Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
Ja to bym jednak zadzwoniła i upewniła się co i jak biorąc pod uwagę ,ze jest taka zakręcona. A nuż zgubiła numer telefonu? Można jeszcze raz dać jej szansę.

Nutusia napisał(a):
Albo zwyczajnie powiedzieć, jak takie zachowanie wpływa na naszą działalność... Ja też bym zadzwoniła.

mestudio dzwoniła tyle, że ma wyłączony telefon.
Temat tamtego domku należy uznać za zamknięty. Chyba że pani sama zadzwoni w co wątpię.

TZmestudio

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mestudio napisał(a):
mestudio dzwoniła tyle, że ma wyłączony telefon.
Temat tamtego domku należy uznać za zamknięty. Chyba że pani sama zadzwoni w co wątpię.

TZmestudio

To prawda. Poza tym Pani ma mojego maila, na który wysłała mi artykuł. Gdyby zgubiła telefon, zawsze mogła napisać:-(

Posted

Mamy na koncie 200 zł z bazarku Nikaragui:loveu:, przepięknie dziękujemy.

A wczoraj dużo czasu spędziłam z psami na śnieżnych szaleństwach bo u nas jest piękna zima,ciągle pada śnieg i jest lekki mrozek.
Pani Miłka to wredna złośnica, małpa rogata, a nie pies. Nie chce się w ogóle bawić, zazdrość o inne psy wywołuje w niej agresję. Szczególnie do Sańki bardzo się rzuca. Sańka bryka w śniegu, biega, szleje, przybiega do mnie, a Miłka szczerzy w tym czasie kły jak wściekła i próbuje się rzucać na Sańkę. Dopiero jak inne psiaki odejdą dalej to podchodzi łaskawie Miłka i się łasi, a potem zadowolona nurkuje dosłownie mordką w śniegu i ryje korytarze.
Coś to imię na wyrost dostała:cool3:

A to dzisiejsze poranne spacery.

Posted

Nutusia napisał(a):
Miłka jest miła dla ludzi - dla konkurencji już niekoniecznie ;) Ale jeśli będzie w przyszłym domku jedynaczką, imię będzie pasowało jak ulał :)
od samego początku mówiłam, że 'nikowata ' jest ;)
ludzie są super, ale psy już nie koniecznie ;)

Posted

[COLOR=#000000]Drugą ratę z bazarku (czyli reszta bez wpłaty Bambino): 134zł przelałam właśnie na konto mestudio. [/COLOR]
[COLOR=#000000]Nie chcę żeby te pieniądze leżały nie wiem jak długo na moim koncie, skoro mogą się przydać waszym tymczasom (Miłka na pewno będzie tak miła i podzieli się kasą z nowym kolegą)[/COLOR]

Posted

[quote name='Nikaragua'][COLOR=#000000]Drugą ratę z bazarku (czyli reszta bez wpłaty Bambino): 134zł przelałam właśnie na konto mestudio. [/COLOR]
[COLOR=#000000]Nie chcę żeby te pieniądze leżały nie wiem jak długo na moim koncie, skoro mogą się przydać waszym tymczasom (Miłka na pewno będzie tak miła i podzieli się kasą z nowym kolegą)[/COLOR][/QUOTE]

Bardzo dziękujemy, nowy kolega w ogóle nie planowany, w dodatku do zdiagnozowania i leczenia, ech.

Posted

[quote name='mestudio']Bardzo dziękujemy, nowy kolega w ogóle nie planowany, w dodatku do zdiagnozowania i leczenia, ech.[/QUOTE]

Widziałam...

Głaski dla Miłki :)

Posted

[quote name='mestudio']Miłka się nam psuje, drapie w drzwi przed 6 rano żeby iść na spacer, pomimo spacerów mocno wieczornych. Jak tylko robi się jasno, panna uznaje, że koniec spania:-).[/QUOTE]

Lepsza niż budzik;)

Posted

[quote name='mestudio']Miłka się nam psuje, drapie w drzwi przed 6 rano żeby iść na spacer, pomimo spacerów mocno wieczornych. Jak tylko robi się jasno, panna uznaje, że koniec spania:-).[/QUOTE]

sprawcie sobie nieprześwitujące zasłony albo rolety :eviltong:

Posted

[quote name='Poker']sprawcie sobie nieprześwitujące zasłony albo rolety :eviltong:[/QUOTE]

Nie cierpię zasłon:-), ale zawsze mogę Miłkę zamknąć w piwnicy, tam jest tylko malutkie okienko - dłużej pośpi dziewczyna.

Posted

[quote name='Nutusia']To ranne pieski też bywają, nie tylko... ptaszki?... ;) U nas, od kiedy nie ma Motka - wylegujemy się tak co najmniej do 6! W weekendy to nawet do 6.30 :)[/QUOTE]

O ludzie, toż to środek nocy .
Dziś pospaliśmy jak nigdy do 9.30 , a udałoby się moze i dłużej tylko telefon mnie obudził . Psy były na ostatnim sioo ok.1.30 i spały jak zabite.

Posted

[quote name='mestudio']Nie cierpię zasłon:-), ale zawsze mogę Miłkę zamknąć w piwnicy, tam jest tylko malutkie okienko - dłużej pośpi dziewczyna.[/QUOTE]ojej w piwnicy Miłeczka ma spać :crazyeye: to niedopuszczalne :shake: jakiś TOZ trzeba nasłać czy cóś :mad: