DONnka Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='betka']To ja znów zaproszę na bazarek dla psinek Dla herbaciarzy i coś na święta - dla ON-ków uratowanych z Glinna do16. 12 godz 22 Jesteś niezastąpiona Beatko - dziękuję :Rose: :Rose: :Rose: Już lecę oglądać :) Quote
DONnka Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Opłaciłam grudzień za hotelowanie Glinniaków - w sumie 450 zł I oto mamy nowe zdjęcia Najpierw Cywil - smutno i nostalgicznie ... Jakby rozumiał swoją sytuację ... A teraz Lircia - radosne harce na gospodarstwie Dobrze, że choć o nią nie muszę się martwić ... Quote
hotel_lilki Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Otrzymałam na psiaki 450zł:cool1: Dzięki Quote
Cantadorra Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Piękne zdjęcia. Przy okazji zaproszę na bazarek prezentowy dla Helenki http://www.dogomania.pl/forum/threads/249416-Bazarek-Cantadorry-tu-znajdziesz-nową-biżuterię-na-prezenty-gwiazdkowe-do-20-12-br?p=21641841#post21641841 Quote
Marycha35 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Cywilu kochany, gdzie ten twój kąt domowy?????? Quote
betka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 DONnka jakbyś potrzebowała pakiet ogłoszeń dla Cywila, to mam wykupiony na bazarku. Musiałabyś tylko napisać, że to jeden z psiaków ode mnie. Nie wiem czy Cywil ma ogłoszenia i na jakim portalu, dlatego "zostawiam" to Tobie. [h=1]Ogłoszeniowy dla Majki i Kory- do 24.12 do 21:00[/h] Quote
DONnka Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='betka']DONnka jakbyś potrzebowała pakiet ogłoszeń dla Cywila, to mam wykupiony na bazarku. Musiałabyś tylko napisać, że to jeden z psiaków ode mnie. Nie wiem czy Cywil ma ogłoszenia i na jakim portalu, dlatego "zostawiam" to Tobie. Ogłoszeniowy dla Majki i Kory- do 24.12 do 21:00 Dziękuję Beatko :loveu: Chętnie skorzystam :) Quote
betka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Wykupiłam 3 pakiety, jeden jest dla "tej" Onki z Zawiercia, jeden dla Cywila, a trzecia bida też się znajdzie, może Anett ma pilne psinki? Z bazarku dla Glinniaków powinno być ok 180zł, czekam jeszcze na jedną wpłatę, która zaginęła?? Quote
DONnka Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='betka']Wykupiłam 3 pakiety, jeden jest dla "tej" Onki z Zawiercia, jeden dla Cywila, a trzecia bida też się znajdzie, może Anett ma pilne psinki?[/QUOTE] Ok, dziękuję :loveu: Z ogłoszeniami adopcyjnymi tej suni z Zawiercia chyba trzeba jeszcze chwilę poczekać, bo może właściciel się odezwie :roll: Quote
egradska Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 ooo, tu jestescie, u glinniakow na pogawedce:) jesli chodzi o sunie z Zawiercia, Iza uwaza, ze ogloszenia nie zaszkodza, i tak nie znajduje sie domu z dnia na dzien. Sunia byla dzis krwiodawca, wyniki chyba jutro, jak beda ok, czeka ja szczepienie Quote
Marycha35 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Ktosiu, gdzie jesteś.... głąbie;)????? Takie cudo czeka:) Quote
betka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 DONnka wstawiłaś już Cywila na bazarek, czy wolisz abym to zrobiła? Tylko nie wiem na kogo ogłaszać, czy ma już zajęte jakieś portale i na jakie województwo/miasto http://www.dogomania.pl/forum/threads/249092-Realizuj%C4%99-zam%C3%B3wienia-Og%C5%82oszeniowy-dla-Majki-i-Kory/page12 Quote
betka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Znalazłam jakiś tekst z lipca Cywil ma ok. 6 lat. To mądry i bardzo kontaktowy owczarek. Jest przyjacielsko nastawiony do ludzi i innych psów. Uwielbia długie spacery, w czasie których jest czujny, zafascynowany otoczeniem i tym, co się wokół niego dzieje. To energiczny i żywiołowy pies. Nadrabia czas stracony w schroniskowym kojcu – rozpiera go energia i radość życia. Cywil niesamowicie lgnie do ludzi. Szuka człowieka, którego wreszcie będzie mógł obdarzyć swoją bezgraniczną owczarkową wiernością, lojalnością i przyjaźnią, nieporównywalną z niczym innym. Kto miał owczarka, ten wie o czym mowa. Cywil jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Czeka na prawdziwy dom i nową rodzinę w hotelu koło Kluczborka. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 535 590 554 lub 505 126 095 , mail: marjas66@poczta.fm Quote
DONnka Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 betka napisał(a):DONnka wstawiłaś już Cywila na bazarek, czy wolisz abym to zrobiła? Tylko nie wiem na kogo ogłaszać, czy ma już zajęte jakieś portale i na jakie województwo/miasto http://www.dogomania.pl/forum/threads/249092-Realizuję-zamówienia-Ogłoszeniowy-dla-Majki-i-Kory/page12 Beatko, cały czas zwlekam, bo chciałam mu napisać nowy, bardziej "porywający" tekst, ale nie mam weny ostatnio :oops: Można mu robić na wszystkich portalach z wyjątkiem tablica.pl Kontakt na mnie. Mój numer telefonu się zmienił, ale Ty masz aktualny Wstrzymajmy się jeszcze dzień, dwa... może w końcu uda mi się sklecić sensowny tekst :roll: No chyba, że Ty masz jakiś gotowy w zanadrzu ;) Quote
betka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ty jesteś humanistką ;). Wybrałam już za to ładne zdjęcia, wkleiłam, do postu powyżej :) Quote
DONnka Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 (edited) betka napisał(a):Ty jesteś humanistką ;). Wybrałam już za to ładne zdjęcia, wkleiłam, do postu powyżej :) Zdjęcia jak najbardziej OK Sama też bym je wybrała i jeszcze te, które ostatnio obrobiłam na Photoscapie - bardzo je lubię :) Daj mi wobec tego jeszcze "minutkę" na stworzenie nowego tekstu Edited December 29, 2013 by DONnka Quote
betka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Marzena - trochę przerobiłam. Jak chcesz - skorzystaj. Może łatwiej będzie Ci to "przeinaczyć", niż pisać od 0. Cywil ma ok. 6 lat. To mądry i bardzo kontaktowy owczarek, przyjacielski w stosunku do ludzi i innych psów. Jest energiczny, chętny do zabawy i wypełniania poleceń. Jest czujny, zainteresowany tym, co się dzieje wokół niego i na zewnątrz ogrodzenia. Uwielbia długie spacery. Cywil jak typowy owczarek - skoncentrowany na przewodniku, przewidywalny i karny. Jego tymczasowi opiekunowie podkreślają jego niesamowitą potrzebę kontaktu z człowiekiem. Czy znajdzie dom, który wynagrodzi Cywilowi lata samotności spędzone za schroniskową kratą? Czy znajdzie się Ktoś, kto doceni wierną, niepowtarzalną przyjaźń SWOJEGO owczarka? Cywil jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Czeka na prawdziwy dom i nową rodzinę w hotelu koło Kluczborka. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 535 590 554 lub 505 126 095 , mail: marjas66@poczta.fm Quote
DONnka Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 betka napisał(a):Marzena - trochę przerobiłam. Jak chcesz - skorzystaj. Może łatwiej będzie Ci to "przeinaczyć", niż pisać od 0. Cywil ma ok. 6 lat. To mądry i bardzo kontaktowy owczarek, przyjacielski w stosunku do ludzi i innych psów. Jest energiczny, chętny do zabawy i wypełniania poleceń. Jest czujny, zainteresowany tym, co się dzieje wokół niego i na zewnątrz ogrodzenia. Uwielbia długie spacery. Cywil jak typowy owczarek - skoncentrowany na przewodniku, przewidywalny i karny. Jego tymczasowi opiekunowie podkreślają jego niesamowitą potrzebę kontaktu z człowiekiem. Czy znajdzie dom, który wynagrodzi Cywilowi lata samotności spędzone za schroniskową kratą? Czy znajdzie się Ktoś, kto doceni wierną, niepowtarzalną przyjaźń SWOJEGO owczarka? Cywil jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Czeka na prawdziwy dom i nową rodzinę w hotelu koło Kluczborka. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 698 574 309 lub 505 126 095 , mail: marjas66@poczta.fm Zmobilizowałaś mnie ;) Zaraz zabiorę się do roboty :) Poprawiłam też numer telefonu Quote
betka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 DONnka te zdjęcia są piękne, tylko ma na nich bardzo siwą brodę. Żeby, ktoś nie pomyślał, że ma lat 10 :(, a z drugiej strony, skoro ma taką mordkę, to trzeba ją pokazać. Quote
DONnka Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 betka napisał(a):DONnka te zdjęcia są piękne, tylko ma na nich bardzo siwą brodę. Żeby, ktoś nie pomyślał, że ma lat 10 :( Na tamtych też widać siwiznę ;) On tak ma - a wiek będzie podany: około 7 lat Quote
betka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 (edited) A tak w ogóle, to przepiękny pies z niego. Miejmy nadzieję, że te zdjęcia zachęcą kogoś do adopcji. Edited December 30, 2013 by betka Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Tego mu z serducha w 2014 życzę!!! Samej pomyślności Dziewczynki:) Quote
DONnka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Beatko, tekst do ogłoszeń i zdjęcia Cywila wstawiłam już na wątek bazarku Niestety stać mnie było tylko na taką lichą przeróbkę Twojego tekstu ... :oops: Raz jeszcze bardzo Ci dziękuję :loveu: CYWIL - owczarek na medal [FONT=Calibri][SIZE=4]Cywil ma ok. [/FONT][FONT=Calibri]7[/FONT][FONT=Calibri] la[/FONT][FONT=Calibri]t. Patrząc na niego dzisiaj aż trudno uwierzyć, że ten przyjacielski i pełen radości życia pies przeżył niejedną życiową zawieruchę. On wie, co to głód, chłód, odrzucenie i poniewierka, a potem długie lata w izolacji za schroniskową kratą. Być może dlatego ma taki niespożyty apetyt na ... życie. Cywil jest [/FONT][FONT=Calibri]bardzo kontaktowy, energiczny, chętny do zabawy i wypełniania poleceń. [/FONT][FONT=Calibri]Bardzo c[/FONT][FONT=Calibri]zujny, zainteresowany tym, co się [/FONT][FONT=Calibri]wokół niego [/FONT][FONT=Calibri]dzieje. Uwielbia długie spacery. Jego tymczasowi opiekunowie podkreślają [/FONT][FONT=Calibri]również [/FONT][FONT=Calibri]jego niesamowitą potrzebę kontaktu z człowiekiem. [/FONT] [FONT=Calibri]Czy znajdzie [/FONT][FONT=Calibri]się [/FONT][FONT=Calibri]dom, który wynagrodzi Cywilowi lata samotności spędzone za schroniskową kratą? Czy znajdzie się K[/FONT][FONT=Calibri]TOŚ[/FONT][FONT=Calibri], kto doceni wier[/FONT][FONT=Calibri]ność i lojalność tego [/FONT][FONT=Calibri]owczarka? [/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=Calibri]Idealny dla[/FONT][FONT=Calibri] Cywila[/FONT][FONT=Calibri] byłby dom z ogrodzonym ogrodem, w którym mógłby swobodnie biegać i bawić się. Nie zostanie jednak wydany do kojca ani do budy. Szuka domu, w którym będzie traktowany przede wszystkim jako przyjaciel rodziny[/FONT][FONT=Calibri],[/FONT][FONT=Calibri] a nie tylko doskonały stróż i obrońca.[/FONT] [FONT=Calibri]Cywil jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.[/FONT] [FONT=Calibri]Czeka na prawdziwy dom i nową rodzinę w hotelu koło Kluczborka.[/FONT][FONT=Calibri] [/FONT] Quote
Recommended Posts