Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Mam dziwne wrażenie że ładne psy doskonale zdają sobie sprawę ze swojego piękna i dlatego tak pozują :evil_lol:[/QUOTE]

Też mam takie wrażenie - Lu na każdym kroku utwierdza mnie że ona jest świadoma swojej urody :evil_lol:

Posted

[quote name='Victoria']dzięki ze mnie ignorujesz :razz:

wiec sie powtorze - daj jakis filmik :eviltong:[/QUOTE]

O pardone, nie zauważyłam :oops: Nie mam filmiku z agi (Nataliałkę ma za małą kartę pamięci), nakłonię ją żeby nagrała frisbee/obi/sztuczki :)

Posted

[quote name='masdamerka']Też mam takie wrażenie - Lu na każdym kroku utwierdza mnie że ona jest świadoma swojej urody :evil_lol:[/QUOTE]

No ja zaczęłam zwracać na to uwagę od kiedy mam Pamira :lol: Brzydkie psy na zdjęciach - ot po prostu są, te ładne :loveu: prężą się i pozują, ja nawet jak rano wstanę to wystarczy, że rude widzi że do niego celuję aparatem/telefonem to od razu uszy do góry i błysk w oku :evil_lol:

Posted

Odnośnie wyboru matki - weź po jednym szczeniaku od każdej. :evil_lol: Mam nadzieję, że uda nam się spotkać na DCDC i jeszcze kiedyś w wakacje. Przez Ciebie bordery zaczynają mi się coraz bardziej podobać. Za trzy lata liczę na mizianie szczyla borderowego! A rodzice coś już o planach wiedzą czy na razie jest to tajna misja? :eviltong:

Posted

[quote name='Dioranne']Odnośnie wyboru matki - weź po jednym szczeniaku od każdej. :evil_lol: Mam nadzieję, że uda nam się spotkać na DCDC i jeszcze kiedyś w wakacje. Przez Ciebie bordery zaczynają mi się coraz bardziej podobać. Za trzy lata liczę na mizianie szczyla borderowego! A rodzice coś już o planach wiedzą czy na razie jest to tajna misja? :eviltong:[/QUOTE]

Rodzice wszystko wiedzą, mówią nawet że się dołożą do kupna i utrzymania, ale już raczej nie u nas w domu (przypuszczam że dałoby się przekonać), więc wyprowadzka do babci trzy osiedla dalej będzie świetnym rozwiązaniem :)

[quote name='Bolsbokser']Witamy się i zapisujemy galeryjkę.
[/QUOTE]

Witam :p