DONnka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Lilka podesłała nowe fotki :) Cywil z koleżanką ;) Widzicie ten błysk w oku :razz: Quote
DONnka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Lira o wschodzie słońca ;) Samotny wędrowiec ;) Quote
Marycha35 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Jasna cholera, ale te psiaki są śliczne:):):) Quote
Cantadorra Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Piękna jest Lira, a myślałam, że to starsza pani..... Śliczna, zresztą cywil też :) Quote
bela51 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Cantadorra napisał(a):Piękna jest Lira, a myślałam, że to starsza pani..... Śliczna, zresztą cywil też :) To jest starsza Pani, ale, ze sliczna to fakt. :lol: ( mialam przyjemnosc poznac osobiscie :lol:). Quote
betka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Zapraszam na bazarek w 50% dla Glinniaków :) [h=1]Wilkanocny bazar i coś ze SPA dla ON-ków do 25.03.[/h] Quote
DONnka Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='betka']Zapraszam na bazarek w 50% dla Glinniaków :) Wilkanocny bazar i coś ze SPA dla ON-ków do 25.03. Dzięki Beatko :loveu: Już się zameldowałam - ZAPRASZAMY !!! Quote
hotel_lilki Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Psiaki zaszczepione przeciw wściekliźnie, odrobaczone i zdrowe, wesołe. Lircia pilnuje domu, a Cywil towarzysz jej na spacerach. przelew doszedł...dzięki:lol: Quote
DONnka Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Marycha35 napisał(a):Jest dobrze:):):):) A może będzie jeszcze lepiej :razz: W tym tygodniu trzymajcie kciuki za Cywila mocnooooooooooooooooooo :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Marycha35 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 O jasna cholera, ja już zaciskam jak w ataku jakowymś;):):):):) Quote
DONnka Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Kochani, nic nie pisałam, bo bałam się zapeszyć Nadal się boję, ale potrzebuję Waszych kciuków i dobrych myśli CYWIL DZIŚ JEDZIE DO WSPANIAŁEGO DOMU, DO KALISZA Takich ludzi sobie dla niego wymarzyłam. Mam nadzieję, że szybko odnajdzie się w nowych dla niego warunkach i da się "udomowić" Jak wszystko dobrze pójdzie, będziecie mogli śledzić jego postępy, bo domek zarejestrował się już na forum owczarek.pl i założy tam Cywilowi wątek na PSP Zanim jednak odtrąbimy zwycięstwo, a ja upiję się ze szczęścia, musimy mocnoooooooooooo trzymać kciuki, bo przed Cywilem i jego Państwem długa droga !!!!! Powodzenia Cywil !!! Bądź mądry i grzeczny Quote
bela51 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Cywil, chłopaku, tylko nie daj ciala.:roll: Ale to psie prawo, raczej nalezy Panstwu zyczyc, aby nie zrazili sie ewentualnymi kłopotami.:lol: Quote
Marycha35 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Hura, huraaaa, wreszcie się stało:):):):) Cywilku, jak ja się cieszę, należał ci się właśnie taki pycha domek, huraaaaaaaaaaaaaaaa:):):) Ja już się upijam;) Quote
DONnka Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Nasz chłopak w drodze po nowe życie Państwo przyjechali do hotelu około 18.00 Z relacji Lilki wynika, że zapoznanie przebiegło w bardzo miłej atmosferze Państwo byli mile zaskoczeni Cywilem w realu, jego stanem fizycznym, żywotnością i energią Oby tak dalej Na nowe życie Cywil ma otrzymać nowe imię - CYRYL Mnie się podoba i uważam, że pasuje do niego Nie puszczajcie kciuków !!! Quote
Marycha35 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 KCIUKAM WŚCIEKLE!!! Niechaj i Cyryl będzie, jeno szczęśliwy:);):) Quote
DONnka Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Rozmawiałam z domkiem Cywila, a właściwie już Cyryla Chłopak dzielnie zniósł podróż i zderzenie z "wielkim światem" W domu zachowuje się całkiem przyzwoicie Na dowód dostałam zdjęcie ;) Państwo są zadowoleni, a mnie spadł wieeeeeelki kamień z serca :mdleje: Oby tak dalej :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
anett Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 REWELACJA!!!! nareszcie:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cyrylku powodzenia!!! Quote
Cantadorra Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 No to Cyrylku, be happy! Oby tak dalej :) Quote
bela51 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='DONnka']Rozmawiałam z domkiem Cywila, a właściwie już Cyryla Chłopak dzielnie zniósł podróż i zderzenie z "wielkim światem" W domu zachowuje się całkiem przyzwoicie Na dowód dostałam zdjęcie ;) Państwo są zadowoleni, a mnie spadł wieeeeeelki kamień z serca :mdleje: Oby tak dalej :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Tez chcemy zobaczyc :lol: Quote
egradska Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Marzenko, gratulacje:loveu: Po troszku wszyscy staralismy sie o Cywila, ale tak naprawde, to Ty wzielas za niego odpowiedzialnosc pod kazdym wzgledem. I udalo sie chlopakowi:multi: Pozwalam sobie przekleic wpis Jego Nowej Pani z forum Owczarek, z tego watku: http://www.owczarek.pl/forum/index.php?topic=24696.msg1279350#msg1279350 [FONT=Verdana]Witam wszystkich przyjaciół Cywila ( tego , który z Lirą mieszkał w hoteliku u Lilki) Jestem jego nowym domkiem. Zatem do rzeczy : Cywil już w trakcie spaceru zapoznawczego objawił nam się jako Cyryl Płowy Wilk z Internetu( bo w końcu tu go poznaliśmy...) i już pozostanie Cyrylem. Podróż zniósł w miarę spokojnie a po drodze był wyczerpująco informowany gdzie się aktualnie znajduje i jaką mija miejscowość - lekcja geografii już za nami W nowym domu Cyryl odkrył całkiem nowy świat - ojej, w lustrze jest pies! A w łazience taka śmieszna buda z wodą co leci z góry P Po otrzymaniu arystokratycznego imienia Cyryl Płowy Wilk strzelił focha i odmówil wypicia kranówy. Okazało się ,że preferuje Nałęczowiankę. Prawidłowo skojarzył,że Pani w kuchni=żarcie i Pani teraz boi się wejść do kuchni , bo od razu leci za nią cień A teraz sobie śpi i wygląda na całkiem zadomowionego Jutro poznajemy najbliższe okolice - oj, będzie się działo! Foty będą jak nauczę się je wklejać. To mój absolutny debiut na jakimkolwiek forum [/FONT] [FONT=Verdana] [FONT=verdana] [/FONT] [/FONT] Quote
bela51 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Super ! Wiesci bardzo, bardzo optymistyczne:lol: Quote
Recommended Posts