Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Miłki wszystko dobrze. Ma super apetyt, często przychodzi po głaski i zaczepia swoim pyszczkiem. Jest grzeczna, spokojna. Wymyśliła sobie jednak, że będzie atakowała na spacerach naszą Lady, a Lady sobie na to nie pozwoli. Oczywiście razem na spacery nie wychodzą, zrobiliśmy tylko zapoznanie - ja osobiście Lady w ogóle nie ufam i wyprowadzam ją na spacery tylko z Panną Fąfel.
Wczoraj wyszliśmy na spacer i Miłka poszła ze mną pod kojec Lady, otworzyłam kojec, Lady wybiegła, a Miłka rzuciła się z zębami na nią - no byłam zdziwiona bo Lady leciała sobie do TZ-a. Miłka ewidentnie na nią zapolowała. Oczywiście Lady nie pozostała jej dłużna i ją przechrzciła bardzo delikatnie jak na jej możliwości.
Także Miłka ryzykantka ma się dobrze i doszła do formy....

Posted

Widać brak jej adrenaliny w tym nudnym domu. :-D
Jak tak zrobi jak będę daleko to trzeba ją będzie z pyska Lady wyjmować. Ale to widać taka lokalna atrakcja bo Sańka i Brina też tak robiły... do czasu.

TZmestudio

Posted

Nutusia napisał(a):
Zero instynktu samozachowawczego - ZERO!!!! Ledy to się nawet Zituka boi ;)

Noo, przecież to diabeł wcielony jest - w pana poszła :grins:

Posted

M&S napisał(a):
Miłka, ta delikatna panieneczka taki agresor, no kto by pomyślał...chyba nie miała świadomości, co robi;)

Ja też bym nie przypuszczała, że ona tak potrafi.

Posted

mestudio napisał(a):
Ja też bym nie przypuszczała, że ona tak potrafi.

A ja widzę coraz więcej podobieństw do Niki. Ona też na duże szczeka i z zębami leci.
Może dlatego tak Miłka mi do serca przypadła

Posted

Problem w tym, że Lady jest niebezpieczna, atakuje nagle z różnych powodów nawet Fiźkę, z którą się zna od szczeniaka, właśnie dlatego mam kilka rund spacerowych za każdym razem jak wychodzę z psami. A Miłka oszalała chyba robiąc takie rzeczy,ciekawa jestem o co w tym chodzi.
Z obcymi ludźmi Lady ma tak samo, atakuje bez ostrzeżenia na terenie posesji. O dziwo w mieście spaceruje z panem na smyczy bez kagańca w tłumie i jest idealna.

Posted

mestudio napisał(a):
Problem w tym, że Lady jest niebezpieczna, atakuje nagle z różnych powodów nawet Fiźkę, z którą się zna od szczeniaka, właśnie dlatego mam kilka rund spacerowych za każdym razem jak wychodzę z psami. A Miłka oszalała chyba robiąc takie rzeczy,ciekawa jestem o co w tym chodzi.
Z obcymi ludźmi Lady ma tak samo, atakuje bez ostrzeżenia na terenie posesji. O dziwo w mieście spaceruje z panem na smyczy bez kagańca w tłumie i jest idealna.

Ja tam nie mam z nią problemów. :cool3:
TZmestudio

Posted

Ziutka napisał(a):
Ty nigdy z żadnym nie masz problemów :grins:

:peace:
czekam na jakiegoś prawdziwego potwora, ale mestudio jakieś mikrusy wybiera....
Prawdziwa nuda...:krolik:

TZmestudio

Posted

mestudio napisał(a):
:peace:
czekam na jakiegoś prawdziwego potwora, ale mestudio jakieś mikrusy wybiera....
Prawdziwa nuda...:krolik:

TZmestudio

Ja Ci zaraz dam mikrusy :mad:

A które Ty te mikrusy przywlokłeś na chate, hę ? :cool3:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ja Ci zaraz dam mikrusy :mad:

A które Ty te mikrusy przywlokłeś na chate, hę ? :cool3:

Ja?
Brinę, kilera Jordana, agresora Fiźkę. Reszta to nie moja :-)
TZmestudio

Posted

mestudio napisał(a):
Ja?
Brinę, kilera Jordana, agresora Fiźkę. Reszta to nie moja :-)
TZmestudio

Brina no jak Cie moge - niech bedzie "potwór" jeśli chodzi o wielkość...ale Fiźka (MOJA :diabloti:) i Jordan, to raczej nie potwory, wiec nie zwalaj na Ewcie, że przytarga zawsze jakiegoś mikrusa, bo jak widzę, to większość mikrusów jest "Twoja" :eviltong:

A tak z ciekawości - Kropkę kto "ogarnął" ?

P.S. Mam problem z banerkiem - baloniarski mi nie włazi :(

Posted

mestudio napisał(a):
A ja widzę że włazi

TZmestudio

Noo...oświeciło mnie, jak zobaczyłam podpis "TZ mestudio" mówiłeś, żeby brała od Ciebie banerki zawsze i wzięłam i się udało :)