Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zakonna']to ja się na razie wstrzymam z ogłoszeniami, miałam jej kupić pakiet na bazarku. karolcia daj znać kiedy ogłoszenia wygasną, ok?[/QUOTE]

te pakiety na bazarku nic nie wartają , jeszcze się nam nie zdarzyło żeby jakis pies z nich poszedł do adopcji, a jest tylko zabawa z aktywacją.
Najlepiej klikać po tych sprawdzonych portalach.

Posted

bo ludzie nie szukaja po dziwnych stronach, tylko kilku najpopularniejszych, tablica, gumtree i regionalne, tak jak u nas rzeszowiak, tarnowiak, krosno24, brzozowiak i wystrarczy tu robić na krótkie terminy, tak, żeby były mozliwiei najwyżej, niż na te różne nieznane strony których i tak nikt nie ogląda ;)

Posted

dziewczyny, na wątku ogólnym Boguchwały przeczytałam, że jestem wśród osób na pomoc których liczycie :) chętnie pomogę ale nie wiem już którego psa ogłaszać bo Karolcia idzie jak burza. proszę najlepiej mi palcem pokazać i wydać polecenie, że to i to trzeba zrobić :) sorry za offa ale zgubiłam ogólny wasz wątek i nie umiem odnaleźć :wallbash:

Posted

[quote name='zakonna']dziewczyny, na wątku ogólnym Boguchwały przeczytałam, że jestem wśród osób na pomoc których liczycie :) chętnie pomogę ale nie wiem już którego psa ogłaszać bo Karolcia idzie jak burza. proszę najlepiej mi palcem pokazać i wydać polecenie, że to i to trzeba zrobić :) sorry za offa ale zgubiłam ogólny wasz wątek i nie umiem odnaleźć :wallbash:

bardzo liczymy na twoja pomoc zakonna, zrób proszę dla Debi z tym tekstem i napisz które zrobiłaś to reszte dorobimy gdzie indziej. Wielkie dzięki:loveu:

Debi, to około roczna sunia. Błąkała się sama po sąsiedniej okolicy, aż wreszcie trafiła do nas. Debi jest wielkim przytulakiem, słodką, małą, delikatną suczką, która lgnie do człowieka jak mało kto. Patrzy na nas smutnymi oczami, jakby mówiła "weź mnie do domu", łasi się, prosi o głaskanie i przytulanie. Najbardziej lubi siedzieć na rączkach, wtedy zamyka oczy i czuje się bezpiecznie. Debi to idealny pies dla każdej rodziny, kocha wszystkich, dużych i małych, psy i koty. Gdy opuszczamy przytulisko, mała sunia płacze żałośnie, nie chce zostawać sama w ciemnym boksie. Może nowy rok przyniesie jej nowy, cudowny, kochający domek, bo taka kruszynka powinna siedzieć tylko w poduchach i na kanapach, czego jej w nowym roku życzymy.
Debo przebywa w przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa, jest zaszczepiona i odrobaczona i z nadzieją spogląda w przyszłość.
Kontakt becia66@onet.eu tel.606262450