Hakita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dzień dobry Imbirku kochany...:loveu: Gdzież ten Twój domek uwielbiony??? :cool3: Quote
GoniaP Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Karolina, przepraszam, ale nie daliśmy rady zawieźć Tobie kojca. Bardzo mi przykro, ale przeceniliśmy siły. Istny kociokwik w te Święta. Wybaczysz? Jak puchaty Imbirek? Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 haha nic sie nie stalo;) kojec tylko ograniczylby jego podjadanie;) kupe i siku robi 'tylko' w przedpokoju i pokojach a lazienke i kuchnie gdzie sa kafelki omija;) wiec juz wiemy gdzie mamy sie spodziewac;) malec ma sie bardzo dobrze-spi, je, bawi sie i tak w kolko...dzis nawet spal z wujaszkiem Michem pod moim okiem;) slicznie wygladali razem;) Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 maluszku na dobranoc-niech ci sie dobry domek przysni i niech sie spelni ten sen:) Quote
Hakita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dobranoc Kropeczko słodka...:loveu: Niech Ci się przyśni kołderka w domku cudowna...:loveu: Quote
Hala Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 własnie..jak oczka młodego? I jak robaczki w brzuszku... Quote
kaLOlina Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 oczka bardzo si-czyli czysciutkie i bez zadnej ropki...ale cioteczka zakrapiala zakrapiala ;) z robaczkami-wzdecie zezlo, z kupami tez wylazlo pare niezlysz sztuk;) maluszek na sie si, sporo spi-ale tez niezle rojbruje i meczy wujaszka Micha zabkami bardzo ostrymi...;) Quote
Hakita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Rudziutki, słodki Imbirku, na samą górę!!! :loveu: Hooooooooop!!! :multi: A ja oczywiście pomyliłam wątki i teraz wiem, dlaczego...:oops: i wpisy...;-) Quote
kaLOlina Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 imbirku malutki kochaniutki...domku potrzebujesz.... ciekawe czy przez swieta meczyli Gonie o maluszka?? ;) Quote
MonikaP Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 kaLOlina napisał(a):imbirku malutki kochaniutki...domku potrzebujesz.... ciekawe czy przez swieta meczyli Gonie o maluszka?? ;) Nic mi o tym nie wiadomo, do mnie też nikt nie dzwonił, ale myślę, że Święta to nie jest dobry czas na takie decyzje. Pewnie raczej w nadchodzącym i w następnym tygodniu coś się powinno "ruszyć" ;-). Quote
fizia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Do mnie w odpowiedzi na ogłosznie na kupiepsa.pl napisały podczas Świąt 2 osoby - podałam namiary na Fundację. Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 a wczesniej byla szalona zabawa...choc Imbirek potrafi calkiem niezle dokuczyc zabkami;) Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 a jak wujek Misiek ma Imbirka dosc-to zawsze znajdzie sie ktos inny z kim mozna pospac;) Quote
Recommended Posts