTE] a co mają mi złotówki zalegać ;)[quote name='mestudio']No ale atak Miłki w porównaniu z tym samcem to pikuś. On jest na nią naprawdę wkurzony.[/QUOTE]nie zazdroszczę i co tu zrobić skoro domki się nie zlatują? Quote
mestudio Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Nikaragua']a co mają mi złotówki zalegać ;)nie zazdroszczę i co tu zrobić skoro domki się nie zlatują?[/QUOTE] Szukać dalej, uparcie szukać. Bardzo zależy mi na domku dla Miłki żeby była jedynaczką i na domku dla Sańki. Quote
Poker Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 ciocia mestudio, już nie rób :diabloti:z Miłeczki.Ona stała sobie na schodach ,a to przecież Fuks na nią warknął ,a ona biedna po prostu czekała na kolegę. No nie łatwo z taką gromadą. Miałam Fryge i już mi wystarczyło ,a co dopiero tyle futrzaków. Quote
mestudio Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 No tak, to wina Fuksa, a nie tej miłej Miłeczki. Sama sobie winna panna. Quote
Ziutka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 I tutaj pozwole sobie zaprosić na bazarek dla tymczasów mestudio ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240625-Dla-BOBASA-nowe-rampersy-ogrodniczki-body-itp-do-6-03-do-godz-22-00-WYSYŁKA-GRATIS Jesli znacie kogoś kto ma małe dzieci to pliss zareklamujcie bazarek !!! Quote
Recommended Posts