Becia66 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 szkoda malutkiej że siedzi na tym zimnie, tym bardziej że jej towarzysz boksowy Miki dzisiaj do domku pojechał... Quote
zakonna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 podrzucam małą, ona pewnie ma ogłoszenia Quote
Becia66 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='zakonna']podrzucam małą, ona pewnie ma ogłoszenia[/QUOTE] nie ma ogłoszeń, jesli możesz proszę pomóż... Quote
Becia66 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='zakonna']ok, coś zaradzimy na ten brak :) dzięki wielkie, ogłoszenia mogą byc na mnie becia66@onet.eu tel. 606262450 Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ode mnie Debi ma pakiet. Nawet 18.01 robiłam jej od nowa najważniejsze stronki. Quote
zakonna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 to ja się na razie wstrzymam z ogłoszeniami, miałam jej kupić pakiet na bazarku. karolcia daj znać kiedy ogłoszenia wygasną, ok? Quote
Becia66 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='zakonna']to ja się na razie wstrzymam z ogłoszeniami, miałam jej kupić pakiet na bazarku. karolcia daj znać kiedy ogłoszenia wygasną, ok?[/QUOTE] te pakiety na bazarku nic nie wartają , jeszcze się nam nie zdarzyło żeby jakis pies z nich poszedł do adopcji, a jest tylko zabawa z aktywacją. Najlepiej klikać po tych sprawdzonych portalach. Quote
zakonna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 ale te pakiety są na konkretne strony, tak mi się wydaje przynajmniej Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jak dla mnie pakiety z bazarków to porażka, niby ogłoszeń ogrom, ale mam wrażenie, że właśnie przez tę ilość gdzieś się gubią. Quote
majuska Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 bo ludzie nie szukaja po dziwnych stronach, tylko kilku najpopularniejszych, tablica, gumtree i regionalne, tak jak u nas rzeszowiak, tarnowiak, krosno24, brzozowiak i wystrarczy tu robić na krótkie terminy, tak, żeby były mozliwiei najwyżej, niż na te różne nieznane strony których i tak nikt nie ogląda ;) Quote
zakonna Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 podnoszę, jak się ogłoszenia skończą to zrobię Quote
karolciasz28 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Zakonna jakiś mały pakiecik możesz jej strzelić, jeśli masz czas i ochotę :) ( będziemy wdzięczne ;) ). Staram się, żeby te najważniejsze ogłoszenia były w miarę świeże ;). Quote
Agula99 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Debi to przekochane psisko, skarbek!!! Jeju że nikt tego nie widzi!!! Quote
Becia66 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Patrzcie jak wyglada ogłoszenie Debi na Sanok24 :roll:, coś wyjadło tekst, kontakt... http://www.sanok24.pl/ogloszenia/szczegoly/251385 Quote
majuska Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 ja widze w opisie jakiś tekst o Ani z Zielonego wzgórza ....WTF ???? Quote
karolciasz28 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Robiłam jej tam ogłoszenie, ale nie z jakimś streszczeniem Ani z Zielonego Wzgórza :D. Zaraz sprawdzę czy to jest to moje. Quote
karolciasz28 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 To moje ogłoszenie, nie mam pojęcia co to za błąd się wkradł, aczkolwiek na tej stronce nie pierwszy. Przepraszam Was bardzo, dobrze Beciu, że zwróciłaś na to uwagę. Już poprawione ;). Quote
zakonna Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 dziewczyny, na wątku ogólnym Boguchwały przeczytałam, że jestem wśród osób na pomoc których liczycie :) chętnie pomogę ale nie wiem już którego psa ogłaszać bo Karolcia idzie jak burza. proszę najlepiej mi palcem pokazać i wydać polecenie, że to i to trzeba zrobić :) sorry za offa ale zgubiłam ogólny wasz wątek i nie umiem odnaleźć :wallbash: Quote
Becia66 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='zakonna']dziewczyny, na wątku ogólnym Boguchwały przeczytałam, że jestem wśród osób na pomoc których liczycie :) chętnie pomogę ale nie wiem już którego psa ogłaszać bo Karolcia idzie jak burza. proszę najlepiej mi palcem pokazać i wydać polecenie, że to i to trzeba zrobić :) sorry za offa ale zgubiłam ogólny wasz wątek i nie umiem odnaleźć :wallbash: bardzo liczymy na twoja pomoc zakonna, zrób proszę dla Debi z tym tekstem i napisz które zrobiłaś to reszte dorobimy gdzie indziej. Wielkie dzięki:loveu: Debi, to około roczna sunia. Błąkała się sama po sąsiedniej okolicy, aż wreszcie trafiła do nas. Debi jest wielkim przytulakiem, słodką, małą, delikatną suczką, która lgnie do człowieka jak mało kto. Patrzy na nas smutnymi oczami, jakby mówiła "weź mnie do domu", łasi się, prosi o głaskanie i przytulanie. Najbardziej lubi siedzieć na rączkach, wtedy zamyka oczy i czuje się bezpiecznie. Debi to idealny pies dla każdej rodziny, kocha wszystkich, dużych i małych, psy i koty. Gdy opuszczamy przytulisko, mała sunia płacze żałośnie, nie chce zostawać sama w ciemnym boksie. Może nowy rok przyniesie jej nowy, cudowny, kochający domek, bo taka kruszynka powinna siedzieć tylko w poduchach i na kanapach, czego jej w nowym roku życzymy. Debo przebywa w przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa, jest zaszczepiona i odrobaczona i z nadzieją spogląda w przyszłość. Kontakt becia66@onet.eu tel.606262450 Quote
zakonna Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 http://www.ogloszenia.przemysl.pl/index.php?nr=152572&src=aktywacja http://www.podkarpacie24.pl/ogloszenia/szczegoly/253584 rzeszowiak tablica.com gumtree Quote
Becia66 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Dzięki zakonna, jeszcze nam bedzie na Sanok24 i Krosno24 potrzebne. A może i Brzozowiak czy Tarnowiak. Quote
zakonna Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 to melduję, że zrobiłam na wszystkich powyższych stronach Quote
Recommended Posts