Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy się, my również z obrożowego was wyśledziłyśmy...a co do rasy to u mnie przynajmniej nie jest taka mało spotykana...mieszkam na wsi/miasteczku (nie pies ni wydra to) i u nas są przynajmniej ze 4 plus płochacze niemieckie...przeważnie mają je leśniczy :) sama mam mixa myśliwczego :evil_lol: a w mieście obok nas nawet w ostatnią niedziele na spacerze szła pani z trójeczką munsterlandek na trójniczku-ale jedna wybitnie mi się nie podobała...nie ta figura i umaszczenie...a twoja sunia jest śliczna ten pysiak ma słodki :) pozdrawiamy

Posted

[quote name='PannaAnna']http://img28.imageshack.us/img28/5143/dsc0363je.jpg i to ma być pies myśliwski? :diabloti: :shake: :lol:

Na dniach wstawię zdjęcie z moją świnką, uwierz, Luna z psem myśliwskim ma tyle wspólnego co telefon z muszlą klozetową.. (próbowałam wymyślić jakieś oryginalne porównanie - coś nie mam weny dzisiaj :oops:). Ale gdyby ją wyszkolić byłaby na pewno genialnym myśliwym :diabloti:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Sznurek wisi na włosku :diabloti:

Bawiła się tą piłką w domu, zostawiłam ją samą na 5 minut i widać efekty :diabloti: Ale do rzucania jest jeszcze ok :lol:

Posted

Świetna z niej dziewczyna, bardzo mi się podoba! :D

A jestem ciekawa innej rzeczy. Mówisz, że tych psiaków bardzo mało jest w Polsce. To Luniak jest swojski czy importowany? :D

Posted

rashelek napisał(a):
Świetna z niej dziewczyna, bardzo mi się podoba! :D

A jestem ciekawa innej rzeczy. Mówisz, że tych psiaków bardzo mało jest w Polsce. To Luniak jest swojski czy importowany? :D

Luna jest rodowitą polką! :D Mam ją z hodowli Sabbia Nera FCI :lol: Hodowla jest w okolicach Lublina, ja mieszkam w Poznaniu, więc po Luniacza jechaliśmy 6,5 h :roll:

Posted

rashelek napisał(a):
Ja to wszystko tak z czystej ciekawości, bo bardzo mi się młoda podoba wizualnie :D Masz może zdjęcie jak stoi, żeby figurę można było obczaić?

Jutro pobiegamy, zdjęcia modelce porobię ;)

Posted

vege* napisał(a):
Witam się i ja :) Na FB cię zaprosiłam nawet jakiś czas temu ;)
Sunia słodka i widzę, że bez linki biegacie? Jak wam idzie? :)

A zaakceptowałam czy nie? Bo w "oczekujących" ni cholera nie mogę znaleźć :D Luna bardzo ładnie przybiega, chociaż czasem ma "gorszy dzień", czyli ma mnie głęboko i szeroko :razz: Nigdy nie miałyśmy linki, kilka razy byłyśmy na zamkniętym wybiegu dla psów, tam się od razu słuchała, to ją wypuściłam :smile: