Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W naszym teamie niedługo poważne zmiany (dodatki) :D No i na fotce widać że Lu wraca do formy, dziewczyna już chce skakać, biegać, a ja wredna muszę ją przystopować, bo szwy :( No ale humor jej dopisuje :)

Posted

Jakbym powiedziała dziewczyny by mnie zamordowały na miejscu :evil_lol: W piątek wieczorem/sobotę wszystko będzie na fejsie F&F, ale mogę powiedzieć że spore dodatki :)

Posted

masdamerka napisał(a):
Jakbym powiedziała dziewczyny by mnie zamordowały na miejscu :evil_lol: W piątek wieczorem/sobotę wszystko będzie na fejsie F&F, ale mogę powiedzieć że spore dodatki :)

ok, jak chcesz :)

Posted

[quote name='masdamerka']Lu była wczoraj na swoim pierwszym semi z agility :) Dziewczyna ogarnęła dwie hopki, zakręty i tunel, dumna z niej jestem :p

o ja! jak ja wam zazdroszcze :eviltong: też chce żeby gdzieś koło mnie były organizowane takie seminaria:roll:

Posted

phase napisał(a):
Lu chyba zadowolona? :):)

Dziewczyna pokochała przebieganie przez tunel, a hopki to wiadomo - można sobie poskakać, a wygląda wtedy na przeszczęśliwą, więc myślę że baaardzo zadowolona :)

Posted

masdamerka napisał(a):
Dziewczyna pokochała przebieganie przez tunel, a hopki to wiadomo - można sobie poskakać, a wygląda wtedy na przeszczęśliwą, więc myślę że baaardzo zadowolona :)

Z miłą chęcią obejrzę kiedyś filmik z Lu w głównej roli na torze. :)