Marycha35 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 (edited) Marzku po zbiórce na teraz mam 25 zł:) Niestety przeziębiłam się, wrrr!!!, ale jak się lepiej poczuję to pójdę, jak pisałam, do "mojego Pana" ze sklepiku;) i zapytam ile u niego ten specyfik kosztuje. Gdyby był tańszy ten z 200 tabletkami to oczywiście wezmę, ale obawiam się, że nie wystarczy mi kasiorrrki, muszę jeszcze uwzględnić cholerną pocztę. Nie wiem ile sobie policzą za przesyłkę. Niestety nie robię zakupów przez net, nie działam na tym polu. I oczywiście poproszę o adres, gdzie słać:) Jak tylko stanę na nogi to zobaczę jak to cenowo wygląda wszystko. Lepiej byłoby kupić suni to większe opakowanie, ale nie wiem czy się uda cholera! Edited June 16, 2013 by Marycha35 Quote
Ajula Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Marycha a ile Ci brakuje? Bo bym się dorzuciła.... podaj ile mam dołożyć i podaj numer konta swojego. Lira jest kumpelką Wolwika, muszą się jakoś wspierać ;) A Ty Marysiu (nie wiem sama czemu) jesteś jakoś bliska memu sercu :sg168: Quote
hotel_lilki Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Lira i Cywil odrobaczone i koszt Liry 18zł, Cywil 24zł. Quote
Marycha35 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Ajula']Marycha a ile Ci brakuje? Bo bym się dorzuciła.... podaj ile mam dołożyć i podaj numer konta swojego. Lira jest kumpelką Wolwika, muszą się jakoś wspierać ;) A Ty Marysiu (nie wiem sama czemu) jesteś jakoś bliska memu sercu :sg168:[/QUOTE] Ajula, smoku kochany, dziękuję za miłe słowa!!!! :):):) Ja Ci jestem ogromnie wdzięczna za pomoc przy FAWINKU!!! A za wsparcie finansowe ogromnie dziękuję, może wspólnymi siłami uda nam się kupić jednak to większe opakowanie!!! Jak tylko zrobię wywiad daję znać, jeszcze raz DZIĘKÓWECZKA:):):):) Za to właśnie kocham Dogo, jest problem, jesteś sam i nagle...:) Quote
Ajula Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Marycha35'] Ja Ci jestem ogromnie wdzięczna za pomoc przy FAWINKU!!! [/QUOTE] raczej za chęć pomocy, bo w tym przypadku na chęciach się skończyło :roll: ale nie będę już tego roztrząsać, chociaż jak pomyślę, to mnie trzepie ze złości Quote
beka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Jaka Lira jest piekna. I wreszcie szcześliwa i bezpieczna Cywilek też wypiekniał :) Quote
DONnka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 (edited) [quote name='Marycha35']Marzku po zbiórce na teraz mam 25 zł:) Niestety przeziębiłam się, wrrr!!!, ale jak się lepiej poczuję to pójdę, jak pisałam, do "mojego Pana" ze sklepiku;) i zapytam ile u niego ten specyfik kosztuje. Gdyby był tańszy ten z 200 tabletkami to oczywiście wezmę, ale obawiam się, że nie wystarczy mi kasiorrrki, muszę jeszcze uwzględnić cholerną pocztę. Nie wiem ile sobie policzą za przesyłkę. Niestety nie robię zakupów przez net, nie działam na tym polu. I oczywiście poproszę o adres, gdzie słać:) Jak tylko stanę na nogi to zobaczę jak to cenowo wygląda wszystko. Lepiej byłoby kupić suni to większe opakowanie, ale nie wiem czy się uda cholera! [quote name='Ajula']Marycha a ile Ci brakuje? Bo bym się dorzuciła.... podaj ile mam dołożyć i podaj numer konta swojego. Lira jest kumpelką Wolwika, muszą się jakoś wspierać ;) A Ty Marysiu (nie wiem sama czemu) jesteś jakoś bliska memu sercu :sg168: A Wy dziewczyny jesteście bliskie mojemu sercu OBIE !!! :iloveyou: Za to że pomagacie Liruni !!! Marysiu, sorki wielkie za zamieszanie, które teraz zrobię z tymi witaminami :oops: Dziś debatowałam z anett, która mówiąc bez kokieterii jest moim guru w sprawach psiego zdrowia i nie tylko, na temat jakości różnych preparatów i ostatecznie ustaliłyśmy, że najlepiej byłoby zafundować Lirci taki "koktajl": - GERIADOG z Mikity - Arthro HA z Dolfosu - kwasy OMEGA Jeśli więc jeszcze nie zamówiłaś tamtego preparatu, który podałam, to będę wdzięczna za zakup któregokolwiek z tych trzech wymienionych wyżej :) Jeśli zamówienie zostało złożone, to oczywiście też dobrze :) Flawitol Dr Seidel też się przyda ;) [quote name='beka']Jaka Lira jest piekna. I wreszcie szcześliwa i bezpieczna Cywilek też wypiekniał :smile: To prawda :) Żeby jeszcze jakiś fajny domek urodę Cywilka docenił, to byłoby już miodzio ;) Ale wszystko mam nadzieję przed nami :) Niedługo zareklamujemy Cywila na fb i musi w końcu chwycić :thumbs: [quote name='hotel_lilki']Lira i Cywil odrobaczone i koszt Liry 18zł, Cywil 24zł. Dzięki Lilka za wiadomość :) A zabezpieczenie p/kleszczowe jeszcze działa ??? Edited June 17, 2013 by DONnka Quote
Marycha35 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Marzku no problemo, nie zamówiłam jeszcze nic, czekałam na wieści od Was:) Zobacz tylko czy to te preparaty i który wybrać????????? Może dwa?;): http://vetamigo.home.pl/pl/p/Mikita-Geriadog-50-tabletek-PIES-senior-zen-szen/66 http://www.morusek.pl/porownywarka/p-4158940438313660669-dolfos-arthro-ha-preparat-wspomagajacy-w-schorzeniach-stawow-u-psow-90szt--1szt-st/ http://www.krakvet.pl/gammolen-preparat-poprawiajacy-kondycje-skory-kaps-p-4999.html Quote
DONnka Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 (edited) [quote name='Marycha35']Marzku no problemo, nie zamówiłam jeszcze nic, czekałam na wieści od Was:) Zobacz tylko czy to te preparaty i który wybrać????????? Może dwa?;): http://vetamigo.home.pl/pl/p/Mikita-Geriadog-50-tabletek-PIES-senior-zen-szen/66 http://www.morusek.pl/porownywarka/p-4158940438313660669-dolfos-arthro-ha-preparat-wspomagajacy-w-schorzeniach-stawow-u-psow-90szt--1szt-st/ http://www.krakvet.pl/gammolen-preparat-poprawiajacy-kondycje-skory-kaps-p-4999.html Tak, Marysiu [SIZE=2]to te same:) Co do ilości, zrób jak uważasz :razz: Przyda się każdy z nich :) Edited June 19, 2013 by DONnka Quote
Pyrdka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Odwiedzam piękne glinniaki. Po Cywila domy powinny ustawiać się w kolejce, przecież to tak cudowny psiak jest. Quote
Marycha35 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Dziewczynki wyjeżdżam teraz, ale wracam w poniedziałek:) Jak rozpoznam sprawę z preparatami u "mojego Pana" dam znać:) Quote
DONnka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='Marycha35']Dziewczynki wyjeżdżam teraz, ale wracam w poniedziałek:) Jak rozpoznam sprawę z preparatami u "mojego Pana" dam znać:) Poczekamy Marysiu :) Zadzwoniłam dziś do Lilki, żeby zapytać, jak znoszą te tropiki nasze Glinniaki, zwłaszcza Lira, która najmłodsza nie jest... Lilka mówi, że całkiem nieźle W największe upały Lircia chowa się w domu, a kojce, w których m.in. jest Cywil mają zadaszenie, więc psiaki nie leżą w pełnym słońcu. Poza tym przynajmniej raz dziennie mają "prysznic" Lilka mówi, że w ten weekend jak pogoda się utrzyma zabiorą psiaki do pobliskiego zbiornika wodnego na orzeźwiającą kąpiel - oczywiście poprosiłam o zdjęcia [quote name='hotel_lilki']Lira i Cywil odrobaczone i koszt Liry 18zł, Cywil 24zł. Wysyłam kasę :) Quote
Marycha35 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Marzku namiary dotarły, dziękuję:) Ja już w Łodzi, zaraz gnam do sklepiku wylookać preparaty:) A fotki naszych smoków zawsze mile widziane!!!;) Quote
Marycha35 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 (edited) Tak gnałam, że dotarłam po zamknięciu:mad: Dziewczynki dzisiaj jadę do rodziców, tam komp popsuty, dostęp do netu utrudniony. Adres od Marzki mam, więc jak namierzę preparaty, kupuję i wysyłam! Pamiętam o propozycji Ajuli, dziękuję kochana jesteś:loveu:, będę donosić co i jak mi się udało załatwić. Edit: Dziewczynki wróciłam się do kompa, bo załatwiłam. U Pana w sklepiku był Geriadog Mikity 50 szt. za 11,50 zł. i Gammolen 60 szt. za 25 zł. Kupiłam, ale jak dotarłam na Pocztę, obok Bogu dzięki, to dostrzegłam, że Gammolen przeterminowany!!! Wróciłam, chciałam wymienić, ale został tylko droższy, ten 150 szt. za 40 zł. Kupiłam więc jeszcze jeden Geriadog Mikity. Tak więc, idą już priorytetem zapakowane w białą kopertę bąblową dwa preparaty Geriadog, czyli w sumie 100 tabletek:) Jadę teraz spokojnie do rodziców:):):) A Was serdecznie ściskam i na zdrowie Lirciu:) Edited June 25, 2013 by Marycha35 Quote
Ajula Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 kochana Marysiu :) to jeszcze jasnym tekstem napisz, ile to wszystko razem z wysyłką kosztowało i czy mam coś dopłacić? Quote
hotel_lilki Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Przesyłkę psiaki dostały od Marychy35, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy:multi: Quote
Marycha35 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Dopiero teraz jestem, awaria kompa, wrrr!!! Cieszę się, że dotarły preparaty, Ajulu kochana, wystarczyło kasiorki z mojej zbiórki, dziękuję za chęć pomocy:):):):) Mocno ściskam:) I psiaki też;) Oby te preparaty zrobiły swoje!!! Quote
DONnka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 (edited) Marycha35 napisał(a):Dopiero teraz jestem, awaria kompa, wrrr!!! Cieszę się, że dotarły preparaty, Ajulu kochana, wystarczyło kasiorki z mojej zbiórki, dziękuję za chęć pomocy:smile::smile::smile::smile: Mocno ściskam:smile: I psiaki też;-) Oby te preparaty zrobiły swoje!!! Dzięki wielkie Marysiu :loveu: Lircia już wcina witaminki od Ciebie, a z tego mówiła Lilka wynika, że energii jej nie brakuje Ostatnio ostro nabroiła razem z rezydentką Sili Zamówiłam te dwa pozostałe specyfiki - koszt 93 zł Konsultowałam ceny z Lilką i wyszło na to, że tak będzie taniej Edited July 4, 2013 by DONnka Quote
Marycha35 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Marzku no problemo:), przykro mi tylko, że nie mogłam pomóc w zakupie tych pozostałych też. Quote
DONnka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 (edited) Dziś dostałam od Lilki obiecane foty naszych Glinniaków :loveu: Oto Lircia "ze swoim stadem" Lilka mówi, że jest bardzo zżyta zwłaszcza z Maxem Edited July 6, 2013 by DONnka Quote
DONnka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 (edited) I kolej na Cywila :loveu: W swoim zywiole ... Edited July 6, 2013 by DONnka Quote
Marycha35 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Cudne foty, huraaa, szczęśliwe pysie:):):) Marzku przepraszam, że zatruwam Ci głowę, ale czy udało by Ci się ogłosić tego smoka na owczarku.pl: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243903-REKSIO-uratowany-przed-schroniskiem-PROSIMY-o-wsparcie-na-hotel-i-szukamy-DS/page7 Quote
anett Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Lircia wygląda ślicznie:loveu: i zadowolony Cywil z ogonem do góry:D:D fajna fotka http://img829.imageshack.us/img829/6465/y7bf.jpg zaraz wstawię na tablicę Quote
hotel_lilki Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Nie...nikt...:shake: Leki doszły dla Lirci już zajada i dzieli się z Cywilem. Opłata hotelowa za jednego psiaka też doszła...dzięki;) Quote
Recommended Posts