Jump to content
Dogomania

Cywil z Glinna w DS, Lira odeszła [*] ... śpij Maleńka :( :( :(

Recommended Posts

Posted (edited)

Marzku po zbiórce na teraz mam 25 zł:) Niestety przeziębiłam się, wrrr!!!, ale jak się lepiej poczuję to pójdę, jak pisałam, do "mojego Pana" ze sklepiku;) i zapytam ile u niego ten specyfik kosztuje. Gdyby był tańszy ten z 200 tabletkami to oczywiście wezmę, ale obawiam się, że nie wystarczy mi kasiorrrki, muszę jeszcze uwzględnić cholerną pocztę. Nie wiem ile sobie policzą za przesyłkę. Niestety nie robię zakupów przez net, nie działam na tym polu. I oczywiście poproszę o adres, gdzie słać:) Jak tylko stanę na nogi to zobaczę jak to cenowo wygląda wszystko. Lepiej byłoby kupić suni to większe opakowanie, ale nie wiem czy się uda cholera!

Edited by Marycha35
  • Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha a ile Ci brakuje? Bo bym się dorzuciła.... podaj ile mam dołożyć i podaj numer konta swojego.
Lira jest kumpelką Wolwika, muszą się jakoś wspierać ;)
A Ty Marysiu (nie wiem sama czemu) jesteś jakoś bliska memu sercu :sg168:

Posted

[quote name='Ajula']Marycha a ile Ci brakuje? Bo bym się dorzuciła.... podaj ile mam dołożyć i podaj numer konta swojego.
A Ty Marysiu (nie wiem sama czemu) jesteś jakoś bliska memu sercu :sg168:[/QUOTE]
Ajula, smoku kochany, dziękuję za miłe słowa!!!! :):):) Ja Ci jestem ogromnie wdzięczna za pomoc przy FAWINKU!!! A za wsparcie finansowe ogromnie dziękuję, może wspólnymi siłami uda nam się kupić jednak to większe opakowanie!!! Jak tylko zrobię wywiad daję znać, jeszcze raz DZIĘKÓWECZKA:):):):) Za to właśnie kocham Dogo, jest problem, jesteś sam i nagle...:)

Posted

[quote name='Marycha35'] Ja Ci jestem ogromnie wdzięczna za pomoc przy FAWINKU!!! [/QUOTE]
raczej za chęć pomocy, bo w tym przypadku na chęciach się skończyło :roll: ale nie będę już tego roztrząsać, chociaż jak pomyślę, to mnie trzepie ze złości

Posted (edited)

[quote name='Marycha35']Marzku po zbiórce na teraz mam 25 zł:) Niestety przeziębiłam się, wrrr!!!, ale jak się lepiej poczuję to pójdę, jak pisałam, do "mojego Pana" ze sklepiku;) i zapytam ile u niego ten specyfik kosztuje. Gdyby był tańszy ten z 200 tabletkami to oczywiście wezmę, ale obawiam się, że nie wystarczy mi kasiorrrki, muszę jeszcze uwzględnić cholerną pocztę. Nie wiem ile sobie policzą za przesyłkę. Niestety nie robię zakupów przez net, nie działam na tym polu. I oczywiście poproszę o adres, gdzie słać:) Jak tylko stanę na nogi to zobaczę jak to cenowo wygląda wszystko. Lepiej byłoby kupić suni to większe opakowanie, ale nie wiem czy się uda cholera!

[quote name='Ajula']Marycha a ile Ci brakuje? Bo bym się dorzuciła.... podaj ile mam dołożyć i podaj numer konta swojego.
A Ty Marysiu (nie wiem sama czemu) jesteś jakoś bliska memu sercu :sg168:

A Wy dziewczyny jesteście bliskie mojemu sercu OBIE !!! :iloveyou:
Za to że pomagacie Liruni !!!

Marysiu, sorki wielkie za zamieszanie, które teraz zrobię z tymi witaminami :oops:
Dziś debatowałam z anett, która mówiąc bez kokieterii jest moim guru w sprawach psiego zdrowia i nie tylko, na temat jakości różnych preparatów i ostatecznie ustaliłyśmy, że najlepiej byłoby zafundować Lirci taki "koktajl":
- GERIADOG z Mikity
- Arthro HA z Dolfosu
- kwasy OMEGA

Jeśli więc jeszcze nie zamówiłaś tamtego preparatu, który podałam, to będę wdzięczna za zakup któregokolwiek z tych trzech wymienionych wyżej :)
Jeśli zamówienie zostało złożone, to oczywiście też dobrze :) Flawitol Dr Seidel też się przyda ;)

[quote name='beka']Jaka Lira jest piekna. I wreszcie szcześliwa i bezpieczna

Cywilek też wypiekniał :smile:

To prawda :)
Żeby jeszcze jakiś fajny domek urodę Cywilka docenił, to byłoby już miodzio ;)
Ale wszystko mam nadzieję przed nami :)
Niedługo zareklamujemy Cywila na fb i musi w końcu chwycić :thumbs:

[quote name='hotel_lilki']Lira i Cywil odrobaczone i koszt Liry 18zł, Cywil 24zł.

Dzięki Lilka za wiadomość :)
A zabezpieczenie p/kleszczowe jeszcze działa ???

Edited by DONnka
Posted (edited)

[quote name='Marycha35']Marzku no problemo, nie zamówiłam jeszcze nic, czekałam na wieści od Was:) Zobacz tylko czy to te preparaty i który wybrać????????? Może dwa?;):
http://vetamigo.home.pl/pl/p/Mikita-Geriadog-50-tabletek-PIES-senior-zen-szen/66

http://www.morusek.pl/porownywarka/p-4158940438313660669-dolfos-arthro-ha-preparat-wspomagajacy-w-schorzeniach-stawow-u-psow-90szt--1szt-st/

http://www.krakvet.pl/gammolen-preparat-poprawiajacy-kondycje-skory-kaps-p-4999.html

Tak, Marysiu [SIZE=2]to te same:)
Co do ilości, zrób jak uważasz :razz:
Przyda się każdy z nich :)

Edited by DONnka
Posted

[quote name='Marycha35']Dziewczynki wyjeżdżam teraz, ale wracam w poniedziałek:) Jak rozpoznam sprawę z preparatami u "mojego Pana" dam znać:)

Poczekamy Marysiu :)

Zadzwoniłam dziś do Lilki, żeby zapytać, jak znoszą te tropiki nasze Glinniaki, zwłaszcza Lira, która najmłodsza nie jest...
Lilka mówi, że całkiem nieźle
W największe upały Lircia chowa się w domu, a kojce, w których m.in. jest Cywil mają zadaszenie, więc psiaki nie leżą w pełnym słońcu. Poza tym przynajmniej raz dziennie mają "prysznic"
Lilka mówi, że w ten weekend jak pogoda się utrzyma zabiorą psiaki do pobliskiego zbiornika wodnego na orzeźwiającą kąpiel - oczywiście poprosiłam o zdjęcia

[quote name='hotel_lilki']Lira i Cywil odrobaczone i koszt Liry 18zł, Cywil 24zł.

Wysyłam kasę :)

Posted (edited)

Tak gnałam, że dotarłam po zamknięciu:mad: Dziewczynki dzisiaj jadę do rodziców, tam komp popsuty, dostęp do netu utrudniony. Adres od Marzki mam, więc jak namierzę preparaty, kupuję i wysyłam! Pamiętam o propozycji Ajuli, dziękuję kochana jesteś:loveu:, będę donosić co i jak mi się udało załatwić.

Edit:
Dziewczynki wróciłam się do kompa, bo załatwiłam. U Pana w sklepiku był Geriadog Mikity 50 szt. za 11,50 zł. i Gammolen 60 szt. za 25 zł. Kupiłam, ale jak dotarłam na Pocztę, obok Bogu dzięki, to dostrzegłam, że Gammolen przeterminowany!!! Wróciłam, chciałam wymienić, ale został tylko droższy, ten 150 szt. za 40 zł. Kupiłam więc jeszcze jeden Geriadog Mikity. Tak więc, idą już priorytetem zapakowane w białą kopertę bąblową dwa preparaty Geriadog, czyli w sumie 100 tabletek:) Jadę teraz spokojnie do rodziców:):):) A Was serdecznie ściskam i na zdrowie Lirciu:)

Edited by Marycha35
Posted

Dopiero teraz jestem, awaria kompa, wrrr!!! Cieszę się, że dotarły preparaty, Ajulu kochana, wystarczyło kasiorki z mojej zbiórki, dziękuję za chęć pomocy:):):):) Mocno ściskam:) I psiaki też;) Oby te preparaty zrobiły swoje!!!

Posted (edited)

Marycha35 napisał(a):
Dopiero teraz jestem, awaria kompa, wrrr!!! Cieszę się, że dotarły preparaty, Ajulu kochana, wystarczyło kasiorki z mojej zbiórki, dziękuję za chęć pomocy:smile::smile::smile::smile: Mocno ściskam:smile: I psiaki też;-) Oby te preparaty zrobiły swoje!!!

Dzięki wielkie Marysiu :loveu:
Lircia już wcina witaminki od Ciebie, a z tego mówiła Lilka wynika, że energii jej nie brakuje
Ostatnio ostro nabroiła razem z rezydentką Sili

Zamówiłam te dwa pozostałe specyfiki - koszt 93 zł
Konsultowałam ceny z Lilką i wyszło na to, że tak będzie taniej

Edited by DONnka
Posted (edited)

Dziś dostałam od Lilki obiecane foty naszych Glinniaków :loveu:
Oto Lircia "ze swoim stadem"
Lilka mówi, że jest bardzo zżyta zwłaszcza z Maxem

Edited by DONnka