mestudio Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Trudne to wszystko. Domek dla psiaka będzie super, tylko Pani nieco zakręcona i niezorganizowana. W tej chwili nie ma jeszcze żadnej decyzji, czekam na odzew Pani do jutra o ile nie zgubi mojego numeru, który przed chwilą jej podałam. Pani jeszcze myśli. EwaMarta, bardzo Ci dziękuję za pomoc :-). Quote
NikaEla Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 (edited) Czasem zakręceniu ludzie są bardziej w porządku od tych ułożonych, którym pies zburzy harmonogram dnia. Czekamy do jutra, Edited February 17, 2013 by Nikaragua Quote
Ewa Marta Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Cieszę się, że mogłam pomóc. Miłka miałaby bardzo dobre warunki i Panią która ją pokocha, ale prosiła o czas do jutra, żeby podjąć decyzję:-) Quote
NikaEla Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Z bazarku z szalami przelałam 1 ratę tzn 200zł żeby nie zabrakło na sczepienia. Quote
mari23 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Nikaragua napisał(a):Zdrowia dla małej! i mądrych lekarzy życzę i ja się do tych życzeń przyłączam !!!! widziałam na bazarku, że ogłoszenia sunieczki już zrobione, ale może nie będą potrzebne..... Quote
Poker Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Trzymam kciuki chociaż niepokoi mnie ten brak decyzji. Ciekawe od czego zależy. Nikaragua to chyba mennicę ma w domu . Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ewa Marta napisał(a):Cieszę się, że mogłam pomóc. Miłka miałaby bardzo dobre warunki i Panią która ją pokocha, ale prosiła o czas do jutra, żeby podjąć decyzję:-) No to czekamy....... Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Co nagle, to po diable - jak mówi przysłowie. Może i lepiej, że Pani chce przemyśleć decyzję. W końcu podejmuje zobowiązanie na kilkanaście lat... Kciuki oczywiście trzymam! Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Poker napisał(a):Trzymam kciuki chociaż niepokoi mnie ten brak decyzji. Ciekawe od czego zależy. Nikaragua to chyba mennicę ma w domu . Pani szukając psiaka rozesłała dookoła wici. No i w tym samym dniu, w którym wypatrzyła Miłkę, zgłosił się do niej ktoś znajomy z prośbą, żeby adoptowala sunię, której zmarł właściciel. Pani jest w rozterce i uczciwie mówi, że musi pojechać, zobaczyć obie sunie i podjąć decyzję. Jeszcze wczoraj przysłała mi artukuł z prasy amerykańskiej o uśmiercaniu w schroniskach milionów psów rocznie. Była tym bardzo poruszona. To osoba kochająca psy bardzo, Miłka miałaby super domek, jeśli zostanie wybrana. Karma Orijen już czeka, posłanko, smaczki i zabawki również. Pani chce też pracować od początku z behawiorystą, żeby nie popełnić żadnych błędów. Quote
mestudio Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Nikaragua napisał(a):Z bazarku z szalami przelałam 1 ratę tzn 200zł żeby nie zabrakło na sczepienia. Dziękujemy bardzo, zaraz uzupełniam:-). Zaszczepiliśmy Miłkę przeciwko wściekliźnie, koszt 15 zł. Pani ma trudny wybór. Quote
Poker Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 To inna sytuacja, jeżeli pani ma taki dylemat. Ważne ,że jakaś psa w potrzebie znajdzie super dom. Quote
NikaEla Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) Poker napisał(a): Nikaragua to chyba mennicę ma w domu .gdym miała to nie mieszkałabym w małym mieszkanku w bloku;) miałam wsparcie bazarkowe od cioteczek devoner i Kama 202:) Edited February 18, 2013 by Nikaragua Quote
mestudio Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Aldrumka napisał(a):jeszcze bez decyzji Szkoda oczekiwania, pani mimo moich próśb aby zadzwoniła i powiedziała cokolwiek nie raczyła oddzwonić,a jak ja próbowałam to cisza. Chyba przestanę być miła dla ludzi, to już 3 głupi numer w ciągu miesiąca. Quote
Poker Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 mestudio napisał(a):Szkoda oczekiwania, pani mimo moich próśb aby zadzwoniła i powiedziała cokolwiek nie raczyła oddzwonić,a jak ja próbowałam to cisza. Chyba przestanę być miła dla ludzi, to już 3 głupi numer w ciągu miesiąca. Niestety musisz być miła, bo nie oddasz tymczasów i zamienisz się w VV :roll: Quote
Nutusia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Nie warto sobie zaprzątać głowy nie TYMI domkami i nie TYMI ludźmi :) Quote
Aldrumka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Nie warto, ale .. chciało bysię, zeby decyzja nawet negatywna była przekazana Quote
Ewa Marta Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 mestudio napisał(a):Szkoda oczekiwania, pani mimo moich próśb aby zadzwoniła i powiedziała cokolwiek nie raczyła oddzwonić,a jak ja próbowałam to cisza. Chyba przestanę być miła dla ludzi, to już 3 głupi numer w ciągu miesiąca. Chyba przestanę jeździć na wizyty pa:-( Pani wyglądała na osobę poważną:-( Zakładam, że zaadoptowała innego psiaka, ale wypadałoby odezwać się i podziękować. Przykro mi bardzo. Miałam jej odpisać w sprawie artykułu, ale chyba sobie daruję w tej sytuacji:-( Quote
mestudio Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Ewa Marta napisał(a):Chyba przestanę jeździć na wizyty pa:-( Pani wyglądała na osobę poważną:-( Zakładam, że zaadoptowała innego psiaka, ale wypadałoby odezwać się i podziękować. Przykro mi bardzo. Miałam jej odpisać w sprawie artykułu, ale chyba sobie daruję w tej sytuacji:-( Ewa, ale nie jest Twoją winą nic co się dzieje, ja od początku wiedziałam, że pani jest zakręcona, ale nie spodziewałam się, że skoro ustaliła wizytę pa z nami to dalej będzie psa szukała. Wiesz mi też jest głupio, że kolejny raz ktoś poświęcił swój czas - czyli Ty - a domek jest fajny tylko sam nie wie czego chce ostatecznie. Rozmawiałam z panią po wizycie i podałam swój numer, niby zapisała i miała dać znać jaka decyzja.Taki typ człowieka, a myjesteśmy mądrzejsi o kolejne dziwne ludzkie zachowania. Quote
mari23 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Poker napisał(a):Niestety musisz być miła, bo nie oddasz tymczasów i zamienisz się w VV :roll: tak, jak ja..... ogłoszenia z bazarku juz są, domek na pewno się znajdzie, warto poczekać na TEN WŁAŚNIE domek, ja to już wiem Quote
NikaEla Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 szkoda,bo inna bieda mogłaby skorzystac z dt :) ... czekamy dalej Quote
Poker Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja to bym jednak zadzwoniła i upewniła się co i jak biorąc pod uwagę ,ze jest taka zakręcona. A nuż zgubiła numer telefonu? Można jeszcze raz dać jej szansę. Quote
Nutusia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Albo zwyczajnie powiedzieć, jak takie zachowanie wpływa na naszą działalność... Ja też bym zadzwoniła. Quote
Recommended Posts