Baksa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/208911-DogFunFest-19-czerwca-PSY-DO-ADOPCJI może się tam jakaś fajną grupa wybierzemy??znam ludzi z fundacji 2plus4 pytali mnie czy ktoś działa w Jeleniej Górze.Do Wrocławia niedaleko.Piszcie Quote
magda z. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 mozecie też pomyśleć o nowym watku, bo Jola mieszka w okolicach Żywca, teraz spodziewa sie dzieciątka i nie ma opcji, aby uaktualniała wątek. Mój osobisty Bismarck też jest z Jelonki, jeszcze z dawniejszych czasów, bo wyciągany w 2006. Na dogo też zagląda czasami kamucha - ona jakiś czas temu jeździła do schroniska. Quote
azalia Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja proponuję,żeby się spotkać w poniedziałek w schronisku,może przed południem? Quote
Baksa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Azalia ja jestem do dyspozycji ale mogę być ok 10 rano,może chwilkę po Quote
Baksa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 DogFunFest 19 czerwca PSY DO ADOPCJI Fundacja 2plus4 zaprasza na DogFunFest 19 czerwca. Zapraszamy do uczestnictwa, ale przede wszystkim do współdziałania. miejsce: PARK POŁUDNIOWY czas: 12:00 - 18:00 Quote
Baksa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Można zabrać psy ze schronisko.odbędzie się to we Wrocławiu adres wątku podałam powyżej Quote
azalia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Baksa,ja mogę być o tej porze,ale zapytam betę atę,przydałoby się kilka osób,żeby wyprowadzić psy z danego boksu,tak? Quote
Baksa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mi niestety bardziej pasuje wtorek..Ze spacerami piesków tj tak ze tam gdzie jest jeden psiak można go bez problemu zabrać ale tam gdzie jest kilka psów muszą być wyprowadzone wszystkie z boksu bo się pogryza albo żaden:(Fajnie byłoby zorganizować Domy Tymczasowe.Myślcie dziewczyny Quote
azalia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Baksa,to umawiamy się na wtorek na 11.00,może być,czy z Tobą ktoś będzie? Quote
Baksa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Kochanie ja raczej działam sama, bardzo potrzebowałbym wsparcia ale go nie mam:)Pomaga mi mąż w trudnych sytuacjach. Quote
Baksa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 No i po spotkaniu.Psiurki wyspacerowane:)Mój łobuz Frodo naturalnie też:) Quote
Poker Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ja zaglądam z sentymentu, ponieważ nasz Dolarek jest z Waszego schronu. Quote
_ogonek_ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Baksa napisał(a):Halo!!!!zagląda tu ktoś czasem? Najlepiej byłoby założyć nowy wątek schroniska w Jeleniej Górze. Ten jest nieaktualizowany i to trochę odstrasza, a założycielka nie ma chyba czasu na odwiedzanie forum. Poza tym jak zaczniecie razem z azalią obie działać na nowym wątku to wkrótce przyłączy się do was jakieś grono osób chętnych do pomocy :) Quote
azalia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Właśnie wróciłam z naszego schroniska.Wyprowadziłam Lenkę,mamę trzech szczeniaczków,łagodną i kochaną przylepę,a później piesia pogryzionego z izolatki.W sumie byłam prawie 2 godzinki,także pieski wyspacerowane,dzisiaj chłodniej to dobrze się chodziło.Teraz pojadę raz w tygodniu,no i w niedzielę.Zapraszam chętnych do wyprowadzania piesków,które są bardzo spragnione spacerów.Pozdrawiam! Quote
dorota k. Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ja do Was też zaglądam, ale długo.... była tu cisza.... Od nas jakiś czas temu wyjechały do Was nasze psiaki.... ciekawe, co z nimi... Quote
Baksa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 sorota k jakie psiaki?może podasz szczegóły to dowiemy się więcej., Nie jesteśmy tylko azalia i ja bo jest Agata jej siostra,Beata no i Mirella która prowadzi stronę schroniskową.Myślę że spotkamy się wszystkie i pogadamy na temat nowego wątku.Lenka to cudna hybryda lapka i pudla ,modny w stanach Labladoodle:)Czarny lapek z kręconą sierścią;)Ten drugi psiak to ponoć mój ukochany Frodo ast go tak pogryzł.Ech..zbój jeden,kocha ludzi a do psów różnie. Poker szkoda że nie będziesz na DGFF:(Ja robię wszytko żeby zobaczyć Diunkę i Uru i ich-moje ukochane asty.Zacałuję Grafa:) Quote
dorota k. Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Dzięki. Postaram się odszukać zdjęcia i je tutakj wkleić. Quote
azalia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Witaj Dorotko!Wklej zdjęcia koniecznie,a my się rozejrzymy jak się pieski miewają. Quote
Baksa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 witam.Mój znajomy Krystian z fundacji PROCJON szkolącej psy,(nasze psy schroniskowe maja tam darmowe szklenia,my też możemy tam przejść Darmowe szkolenia na wolontariuszy do pracy z psami schroniskowymi )szuka obiektu w Karpaczu Szklarskiej lub okolicach gdzie mógłby rozpocząć działalność.Fundacja PROCJON miała lokum w Karpaczu niestety stracili obiekt i teraz są w trakcie poszukiwań.Pomagam im ile się da ale niestety sama niewiele mogę zdziałać.Będą mieli szeroka ofertę dla psiarzy a dla nas pomoc olbrzymią.Krystian to w ogóle niesamowity facet,niestety nie tak łatwo znaleźć dom lub pensjonat w dobrej cenie najlepiej do wynajmu,i to taki gdzie psy nie będę dla właściciela problemem.Licze trichę na was i rozeznanie w terenie może znajomości??? Quote
Baksa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 I cisza watek umiera:( Potrzebny DT dla rocznego aściaka z Brzeskiego przytuliska.Chłopak jest bardzo chory a tam nie ma weta bo jest na urlopie.Może nie dać rady,chyba coś z jelitami.Ludziska myślcie.Piszcie na priva. Quote
dorota k. Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Hej....Jelonka nie jest małym miastem ..... Quote
Baksa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/209966-10mczny-chory-amstaff-Zeus-w-Brzeskim-przytulisku-potrzebny-DT-lub-DS Quote
Recommended Posts