Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozważam jeszcze zapalenie gruczołów mlekowych. Wolę nie gdybać, bo gdybaniem za chwilę dojdę do ropomacicza :) Zobaczymy co powie weterynarz, jestem dobrej myśli, tylko wkurza mnie jak Lu tak smętnie chodzi po mieszkaniu :roll:

Posted

Byłyśmy, pani doktor pochwaliła moją czujność - Lu jest na dobrej drodze do ropomacicza. Ma powiększoną macicę ponieważ zebrał jej się śluz, który w późniejszym czasie przekształciłby się w ropę. Młoda dostała antybiotyki, w przyszły wtorek kontrola czy cokolwiek się zmieniło, jeśli nie - sterylka w trybie przyśpieszonym. Lu prawdopodobnie ma jeszcze początek urojonej. :roll: Dużo nowości jak na jeden dzień, ale na poprawę humoru dodam że Młoda zasnęła podczas usg, tak jej przyjemnie było :) Morfologia w porządku, leukocyty trochę podwyższone co potwierdza początki ropomacicza. Lu cały czas osowiała, mam nadzieję że leki pomogą..

Posted

Coś kiepsko z nią dzisiaj. Wlecze się za mną na spacerach, dwa razy się przewróciła w domu. Jedziemy na 16 do weterynarza prawdopodobnie umówić się na zabieg. Trzymajcie kciuki :roll:

Posted

masdamerka napisał(a):
Coś kiepsko z nią dzisiaj. Wlecze się za mną na spacerach, dwa razy się przewróciła w domu. Jedziemy na 16 do weterynarza prawdopodobnie umówić się na zabieg. Trzymajcie kciuki :roll:

Dziewczyny zaciskam mocno kciuki i czekam na wieści.