Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu ma dwie nowe obróżki, Furkidzowe potworki używane z dogo, i Pac-Mana z PSDD (bardzo fajna, troszkę sztywniejsza od Furkidza, ale w 3cm są olbrzymie zatrzaski, chociaż nie wygląda to aż tak źle) :D

No i przy okazji jeszcze moja smyczowo-obrożowa kolekcja :) Patrząc na zbiory innych nie jest okazała, ale biorąc pod uwagę to, że psa mam 4 miesiące.. :diabloti:

Posted

rashelek napisał(a):
Potwory superowe!!
A w tej drugiej faktycznie ogromny zatrzask, pytanie po cholerę aż taki :???:

No zatrzask jest minusem, ale obroża sama w sobie genialna, bardzo ładnie Lu w niej wygląda :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Pasują jej jak ulał :)

O raaany, naprawdę musisz iść na odwyk obrożowy :siara:

Albo rzadziej wchodzić na obrożowy wątek na dogo :) Za każdym razem jak oglądam tam jakieś obroże, mam ochotę kupić kolejną :D A najlepiej więcej :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Jejku, super dziewczyna :D. Mam pewien sentyment do tej rasy, bo bardzo długo brałam ją pod uwagę jako mojego pierwszego psa :).

Psa masz 4 miesiące i taka kolekcja? :crazyeye: Nieźle... To młody jest ze mną 7 miesięcy, a mamy 6 obróżek w tym dwie albo trzy za małe i jedne szelki - też za małe :lol:.

Posted

Ja przy Was czuję się naprawdę jak jakaś głupia :lol: Mam psa od 4lat, nasz zestaw spacerowy liczy jedną linkę amortyzacyjną, jedną smycz, 2 pary guardów, jedne norwegi i jedna, kompletnie nieużywana obroża :siara:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja przy Was czuję się naprawdę jak jakaś głupia :lol: Mam psa od 4lat, nasz zestaw spacerowy liczy jedną linkę amortyzacyjną, jedną smycz, 2 pary guardów, jedne norwegi i jedna, kompletnie nieużywana obroża :siara:[/QUOTE]
No u nas są używane dwie obroże i linka 15m, czasami obie smyczki. Reszta obróżek jest dla niego za wąska (mają ok 2-2,5cm, gdzie on potrzebuje co najmniej 4cm) i go dusi po prostu. Nigdy nie rozumiałam tego szału na ozdobne smycze, szelki i obróżki, ale ostatnio sama w to wpadłam... :evil_lol:

Posted

Jeśli chodzi o moją obrożową kolekcję, to raczej nie zaskoczę Was wiadomością, że w poniedziałek zamawiam kolejną :D
Przydałoby się tu jakieś zdjęcia wstawić, wieczorem się tym zajmę :razz: