masdamerka Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Młoda już ma grono adoratorów pod blokiem, a mieszkam nie tak daleko centrum Poznania.. :mad: Już zdążyłam zepchnąć z niej maltańczyka, właścicielka twierdziła że "on się tylko tak bawi", dopiero jak wzięłam go za karczycho wzięłam odciągnęłam to zaczęła mnie od idiotek wyzywać, że jej biednego pieska biję.. Jednak są ludzie i taborety :D Quote
phase Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [IMG]http://www.sokol.agh.edu.pl/wp-content/uploads/2011/04/1804.jpg [/IMG] Quote
masdamerka Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/708/lunag.jpg[/IMG] Quote
Ty$ka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Jak mijają Wam święta? A może chcesz drugiego musterlanda z tego samego województwa, z którego pochodzi Luna? :razz: Do adopcji jest 9msc chłopak tejże rasy do adopcji, pasowałby do Twojej ślicznoty :cool3: Quote
angineuuka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Ty$ka']Jak mijają Wam święta? A może chcesz drugiego musterlanda z tego samego województwa, z którego pochodzi Luna? :razz: Do adopcji jest 9msc chłopak tejże rasy do adopcji, pasowałby do Twojej ślicznoty :cool3:[/QUOTE] Ona już o nim wie :cool3: Quote
masdamerka Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 (edited) Ano wiem, bo to brat Lu :) On jest w moim województwie? Myślałam że w lubelskim, a to prawie drugi koniec Polski :D Tfu tfu, źle przeczytałam, myślałam że województwa w którym Lu mieszka, a nie pochodzi ;) A święta nie za ciekawie, wczoraj wieczorem grypa mnie wzięła, rodzina pojechała do rodziny, a ja z Lu w domu siedzę, ale muszę się za nią ostro wziąć, coraz bardziej zaczyna polecenia rodziny (dziś doszłam do wniosku że mnie słucha się bezwzględnie, olała szynkę żeby przyjść do mnie) olewać (straszna niekonsekwencja mojego taty :angryy:). Edited April 1, 2013 by masdamerka Quote
Ty$ka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Właśnie się tak zastanawiałam nad pokrewieństwem z Lu i widzę, że intuicja mnie nie zmyliła :) Zdrowia Ci życzę :) I polecam Ci wyćwiczyć przywołanie awaryjne na gwizdek - wyszlifowane na blachę od podstaw da niesamowite rezultaty :) Quote
masdamerka Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Będą pewnie w przyszłym tygodniu (jak dojdzie nowa obroża :cool3:), bo teraz i tak siedzę w domu, a zdjęcia w chusteczkowym plenerze nie byłyby za fajne ;) Ano i Lu ma cieczkę więc nie biega, a smyczowe zdjęcia to nie to samo :) Quote
zahirka11 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 to w takim razie życzę zdrowia i wytrwałości;-) Quote
masdamerka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Ano nie, chusteczki wszędzie :evil_lol: Doszło mi dzisiaj frisbee :D Quote
rashelek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Jak walka z miłością psią? Duzo wam jeszcze zostało? Quote
masdamerka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Minęło już półtora tygodnia, więc myślę że jeszcze tydzień się pomęczymy :) Jedyne takie zajście było z tym maltanem, chociaż omijam ONka ze starszą panią, wolę nie ryzykować (nie wygląda jakby pani nad nim panowała, aczkolwiek mogę się mylić). Szkoda mi też Lu, bo jak zdejmę jej majtki przed spacerem, kiedy się wylizuje zachowuje się jakby to był najszczęśliwszy moment w jej życiu :D Ale to jej pierwsza i ostatnia cieczka - będzie ciachana w połowie lipca ;) Quote
Ty$ka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Puzzle idealnie się na niej prezentują :loveu: A miny Lunki :lol: Quote
zahirka11 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 super Księżniczka wygląda w obróżce, wzór szyty specjalnie dla niej :-P Quote
rashelek Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 I jaką w końcu szerokość wzięłaś? Bo wyglądają fenomenalnie, idealny wzór dla niej :D Quote
masdamerka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Wzięłam 2,5cm, teraz biorę AD 2,5cm z pianką :) Quote
Recommended Posts