Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masdamerka napisał(a):
Jesteś moim geniuszem :sweetCyb: :iloveyou: :klacz: :modla: Muszę nagrać jakiś filmik!! :D

Och, dziękuję :loveu: :P Huraaaa, będą filmiki :D 8)

Posted

Lu wczoraj była u swojej "kuzynki" na urodzinach babci :) Pierwsze co zrobiła, to dobrała się Karze do miski :D

A kuzynka prezentuje się tak:

I okazało się że Lu jest w 100% urodzoną księżniczko/modelką :) Jak robiliśmy sobie rodzinne foty, Lu sama podchodziła, siadała i pozowała, tak jak na tym zdjęciu :p

Lu nie chciała być głaskana wtedy kiedy Kara, więc szacuneczek się kształtuje :D

Posted

Pokopiowałam troszku zdjęć z komórki i oto efekty.. Ale najpierw króciutki film z dzisiaj rana :)

[video=youtube;EPecIVVVSbQ]https://www.youtube.com/watch?v=EPecIVVVSbQ[/video]

I Lu ze swoją "siostrą" :D

I foty z dzisiejszej jazdy powrotnej samochodem, intensywny spacerek z rana po lesie i pies momentalnie zasypia :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']http://img41.imageshack.us/img41/6324/img2013021600032.jpg Komuś chyba za dobrze :loveu:

Ostatnio często jak wracam z łazienki i chcę się położyć Luna wyraźnie daje mi do zrozumienia, że łóżko już nie jest moje :)

[quote name='rashelek']http://img19.imageshack.us/img19/9753/img2013030400066.jpg nie mogłam na początku rozkminić co to za futro obok Luny :lol: Zajebiste ma świniak umaszczenie, a Lu piękna jak zwykle :D

Prosiaczek jest marketowym nabytkiem (niestety :oops:), ale to jest wytresowany świniak!! :D Kiedyś może uda mi się nakręcić filmik z wyczynami Myszki :cool3:

Posted

masdamerka napisał(a):
Ostatnio często jak wracam z łazienki i chcę się położyć Luna wyraźnie daje mi do zrozumienia, że łóżko już nie jest moje :)

Ja to już wiem od dawna :evil_lol:

Posted

masdamerka napisał(a):
Prosiaczek jest marketowym nabytkiem (niestety :oops:), ale to jest wytresowany świniak!! :D Kiedyś może uda mi się nakręcić filmik z wyczynami Myszki :cool3:

Ja się dzisiaj na swoim psie położyłam, bo uznała, że skoro wstałam na 30s wyłączyć budzik to ona już może się uwalić na mojej poduszce :P
Marketowy czy nie, piękna jest :D Wytresowany? Obi czy frisbee? :diabloti:

Posted

rashelek napisał(a):
Ja się dzisiaj na swoim psie położyłam, bo uznała, że skoro wstałam na 30s wyłączyć budzik to ona już może się uwalić na mojej poduszce :P
Marketowy czy nie, piękna jest :D Wytresowany? Obi czy frisbee? :diabloti:

Jak biega po mieszkaniu, powiem "am am" to biegnie pod lodówkę i staje na dwóch łapkach żeby poprosić o jedzenie (a ten głupol Luna tylko siedzi i próbuje zjeść śwince marchew), jak poklepię się w ramię wskakuje mi na ręce, więc jak na świniaka to nieźle :D