masdamerka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Zdjęcia!! :D Pierwsze zdjęcie, pies myśliwski luna poluje na swoją ofiarę przysypiając podczas polowania :diabloti: No i jest! Nowy komplet od Manufaktury MiauHau :D Powiem szczerze, że jestem mile zaskoczona jakością wykonania no i przede wszystkim funkcjonalnością :multi: Czyżby uśmiech? :lol: Quote
Leokadia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Te szelki nie są za nisko, wyglądają jakby miały jej zaraz spaść? Tak tylko pytam, bo sama takich nie mam;) Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 leónowa napisał(a):Te szelki nie są za nisko, wyglądają jakby miały jej zaraz spaść? Tak tylko pytam, bo sama takich nie mam;) Rzeczywiście na tym ostatnim zdjęciu trochę jej spadły, nie wyregulowałam ich chyba do końca dobrze, ale to był pierwszy spacer w nich, teraz już jest naprawione :D Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Komplet piękny, super jej pasuje :) Tylko ja bym przedni pasek chyba troszkę poszerzyła bo wygląda jakby za blisko pach była ta obręcz, albo tak tylko zdjęcie wyszło ;) Quote
mańka_ Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 O, wreszcie do Was trafiłam :-) Dzięki za miłe słowa, Luna prześlicznie prezentuje sie w turkusie i brązie, bardzo jej do pysia :-) Faktycznie, zgadzam się z Nuką: poluzuj trochę przedni pasek, a potem ściągnij odrobinę ten tylny... i będzie super :-) Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Tak tylko pragnę Was zachęcić jeszcze do zainteresowania się stroną Małego Munsterlandera na FB http://www.facebook.com/pages/Ma%C5%82y-Munsterlander/258994404218792?fref=ts :cool3: Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 mańka_ napisał(a): Faktycznie, zgadzam się z Nuką: poluzuj trochę przedni pasek, a potem ściągnij odrobinę ten tylny... i będzie super :-) Z vege* :eviltong: Nuka to moja sunia :evil_lol: Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Zdjęcie Luny jeszcze z hodowli, gdy zwała się Alaska :razz: No urodzona modelka! :D Quote
mańka_ Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 vege* napisał(a):Z vege* :eviltong: Nuka to moja sunia :evil_lol: O masakra, przepraszam! :oops: Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 mańka_ napisał(a):O masakra, przepraszam! :oops: Nic się nie stało, każdy ma prawo się pomylić ;) Quote
Sonka95 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Piękny ten komplecik i w dodatku w moim ulubionym kolorze :loveu: Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Luna pilnująca swojej ukochanej babuni :p Quote
Ty$ka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Pasuje jej komplecik :loveu: Jaki szczyl :loveu: :P Ja bym zostawiła jej imię Alaska ;P Quote
Sonka95 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Wierna jest Lunka :D http://img15.imageshack.us/img15/2097/img1460dx.jpg Quote
rashelek Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Super te kropki do niej pasują! Tylko faktycznie musisz je wyregulować inaczej, bo się pewnie w pachy wpijają :P W ogóle podziwiam Cię, że za pierwszym razem dobrze wymierzyłaś wszystko, mnie to przerosło niestety :lol: Quote
mańka_ Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 rashelek napisał(a):Super te kropki do niej pasują! Tylko faktycznie musisz je wyregulować inaczej, bo się pewnie w pachy wpijają :P W ogóle podziwiam Cię, że za pierwszym razem dobrze wymierzyłaś wszystko, mnie to przerosło niestety :lol: Haha, tu akurat (mam nadzieję, że się na mnie Lunkowa pańcia nie obrazi za to ;-) ) nie do końca się dogadałyśmy i panna była nieco ściśnięta....... ale ekspresowa przeróbka i jest już jak widać wszystko w najlepszym porządku :-) Quote
rashelek Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Wcale się nie dziwię :P Jak ja mierzyłam norwegi to mi za pierwszym razem przód wyszedł 56cm a za kolejnym 48cm :hmmmm: Skończyło się na tym, że kupiłam gotowe a i tak mi nie podpasowały :lol: Ale najważniejsze, że szybko przerobiliście :) Muszę sobie przejrzeć co tam macie ciekawe w ofercie ;) Sorry za off :D Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Tak, z mierzeniem miałyśmy problem :D Szele wyregulowane, przymierzone i są na prawdę genialne :lol: Już się nie martwię o tego małego skubańca, bo jak ostatnio zobaczyła liście poruszane przez wiatr, podduszała się przez 20 sekund, po czym 5 minut ciężko dyszała i charczała.. :shake: Quote
mańka_ Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 rashelek napisał(a):Wcale się nie dziwię :P Jak ja mierzyłam norwegi to mi za pierwszym razem przód wyszedł 56cm a za kolejnym 48cm :hmmmm: Skończyło się na tym, że kupiłam gotowe a i tak mi nie podpasowały :lol: Ale najważniejsze, że szybko przerobiliście :) Muszę sobie przejrzeć co tam macie ciekawe w ofercie ;) Sorry za off :D Haha, wiesz, jedna rzecz, to to, że masmaderka nie do konca zrozumiała co mam na mysli opisując obrazek mierzenia..... a druga - że ja w życiu munsterlandera nie widziałam na oczy i jakoś nie przyszło mi do głowy, że 22cm obwodu klatki to "ociupinkę" za mało...... :evil_lol: masdamerka napisał(a):Tak, z mierzeniem miałyśmy problem :-D Szele wyregulowane, przymierzone i są na prawdę genialne :lol: Już się nie martwię o tego małego skubańca, bo jak ostatnio zobaczyła liście poruszane przez wiatr, podduszała się przez 20 sekund, po czym 5 minut ciężko dyszała i charczała.. :shake: No to super, że pasuje i że jesteście zadowolone :-) Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Ty$ka napisał(a):Pasuje jej komplecik :loveu: Jaki szczyl :loveu: :P Ja bym zostawiła jej imię Alaska ;P Mnie się jakoś Alaska nie podobało, takie troszkę dziwne :D Ale nie ma co narzekać, w miocie było 13 szczeniaków w tym 8 suczek, więc imion mieli sporo do wymyślenia :eviltong: Quote
Sonka95 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='masdamerka']Tak tylko pragnę Was zachęcić jeszcze do zainteresowania się stroną Małego Munsterlandera na FB http://www.facebook.com/pages/Mały-Munsterlander/258994404218792?fref=ts :cool3: Zajrzałam tam i właśnie oglądam piękne zdjęcia :loveu: Quote
masdamerka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Kilka fotek z dzisiejszego leniuchowania :bigcool: Quote
masdamerka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 I odpoczynek po zabawie.. :sleep: Quote
masdamerka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Luna razem ze mną z zapałem przegląda dogomanię :D Quote
Sonka95 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Luna też uzależniona od dogomani :D haha Quote
Recommended Posts