Ellig Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Bardzo lubie osly, lubie tez kozy;) Baranki tez.... Quote
M&S Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mestudio napisał(a):Pozamiatane. Jedna mała uwaga -nie jak stado osłów tylko baran uparty jak osioł. Piękne :evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='mestudio']mestudio jak zawsze "nie chcę, nie chcę" a potem jedno zdarzenie jak te ostatnio i musimy kombinować jak zdobyć pieniądze. Tak samo było jak z Jordanem przywlekliśmy włosogłówkę i potem musieliśmy całe stado odrobaczać na już. Także nie zwracajcie uwagi na opór mestudio - lepsza rezerwa finansowa na psiaki (na wszelki wypadek), niż późniejsze kombinowanie. Jak bardzo się mestudio będzie stawiała, to wylosujemy skarbnika który będzie zbierał pieniądze w skarpetę na stado mestudiowe (ale to jak się mestudio już będzie bardzo upierała, bo czasem jest bardziej uparta niż stado osłów). TZmestudio W zupełności się z Tobą zgadzam...a w szczególności z ostatnim zdaniem :diabloti: :mad: Quote
mestudio Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Zmowa, Ziutka - Ty też przeciwko mnie? Quote
Ziutka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mestudio napisał(a):Zmowa, Ziutka - Ty też przeciwko mnie? Ewuś, wiesz przecież, że mocno Cię kocham...ale TZ napisał całą prawdę i tylko prawdę :eviltong: uparciuchu :evil_lol: Quote
mestudio Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Jakby TZ nie był uparty, żeśmy się dobrali. Quote
Ziutka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mestudio napisał(a):Jakby TZ nie był uparty, żeśmy się dobrali. W pewnych sparwach (Ty wiesz jakich) jesteś bardziej uparta :mad: niż Marcin ;) Quote
mestudio Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ellig napisał(a):Glos rozsadku!:) Ja tam pozostanę przy wazelince :-D TZmestudio Quote
Nutusia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Witam Mestudiów, dobranych jak w korcu maku :) Quote
Ellig Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 mestudio napisał(a):Zmowa, Ziutka - Ty też przeciwko mnie? Zmowa ale bardzo sympatyczna:) Quote
mestudio Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Ech, od jutra będę trochę wolniejsza więc znowu jakieś zdjęcia itp. będą. Miłeczka przemiła, spokojna, coraz częściej przychodzi po głaski, ładnie prosi o wyjście na spacerki w nocy:-). W ogóle jest bezproblemowa gdyby nie te incydenty z dzieckiem. Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 mestudio napisał(a):Ech, od jutra będę trochę wolniejsza więc znowu jakieś zdjęcia itp. będą. Miłeczka przemiła, spokojna, coraz częściej przychodzi po głaski, ładnie prosi o wyjście na spacerki w nocy:-). W ogóle jest bezproblemowa gdyby nie te incydenty z dzieckiem. Widać nie lubi dzieci...może miała jakieś przejścia z nimi? Quote
mestudio Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 M&S napisał(a):Widać nie lubi dzieci...może miała jakieś przejścia z nimi? ona chce mieć spokój. TZmestudio Quote
Ziutka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 mestudio napisał(a):ona chce mieć spokój. TZmestudio A Ty jeszcze nie śpisz ? :cool3: Quote
mestudio Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Ziutka napisał(a):A Ty jeszcze nie śpisz ? :cool3: Już prawie. Dopiłem piwo i idę spać. jeszcze tylko skontroluję sytuację na kilku wątkach ;-) Tzmestudio Quote
Ziutka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 mestudio napisał(a):Już prawie. Dopiłem piwo i idę spać. jeszcze tylko skontroluję sytuację na kilku wątkach ;-) Tzmestudio Tak myslałam, że pijesz :knajpa: bez tego masz zły sen :evil_lol: :eviltong: Nie tylko na wątkach, na pw też zerknij :diabloti: Quote
mestudio Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Miłka śnieżnie, bo u nas śniegu pod kolano. Quote
Ziutka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 U nas też śnieg....a teraz mega mgła i niezły mrozek jest Quote
Recommended Posts