Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masdamerka napisał(a):
Nieskromnie powiem, że te według mnie też zdjęcia są super :diabloti: Jutro coś postaram się do galerii wstawić ;)

Jest jutro. :grins:

Posted

A jednak nie!! :D Dostałam zdjęcia które Julia robiła wczoraj na wybiegu :)
Tak więc zaczynam..

Lu jak na modelkę przystało pozuje na pieńku, "włosy" na wietrze.. :eviltong:

A moja pokraka biega tak:

Posted

Luuu jest boooska :loveu: Wygląda na pełną gracji i pewności swego wdzięku i urody :lol: :loveu: Pominę już fakt, że takie psy mi się właśnie podobają: nienadmiernie ofutrzone, kłapciate, długołapne :D

Jak się żyje z Luną na co dzień? Jak postępy nad przywołaniem? :)

A obroża fantastycznie prezentuje się na Lunie! :loveu:

Posted

Młoda weszła w wiek psiego nastolatka, hormony buzują, cały świat jest atrakcyjny żeby go zdominować, a pańcia taka nudna.. :D Nie pozwalam jej się nie słuchać, więc skurczybyk biega na lince :diabloti: Od 5 dni słucha się "bezbłędnie", ale nie chcę zapeszać, więc jeszcze nie poczuje wolności :eviltong:

A żyje się z nią genialnie :) W domu pies ideał - jedno "nie wolno!" i Lu w ogóle już nie próbuje robić "rzeczy zakazanych" :p Uwielbia się uczyć nowych sztuczek, które szybko łapie.. Tylko gdyby na dworze była taka posłuszna.. Była jak miała 5-6msc :D

Posted

W takim razie cieszymy się razem z Wami i trzymamy kciuki za dalsze sukcesy szkoleniowe :D
No tak... typowa nastolatka :lol:

Zamierzacie się wystawiać? ;)

Posted

masdamerka napisał(a):
Młoda weszła w wiek psiego nastolatka, hormony buzują, cały świat jest atrakcyjny żeby go zdominować, a pańcia taka nudna.. :D Nie pozwalam jej się nie słuchać, więc skurczybyk biega na lince :diabloti: Od 5 dni słucha się "bezbłędnie", ale nie chcę zapeszać, więc jeszcze nie poczuje wolności :eviltong:

A żyje się z nią genialnie :) W domu pies ideał - jedno "nie wolno!" i Lu w ogóle już nie próbuje robić "rzeczy zakazanych" :p Uwielbia się uczyć nowych sztuczek, które szybko łapie.. Tylko gdyby na dworze była taka posłuszna.. Była jak miała 5-6msc :D

tworzycie bardzo fajny duecik. :)

Posted

phase napisał(a):
tworzycie bardzo fajny duecik. :)

Senkju, senkju :)

Ty$ka napisał(a):
Zamierzacie się wystawiać? ;)

Raczej nie, Lu nie lubi zbiorowisk ludzi.. Wolimy psie sporty :D Zaczęłyśmy agi, jak zrobi się cieplej frisbee, a jak Lu dorośnie - dogtrekking (na razie stopniowo zwiększam jej dystanse, teraz jesteśmy na 10 km, do wakacji dojdziemy do 25 km :)).

A co do przywołania, zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj puściłam ją bez linki i patrzyłam czy jakiś pies nie idzie, jak widzę psa - wołam Lu. Jednego psa ona też zauważyła, już zaczęła się zbliżać żeby do niego podbiec. Zawołałam i bez wahania przybiegła :D

Posted

Wooow welkie gratulacje :) W takich chwilach człowiek rośnie :lol:

Hehe... rozumiem Cię doskonale, też wolę psie sporty. :) A jak dogtrekking to cóż, pozostaje mi liczyć na to, że kiedyś zobaczymy się na trasie ;)