Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już po wszystkim :roll: Młoda zmęczona, śpi na siedząco. Ma świetny kubraczek :loveu: Została ulubienicą kliniki, którą szczerze polecam (MyPet w Poznaniu). Jutro Pan Doktor do mnie dzwoni, może dostanie kroplówkę, jak nie - w czwartek do kontroli :D

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wet powiedział że decyzja należy do mnie czy kubrak czy kołnierz. Majtki podczas cieczki ją wcale nie interesowały więc fartuszek. Na razie Lu kompletnie olewa kubrak, wenflon w bandażu - nie powinno być źle :) Byłam z nią na krótkim spacerze, załatwiła się i próbowała jeść trawę, taka głodna ;)

Posted

Jessi miala tylko kubraczek, i jej wogole nie bylo w glowie to sciagac/grysc, dopiero u weta przed sciaganiem szwow jak sciagalam jej kubraczek to ona patrzyla na mnie jak na glupka po co jej to sciagam :D za to wet byla bardzo zadowolona, z reszta ja tez bo nie dawalam jej szans ze kubraczek wytrzyma 10dni :evil_lol::eviltong:

Posted

Młoda odpoczywa, ale już by się chciała bawić ze swoją osiedlową sforą :) Jutro lecimy na kontrolę, póki co kubraczka nie rusza :p

Taki z niej ponętny baleron :evil_lol:

Posted

Witam :)
Dobrze że zauważyłaś wcześniej że coś się dzieje ;)
Myśleliście o szczeniakach (znaczy wiem że teraz to już po ptakach ;) )?

Posted

Dybry :)
Raczej o szczeniakach nie myślałam - w "naszej" rasie do uzyskania hodowlanki potrzebne są próby polowe, a ja zła i niedobra chce z psa myśliwskiego zrobić pieska sportowego :diabloti: Po lasach/polach też chodzimy, więc tej radości też trochę zazna Lu, ale polowania to nie to po co kupiłam psiaka tej rasy :)

Posted

Lu już bez kubraczka, biega, skacze (muszę ją trochę przystopowywać, szwy) :D Kilka fot po treningu. A z treningu i tak nic nie wyszło - podbiegacze, właściciele z 30m krzyczący że piesek nic nie zrobi, kiedy już uda się go odwołać najlepiej prawić psiakowi kazania moralne, że nie wypada do piesków biec jak pieski cię nie chcą, a potem dać przez dupę dwa razy ze smyczy, coby zrozumiał. Ludzie nie przestaną mnie zadziwiać.. :angryy: