M&S Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Nikaragua napisał(a):Jak ktoś ma się zakochać to niezależnie od szczegółów tekstu się zakocha :) Jasna sprawa :) mestudio napisał(a):Miłka waży 1,20kg więcej niż po wyjściu z lecznicy. TZmestudio To dobrze. Służy jej wasza kuchnia;) Quote
NikaEla Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/238908 przelałam 70zł + 5zł nadpłat z poprzedniego (Puzzle) Quote
mestudio Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Nikaragua']Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/238908 przelałam 70zł + 5zł nadpłat z poprzedniego (Puzzle) Kochana, bardzo dziękuję:-) Pisałam wcześniej, ale mój bezprzewodowy internet dziś odmawia współpracy. Quote
NikaEla Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Co tam u Miłki? dzwonił w ogóle ktoś? Może jeszcze jakieś pakiety ogłoszeń trzeba by wykupić? Quote
NikaEla Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Z kolejnego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/239035 przelałam 76zł (w poprzednim dołożyłam jakieś grosze to tych 5gr z tego już nie dopisywałam) mestudio, jak będą na koncie wpisz, proszę potwierdzenia na wątkach bazarków Quote
mestudio Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Nikaragua']Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/238908 przelałam 70zł + 5zł nadpłat z poprzedniego (Puzzle) Melduję, że pieniążki są na koncie -bardzo dziękujemy:-). Quote
mestudio Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Nikaragua']Z kolejnego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/239035 przelałam 76zł (w poprzednim dołożyłam jakieś grosze to tych 5gr z tego już nie dopisywałam) mestudio, jak będą na koncie wpisz, proszę potwierdzenia na wątkach bazarków Kochana, bardzo dziękujemy, te pieniążki też już dotarły!!! Quote
mari23 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nikaragua napisał(a):Co tam u Miłki? dzwonił w ogóle ktoś? Może jeszcze jakieś pakiety ogłoszeń trzeba by wykupić? już widziałam, że mestudio podała dane do ogłoszeń na bazarku, zaraz zajrzę, czy zrobione :) Quote
NikaEla Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 mestudio napisał(a):Kochana, bardzo dziękujemy, te pieniążki też już dotarły!!! z dwóch kolejnych będzie w sumie ok 500zł czyli Miłka będzie zabezpieczona ;) Quote
mestudio Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 mari23 napisał(a):już widziałam, że mestudio podała dane do ogłoszeń na bazarku, zaraz zajrzę, czy zrobione :) Namęczyłam się jak głupek bo miałam jakieś problemy z internetem -uroki bezprzewodowości. Quote
cisowianka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 mestudio napisał(a):Namęczyłam się jak głupek bo miałam jakieś problemy z internetem -uroki bezprzewodowości. Nieraz śmiga (rzadziej) aż miło, ale czasami krew człowieka zalewa. A co tam słychać u Miłki po(d)rzuconej. Quote
Ellig Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Nikaragua napisał(a):z dwóch kolejnych będzie w sumie ok 500zł czyli Miłka będzie zabezpieczona ;) Cudownie, to wielka pomoc:) Quote
mestudio Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ellig napisał(a):Cudownie, to wielka pomoc:) Aby wyrównać koszt leczenia brakuje tylko 216 zł i potem jeszcze wirusówki więc jeśli Miłka znajdzie dom to może reszta pieniędzy niech idzie na jakąś inną biedę? Ja nie lubię magazynować pieniędzy dla psiaków. Quote
NikaEla Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mestudio napisał(a):Aby wyrównać koszt leczenia brakuje tylko 216 zł i potem jeszcze wirusówki więc jeśli Miłka znajdzie dom to może reszta pieniędzy niech idzie na jakąś inną biedę? Ja nie lubię magazynować pieniędzy dla psiaków. to kupisz wór karmy dla pozostałych tymczasów i zafundujesz pakiety ogłoszeń dla niech i dla tych łaciatych z lecznicy Quote
mestudio Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Nikaragua napisał(a):to kupisz wór karmy dla pozostałych tymczasów i zafundujesz pakiety ogłoszeń dla niech i dla tych łaciatych z lecznicy Pożyjemy, zobaczymy:-). Jeden łaciaty ma już pakiecik zamówiony:-). Quote
NikaEla Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mestudio napisał(a):Pożyjemy, zobaczymy:-). Jeden łaciaty ma już pakiecik zamówiony:-).w pierwszej chwili myślałam, że to ten sam :) ale wiek się nie zgadzał Quote
mari23 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mestudio napisał(a):Namęczyłam się jak głupek bo miałam jakieś problemy z internetem -uroki bezprzewodowości. najważniejsze, że się udało :) Quote
mestudio Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Nikaragua napisał(a):to kupisz wór karmy dla pozostałych tymczasów i zafundujesz pakiety ogłoszeń dla niech i dla tych łaciatych z lecznicy mestudio jak zawsze "nie chcę, nie chcę" a potem jedno zdarzenie jak te ostatnio i musimy kombinować jak zdobyć pieniądze. Tak samo było jak z Jordanem przywlekliśmy włosogłówkę i potem musieliśmy całe stado odrobaczać na już. Także nie zwracajcie uwagi na opór mestudio - lepsza rezerwa finansowa na psiaki (na wszelki wypadek), niż późniejsze kombinowanie. Jak bardzo się mestudio będzie stawiała, to wylosujemy skarbnika który będzie zbierał pieniądze w skarpetę na stado mestudiowe (ale to jak się mestudio już będzie bardzo upierała, bo czasem jest bardziej uparta niż stado osłów). TZmestudio Quote
Ellig Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mestudio napisał(a):mestudio jak zawsze "nie chcę, nie chcę" a potem jedno zdarzenie jak te ostatnio i musimy kombinować jak zdobyć pieniądze. Tak samo było jak z Jordanem przywlekliśmy włosogłówkę i potem musieliśmy całe stado odrobaczać na już. Także nie zwracajcie uwagi na opór mestudio - lepsza rezerwa finansowa na psiaki (na wszelki wypadek), niż późniejsze kombinowanie. Jak bardzo się mestudio będzie stawiała, to wylosujemy skarbnika który będzie zbierał pieniądze w skarpetę na stado mestudiowe (ale to jak się mestudio już będzie bardzo upierała, bo czasem jest bardziej uparta niż stado osłów). TZmestudio Glos rozsadku!:) Quote
mestudio Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Pozamiatane. Jedna mała uwaga -nie jak stado osłów tylko baran uparty jak osioł. Quote
Recommended Posts