Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mestudio']mestudio jak zawsze "nie chcę, nie chcę" a potem jedno zdarzenie jak te ostatnio i musimy kombinować jak zdobyć pieniądze. Tak samo było jak z Jordanem przywlekliśmy włosogłówkę i potem musieliśmy całe stado odrobaczać na już. Także nie zwracajcie uwagi na opór mestudio - lepsza rezerwa finansowa na psiaki (na wszelki wypadek), niż późniejsze kombinowanie.
Jak bardzo się mestudio będzie stawiała, to wylosujemy skarbnika który będzie zbierał pieniądze w skarpetę na stado mestudiowe (ale to jak się mestudio już będzie bardzo upierała, bo czasem jest bardziej uparta niż stado osłów).

TZmestudio
W zupełności się z Tobą zgadzam...a w szczególności z ostatnim zdaniem :diabloti: :mad:

Posted

mestudio napisał(a):
Zmowa, Ziutka - Ty też przeciwko mnie?

Ewuś, wiesz przecież, że mocno Cię kocham...ale TZ napisał całą prawdę i tylko prawdę :eviltong: uparciuchu :evil_lol:

Posted

mestudio napisał(a):
Jakby TZ nie był uparty, żeśmy się dobrali.

W pewnych sparwach (Ty wiesz jakich) jesteś bardziej uparta :mad: niż Marcin ;)

Posted

Ech, od jutra będę trochę wolniejsza więc znowu jakieś zdjęcia itp. będą.

Miłeczka przemiła, spokojna, coraz częściej przychodzi po głaski, ładnie prosi o wyjście na spacerki w nocy:-). W ogóle jest bezproblemowa gdyby nie te incydenty z dzieckiem.

Posted

mestudio napisał(a):
Ech, od jutra będę trochę wolniejsza więc znowu jakieś zdjęcia itp. będą.

Miłeczka przemiła, spokojna, coraz częściej przychodzi po głaski, ładnie prosi o wyjście na spacerki w nocy:-). W ogóle jest bezproblemowa gdyby nie te incydenty z dzieckiem.

Widać nie lubi dzieci...może miała jakieś przejścia z nimi?

Posted

mestudio napisał(a):
Już prawie. Dopiłem piwo i idę spać. jeszcze tylko skontroluję sytuację na kilku wątkach ;-)
Tzmestudio

Tak myslałam, że pijesz :knajpa: bez tego masz zły sen :evil_lol: :eviltong:
Nie tylko na wątkach, na pw też zerknij :diabloti: