masdamerka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Już po wszystkim :roll: Młoda zmęczona, śpi na siedząco. Ma świetny kubraczek :loveu: Została ulubienicą kliniki, którą szczerze polecam (MyPet w Poznaniu). Jutro Pan Doktor do mnie dzwoni, może dostanie kroplówkę, jak nie - w czwartek do kontroli :D Quote
Sonka95 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Kubraczek to ma fajny :loveu: ostanio widziałam sunie własnie z takim samym , albo podobnym :) Nie dochodzi do siebie Lunka ;) Quote
Ty$ka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Super wieści :) Szybkiego powrotu do formy życzymy ;) Kubraczek Lu nie interesuje? ;P Quote
masdamerka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Wet powiedział że decyzja należy do mnie czy kubrak czy kołnierz. Majtki podczas cieczki ją wcale nie interesowały więc fartuszek. Na razie Lu kompletnie olewa kubrak, wenflon w bandażu - nie powinno być źle :) Byłam z nią na krótkim spacerze, załatwiła się i próbowała jeść trawę, taka głodna ;) Quote
ania90 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Jessi miala tylko kubraczek, i jej wogole nie bylo w glowie to sciagac/grysc, dopiero u weta przed sciaganiem szwow jak sciagalam jej kubraczek to ona patrzyla na mnie jak na glupka po co jej to sciagam :D za to wet byla bardzo zadowolona, z reszta ja tez bo nie dawalam jej szans ze kubraczek wytrzyma 10dni :evil_lol::eviltong: Quote
masdamerka Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Młoda odpoczywa, ale już by się chciała bawić ze swoją osiedlową sforą :) Jutro lecimy na kontrolę, póki co kubraczka nie rusza :p Taki z niej ponętny baleron :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Co raz widziałam Lu w wątku obrożowym ale nigdy jakoś mi nie było po drodze, żeby do gall wpaść :evil_lol: No ale w końcu się udało :loveu: Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :loveu: Quote
Ty$ka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Fajnie wygląda w kubraczku :P I już widać po oczach, że inna suka, zdrowsza ;) Quote
phase Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Jaka słodziutka, bezbronna minka. :loveu: http://img4.imageshack.us/img4/7136/img1955gh.jpg Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Witam :) Dobrze że zauważyłaś wcześniej że coś się dzieje ;) Myśleliście o szczeniakach (znaczy wiem że teraz to już po ptakach ;) )? Quote
masdamerka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Dybry :) Raczej o szczeniakach nie myślałam - w "naszej" rasie do uzyskania hodowlanki potrzebne są próby polowe, a ja zła i niedobra chce z psa myśliwskiego zrobić pieska sportowego :diabloti: Po lasach/polach też chodzimy, więc tej radości też trochę zazna Lu, ale polowania to nie to po co kupiłam psiaka tej rasy :) Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Rozumiem :) W takim razie trzymam kciuki za szybki powrót do pełni zdrowia :) Quote
masdamerka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Lu wraca do formy :) Wczorajszy dzień 3 spacery każdy godzinny, dzisiaj tak samo. Jestem dumna z tego Ludebila :multi: Quote
masdamerka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Lu już bez kubraczka, biega, skacze (muszę ją trochę przystopowywać, szwy) :D Kilka fot po treningu. A z treningu i tak nic nie wyszło - podbiegacze, właściciele z 30m krzyczący że piesek nic nie zrobi, kiedy już uda się go odwołać najlepiej prawić psiakowi kazania moralne, że nie wypada do piesków biec jak pieski cię nie chcą, a potem dać przez dupę dwa razy ze smyczy, coby zrozumiał. Ludzie nie przestaną mnie zadziwiać.. :angryy: Quote
masdamerka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 A tu Lu z Myszką. Dziewczyny sobie biegały po pokoju (to znaczy świnka biegała, Lu chodziła za nią jak ciele :evil_lol:) i przyszedł czas na odpoczynek :) Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 ja już z kilkoma inteligentnymi właścicielami którzy lali przy po powrocie, się nieźle pokłóciłam :diabloti: Quote
Talagia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Śliczna panna! Najlepsza przyjaciółka mojej Pasji to właśnie mała munsterlanderka. Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts