Poker Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Miłatka jest filigranowa,Fajna sunieczka. A w mojej okolicy suchutko jak w upalne lato. Nawet nie musieliśmy psom łap myć. Quote
mestudio Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 U Miłki wszystko dobrze. Ma super apetyt, często przychodzi po głaski i zaczepia swoim pyszczkiem. Jest grzeczna, spokojna. Wymyśliła sobie jednak, że będzie atakowała na spacerach naszą Lady, a Lady sobie na to nie pozwoli. Oczywiście razem na spacery nie wychodzą, zrobiliśmy tylko zapoznanie - ja osobiście Lady w ogóle nie ufam i wyprowadzam ją na spacery tylko z Panną Fąfel. Wczoraj wyszliśmy na spacer i Miłka poszła ze mną pod kojec Lady, otworzyłam kojec, Lady wybiegła, a Miłka rzuciła się z zębami na nią - no byłam zdziwiona bo Lady leciała sobie do TZ-a. Miłka ewidentnie na nią zapolowała. Oczywiście Lady nie pozostała jej dłużna i ją przechrzciła bardzo delikatnie jak na jej możliwości. Także Miłka ryzykantka ma się dobrze i doszła do formy.... Quote
Nutusia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Miłka, czyś Ty rozum postradała?!!?!?!? ;) Quote
mestudio Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Widać brak jej adrenaliny w tym nudnym domu. :-D Jak tak zrobi jak będę daleko to trzeba ją będzie z pyska Lady wyjmować. Ale to widać taka lokalna atrakcja bo Sańka i Brina też tak robiły... do czasu. TZmestudio Quote
Nutusia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Zero instynktu samozachowawczego - ZERO!!!! Ledy to się nawet Zituka boi ;) Quote
Ziutka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nutusia napisał(a):Zero instynktu samozachowawczego - ZERO!!!! Ledy to się nawet Zituka boi ;) Noo, przecież to diabeł wcielony jest - w pana poszła :grins: Quote
M&S Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Miłka, ta delikatna panieneczka taki agresor, no kto by pomyślał...chyba nie miała świadomości, co robi;) Quote
M&S Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nutusia napisał(a):Może ją pomroczność jasna dopadła ;) Ooo, coś moze być na rzeczy;) Quote
mestudio Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 M&S napisał(a):Miłka, ta delikatna panieneczka taki agresor, no kto by pomyślał...chyba nie miała świadomości, co robi;) Ja też bym nie przypuszczała, że ona tak potrafi. Quote
NikaEla Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 mestudio napisał(a):Ja też bym nie przypuszczała, że ona tak potrafi. A ja widzę coraz więcej podobieństw do Niki. Ona też na duże szczeka i z zębami leci. Może dlatego tak Miłka mi do serca przypadła Quote
mestudio Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Problem w tym, że Lady jest niebezpieczna, atakuje nagle z różnych powodów nawet Fiźkę, z którą się zna od szczeniaka, właśnie dlatego mam kilka rund spacerowych za każdym razem jak wychodzę z psami. A Miłka oszalała chyba robiąc takie rzeczy,ciekawa jestem o co w tym chodzi. Z obcymi ludźmi Lady ma tak samo, atakuje bez ostrzeżenia na terenie posesji. O dziwo w mieście spaceruje z panem na smyczy bez kagańca w tłumie i jest idealna. Quote
mestudio Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 mestudio napisał(a):Problem w tym, że Lady jest niebezpieczna, atakuje nagle z różnych powodów nawet Fiźkę, z którą się zna od szczeniaka, właśnie dlatego mam kilka rund spacerowych za każdym razem jak wychodzę z psami. A Miłka oszalała chyba robiąc takie rzeczy,ciekawa jestem o co w tym chodzi. Z obcymi ludźmi Lady ma tak samo, atakuje bez ostrzeżenia na terenie posesji. O dziwo w mieście spaceruje z panem na smyczy bez kagańca w tłumie i jest idealna. Ja tam nie mam z nią problemów. :cool3: TZmestudio Quote
Poker Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Miła nie wygłupiaj się. Życie ci nie miłe.Lady takie są, cacy cacy, buch po glacy. Quote
Ziutka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 mestudio napisał(a):Ja tam nie mam z nią problemów. :cool3: TZmestudio Ty nigdy z żadnym nie masz problemów :grins: Quote
mestudio Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Ziutka napisał(a):Ty nigdy z żadnym nie masz problemów :grins: :peace: czekam na jakiegoś prawdziwego potwora, ale mestudio jakieś mikrusy wybiera.... Prawdziwa nuda...:krolik: TZmestudio Quote
Ziutka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 mestudio napisał(a)::peace: czekam na jakiegoś prawdziwego potwora, ale mestudio jakieś mikrusy wybiera.... Prawdziwa nuda...:krolik: TZmestudio Ja Ci zaraz dam mikrusy :mad: A które Ty te mikrusy przywlokłeś na chate, hę ? :cool3: Quote
mestudio Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Ziutka napisał(a):Ja Ci zaraz dam mikrusy :mad: A które Ty te mikrusy przywlokłeś na chate, hę ? :cool3: Ja? Brinę, kilera Jordana, agresora Fiźkę. Reszta to nie moja :-) TZmestudio Quote
Ziutka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 mestudio napisał(a):Ja? Brinę, kilera Jordana, agresora Fiźkę. Reszta to nie moja :-) TZmestudio Brina no jak Cie moge - niech bedzie "potwór" jeśli chodzi o wielkość...ale Fiźka (MOJA :diabloti:) i Jordan, to raczej nie potwory, wiec nie zwalaj na Ewcie, że przytarga zawsze jakiegoś mikrusa, bo jak widzę, to większość mikrusów jest "Twoja" :eviltong: A tak z ciekawości - Kropkę kto "ogarnął" ? P.S. Mam problem z banerkiem - baloniarski mi nie włazi :( Quote
mestudio Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Ziutka napisał(a): P.S. Mam problem z banerkiem - baloniarski mi nie włazi :( A ja widzę że włazi TZmestudio Quote
Ziutka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 mestudio napisał(a):A ja widzę że włazi TZmestudio Noo...oświeciło mnie, jak zobaczyłam podpis "TZ mestudio" mówiłeś, żeby brała od Ciebie banerki zawsze i wzięłam i się udało :) Quote
Recommended Posts