vege* Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 masdamerka napisał(a):A zaakceptowałam czy nie? Bo w "oczekujących" ni cholera nie mogę znaleźć :D Luna bardzo ładnie przybiega, chociaż czasem ma "gorszy dzień", czyli ma mnie głęboko i szeroko :razz: Nigdy nie miałyśmy linki, kilka razy byłyśmy na zamkniętym wybiegu dla psów, tam się od razu słuchała, to ją wypuściłam :smile: Teraz już tak :eviltong: To tak jak Nuka tez ma gorsze dni i woli sobie wąchać trawę, ale jak usłyszy słowo "ciasteczko" to od razu leci :evil_lol: Quote
masdamerka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Dzisiaj zasypię was ilością zimowych zdjęć, ale najpierw łapka :D I spotkanie z nowymi psiakami.. Quote
masdamerka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 vege* napisał(a):Teraz już tak :eviltong: To tak jak Nuka tez ma gorsze dni i woli sobie wąchać trawę, ale jak usłyszy słowo "ciasteczko" to od razu leci :evil_lol: Luna też tak ma jak usłyszy "nagroda" albo "zobacz co ja mam", lub jak zobaczy że głaszczę innego psa, zazdrośnica mała :diabloti: Quote
Leokadia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Hejka! Piękna dziewczyna, nigdy nie widziałam psa tej rasy na żywo, więc chętnie będę zaglądać;) Quote
PannaAnna Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 http://img820.imageshack.us/img820/2559/img1423yy.jpg :iloveyou: Na Etnę też dobrym wabikiem jest "co ja tu mam?!" :lol: Quote
Sonka95 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ale u was śniegu :-o http://img706.imageshack.us/img706/3266/img1439xq.jpg To jak masz jakieś foty to wstawiaj chętnie pooglądamy :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Fajna suczka :loveu: Lunkja jest ładna, kiedyś myślałam o małym musterlandzie, nawet moja koleżanka omal nie zakupiła sobie pieska tej rasy, ale kiedy oczekiwała na szczyla (właśnie z tej hodowli, co Ty masz - bo ta hodowla jest z mojego województwa) to przypałętała się do niej suka, niby też myśliwiec, ale to nie to samo ;P leónowa napisał(a):Piękna dziewczyna, nigdy nie widziałam psa tej rasy na żywo, więc chętnie będę zaglądać;) Ja miałam okazję oglądać kilka, nawet swego czasu dodawałam ich fotki w naszej galerii ;). Niestety w większości nie są to miłe spotkania, bo ludzie mojego miasteczka pokupowali sobie słodkie sceniacki i zapomnieli je wychować :loveu:, więc latają sobie te wyżełki beztrosko po ulicach :loveu:, pomijając fakt, że kilka z nich nienawidzi mojego psa, a gdy ja zaczynam im pokazywać, że w tym stadzie rządzę ja i nie pozwolę krzywdzić mojego niunia :diabloti:, to startują z ząbkami też na mnie :loveu:. Właściciele oczywiście nie widzą problemu, bo to przecież słodkie pieski, nie mogą zrobić krzywdy :loveu:. Nie obwiniam za zje.any charakter same psy, lecz ich właścicieli. Bo same w sobie musterlandy są bardzo fajnymi psami :) Quote
Leokadia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Kurcze oby nie zaczęło się dziać to co z popularnymi teraz choćby labradorami, bo popularność tej (jak i chyba każdej) rasie nie zrobi nic dobrego, a wnioskuję (choć nawet o tym nie wiedziałam), że rasa staje się coraz bardziej porządana. Quote
angineuuka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ja znów miałam okazję widzieć te psy na wystawach ;) [FONT=arial]( wysłałam ci zaproszenie na fejsie :lol: )[/FONT] Quote
Florren Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Śliczna sunieczka po mamusi ;) . Będziemy wpadać często zapraszamy do nas i mam nadzieję do zobaczenia :cool3: Quote
masdamerka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Kolejne zdjęcia lecą! Dzisiejszy spacerek też musiał być udokumentowany :) Luna podaje Wam łapkę :D "Pańcia wołała!!" :lol: Śnieżka!! :multi: Quote
masdamerka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Angi napisał(a):ile ten furkidz ma szerokości :D? 3 cm, a słoniki mam 2,5 :D Quote
angineuuka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a masz już słoniki? :D bo mi chyba umknął ten fakt :evil_lol: Quote
masdamerka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Słoniki miałam jako pierwsze, później zamówiłam First Star, a teraz idzie do nas komplecik Manufaktury MiauHau :D Słoniki są na zdjęciach, np. http://img204.imageshack.us/img204/1061/dsc0392fh.jpg Quote
angineuuka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 te słonie mi umknęły :D a jaki wzorek od MH? :) Quote
masdamerka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Wybrałam turkusowe kropki + brązowa taśma (smycz) turkusowe kropki (obroża) :D Też półzacisk 3cm :) Luna najbardziej podoba mi się w 3cm, 2,5 cm gubi się w sierści na szyi :D Quote
masdamerka Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Dzisiaj bez zdjęć, chociaż jutro będą z Babcią, którą Luna kocha bardziej niż mnie :diabloti: Podsumowanie osiągnięć dnia dzisiejszego: - pierwsza podróż autobusem (w kagańcu, który też miała po raz pierwszy), nie powiem, całkiem nieźle zniosła :cool3: - tylko 3 spacery!! :D To znaczy teraz jeszcze idę na trzeci spacer ;) Nie popuściła, czyli oficjalnie umie załatwiać się na dworze :multi: Quote
Guest wolfheart Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 http://img28.imageshack.us/img28/6028/img1450u.jpg jaka słodka:p Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 W takim razie dzień bardzo udany :) Gratulujemy :D Quote
Recommended Posts