Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj maławo zdjęć, ale są :) Jeszcze się pochwalę, że od ok. 1,5 tygodnia Luna nic nie zrobiła w domu, i od kilku dni jesteśmy na trzech spacerach dziennie :D

Luna z nową zabawką :razz:

No i świnka Misia z Luną ;)

Posted

Troszkę odkurzę galerię i wrzucę kilka fot :) A tak poza tym, to Luna się suszy, musiałam ją wykąpać. Uznała za świetną zabawę bieganie, skakanie i tarzanie się w kałużach :evil_lol:
Młodej robi się "wachlarz" na ogonie, a oto dowód :)

Posted

Niespodzianka.. Nowy Furkidz :) Tym razem gumowy, jeszcze nie miał testu błotnego, ale przejdzie go dziś wieczorem, to napiszę co i jak ;) Ale teraz fotki na modelce..

Póki co, to bardzo zadowolona jestem z tej obroży :D

Posted

Luna wybiegana i umyta schnie, tak jak i obroża :) O gumowych Furkidzach za chwilę, na początek obraz Młodej po skakaniu w kałużach :evil_lol:

No i teraz obroża przed umyciem:

I po umyciu..

Obroża zdała test na 6+ :D

P.S. Tak coś czuję, że przydałoby się odkurzyć w korytarzu.. :roll:

Posted

[quote name='rashelek']ale masz czystego pieska :diabloti:
Fajnie, że obroża się sprawdza :D Chociaż mnie się one zupełnie nie podobają :P[/QUOTE]

Przy tak aktywnym błotnym psie względy estetyczne obroży są na drugim miejscu :D

Posted

Ale np. z tych gumowych mi się osobiście strasznie DublinDogi podobają :-) są śliczne :-)

A patrząc na Lunę po tym spacerze cieszę się, że moje psy są w większości czarne - przynajmniej tego brudu (mimo, ze jest podobny :D) nie widać.....

Posted (edited)

[quote name='Angi']i gdzie te foty? :P

Pada deszcz, z lasu nici, bo Luna nie lubi łazić w deszczu (kolejny dowód, że to księżniczka :diabloti:). Jutro może pojadę, ale nie mam pewności.. Kupiłam jej takie fajne majty na cieczkę :razz: Genialnie w nich chodzi, jak pingwin :evil_lol:

Teraz takie domowe zdjęcia z leniuchowania :)
"Mogę wejść, czy nie?" :roll:

Edited by masdamerka
Posted

Coś mało się dzieje w galerii ostatnio.. :sad: Powstawiam sporo fotek, to może coś się "ruszy" :) Fotki są ze spaceru i biegania po lesie, a Luna taka zapatrzona i smutna, bo widziała kaczki i łabędzie, a wredna pańcia nie pozwoliła do nich wskoczyć :diabloti: No to zaczynamy..