Jump to content
Dogomania

Cywil z Glinna w DS, Lira odeszła [*] ... śpij Maleńka :( :( :(

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amadorka napisał(a):
Super wieści tak sie Emmo martwiłaś o chłopaka, a tu proszę jakie postępy,bedzie dobrze-MUSI.

Tak dzisiaj znacznie poprawił mi się humor po tych wiadomościach.

Posted

[quote name='Amadorka']Super wieści tak sie Emmo martwiłaś o chłopaka, a tu proszę jakie postępy,bedzie dobrze-MUSI.

Ja też w to wierzę :)
I nie ukrywam, że w sprawie Szarika ciągle liczę na Ciebie Amadorko ;)

Posted

[quote name='Aferka'][FONT=Verdana]Marzena kaska za usg Liry wypłyneła na moje konto[/FONT]

Dziękuję za potwierdzenie :)
Dopisałam już do wydatków

[quote name='Emma53']Ja też mam nowe zdjęcia Tory:

Czyli nie muszę już wysyłać ? ;)

Posted

[quote name='DONnka']Ja też w to wierzę :)
I nie ukrywam, że w sprawie Szarika ciągle liczę na Ciebie Amadorko ;)

Proszę bardzo ,niech się tylko chłopakowi trochę poprawi.

Posted

[quote name='betka']DONnka - tekst do ogłoszeń dla Cywila (do korekty) :). Lilka - czy zgadzasz się z tym, może warto coś miłego dopisać?

Cywil – przepiękny owczarek niemiecki

Cywil to przepiękny, miły i mądry owczarek niemiecki. Został zabrany ze schroniska przez wrażliwych na psią krzywdę ludzi. Nie znamy jego historii.
Cywil został przebadany, odrobaczony i zaszczepiony na choroby wirusowe. Jest zdrowy i w bardzo dobrej kondycji. W najbliższym czasie zostanie wykastrowany. Weterynarz ocenił jego wiek na 6 lat. Pies przebywa obecnie w hotelu. Opiekunka Cywila jest nim zachwycona: jest nieagresywny w stosunku do ludzi i innych psów, czujny, zainteresowany tym co dzieje się wokół, chętny do spacerów i zabawy, przewidywalny. Niesamowicie lgnie do człowieka. Dla owczarka kontakt ze swoim właścicielem jest ważniejszy od strawy. W schronisku właśnie tego kontaktu mu brakowało. Cywil szuka Człowieka, którego wreszcie będzie mógł obdarzyć swoją bezgraniczną owczarkową wiernością, lojalnością i przyjaźnią, nieporównywalną z niczym innym. Kto miał owczarka, wie o czym piszę.
Cywil przebywa na Śląsku, możemy pomóc w transporcie do nowego domu.
Kontakt:

Betko, dziękuję za piękny tekst :loveu:
Jeśli Lilka potwierdza, to ja nie mam zastrzeżeń
Pozwolę sobie tylko usunąć zdanie na temat pomocy w transporcie, żeby nie naprowadzać ludzi na taki pomysł ;)
I warto byłoby też dopisać info o wizycie p/a i umowie adopcyjnej

Posted

Cantadorra napisał(a):
Czy Tora to sunia która jest u Amadorki?

Nie, Tora pojechała do świetnego owczarkowego domku :multi:
U Amadorki jest ta starsza, na razie jeszcze bezimienna

Posted

hotel_lilki napisał(a):
Zwolniło nam się miejsce w hoteliku jak macie potrzebę to proszę o kontakt:lol:

Przepraszam, że się wtrącam, ale może pomyślcie Cioeczki o tych dwu tatuażowych ONKACH z Łodzi ze Zdrowia, co przybłakały się komuś do ogrodu, a nie mogą tam PODOBNO dłużej zostać ( była o nich wzmianka na jakimś wątku).

Posted

Nowe wieści o Szariku od Michała: Szarik i Tina jak na razie nie oddziałują na siebie negatywnie. Wczoraj wyprowadziłem ich na wybieg. Tinka nawet zaczęła machać ogonkiem... he,he,he..

Posted

Aferka napisał(a):
Ma sie dobrze od wczoraj zabieram ja do pracy i znowu wydziera sie na mnie i chce latać z innymi psami na spacerze

To dobrze może bidulka wreszcie odżyje!

Posted

Ania II napisał(a):
Przepraszam, że się wtrącam, ale może pomyślcie Cioeczki o tych dwu tatuażowych ONKACH z Łodzi ze Zdrowia, co przybłakały się komuś do ogrodu, a nie mogą tam PODOBNO dłużej zostać ( była o nich wzmianka na jakimś wątku).

Amadorka napisał(a):
Dziewczyny znalazły dziś właściciela po tatuażu suk,odebrał je.

Ufff, no to sprawa załatwiona :)
Wprawdzie trochę mnie martwi fakt, że wcześniej jakoś ich nie szukał, ale .... :roll: