Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia!! :D

Pierwsze zdjęcie, pies myśliwski luna poluje na swoją ofiarę przysypiając podczas polowania :diabloti:

No i jest! Nowy komplet od Manufaktury MiauHau :D Powiem szczerze, że jestem mile zaskoczona jakością wykonania no i przede wszystkim funkcjonalnością :multi:

Czyżby uśmiech? :lol:

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leónowa napisał(a):
Te szelki nie są za nisko, wyglądają jakby miały jej zaraz spaść? Tak tylko pytam, bo sama takich nie mam;)

Rzeczywiście na tym ostatnim zdjęciu trochę jej spadły, nie wyregulowałam ich chyba do końca dobrze, ale to był pierwszy spacer w nich, teraz już jest naprawione :D

Posted

Komplet piękny, super jej pasuje :) Tylko ja bym przedni pasek chyba troszkę poszerzyła bo wygląda jakby za blisko pach była ta obręcz, albo tak tylko zdjęcie wyszło ;)

Posted

O, wreszcie do Was trafiłam :-)
Dzięki za miłe słowa, Luna prześlicznie prezentuje sie w turkusie i brązie, bardzo jej do pysia :-)

Faktycznie, zgadzam się z Nuką: poluzuj trochę przedni pasek, a potem ściągnij odrobinę ten tylny... i będzie super :-)

Posted

mańka_ napisał(a):

Faktycznie, zgadzam się z Nuką: poluzuj trochę przedni pasek, a potem ściągnij odrobinę ten tylny... i będzie super :-)

Z vege* :eviltong: Nuka to moja sunia :evil_lol:

Posted

Super te kropki do niej pasują! Tylko faktycznie musisz je wyregulować inaczej, bo się pewnie w pachy wpijają :P W ogóle podziwiam Cię, że za pierwszym razem dobrze wymierzyłaś wszystko, mnie to przerosło niestety :lol:

Posted

rashelek napisał(a):
Super te kropki do niej pasują! Tylko faktycznie musisz je wyregulować inaczej, bo się pewnie w pachy wpijają :P W ogóle podziwiam Cię, że za pierwszym razem dobrze wymierzyłaś wszystko, mnie to przerosło niestety :lol:

Haha, tu akurat (mam nadzieję, że się na mnie Lunkowa pańcia nie obrazi za to ;-) ) nie do końca się dogadałyśmy i panna była nieco ściśnięta....... ale ekspresowa przeróbka i jest już jak widać wszystko w najlepszym porządku :-)

Posted

Wcale się nie dziwię :P Jak ja mierzyłam norwegi to mi za pierwszym razem przód wyszedł 56cm a za kolejnym 48cm :hmmmm: Skończyło się na tym, że kupiłam gotowe a i tak mi nie podpasowały :lol: Ale najważniejsze, że szybko przerobiliście :) Muszę sobie przejrzeć co tam macie ciekawe w ofercie ;)

Sorry za off :D

Posted

Tak, z mierzeniem miałyśmy problem :D Szele wyregulowane, przymierzone i są na prawdę genialne :lol: Już się nie martwię o tego małego skubańca, bo jak ostatnio zobaczyła liście poruszane przez wiatr, podduszała się przez 20 sekund, po czym 5 minut ciężko dyszała i charczała.. :shake:

Posted

rashelek napisał(a):
Wcale się nie dziwię :P Jak ja mierzyłam norwegi to mi za pierwszym razem przód wyszedł 56cm a za kolejnym 48cm :hmmmm: Skończyło się na tym, że kupiłam gotowe a i tak mi nie podpasowały :lol: Ale najważniejsze, że szybko przerobiliście :) Muszę sobie przejrzeć co tam macie ciekawe w ofercie ;)

Sorry za off :D

Haha, wiesz, jedna rzecz, to to, że masmaderka nie do konca zrozumiała co mam na mysli opisując obrazek mierzenia..... a druga - że ja w życiu munsterlandera nie widziałam na oczy i jakoś nie przyszło mi do głowy, że 22cm obwodu klatki to "ociupinkę" za mało...... :evil_lol:

masdamerka napisał(a):
Tak, z mierzeniem miałyśmy problem :-D Szele wyregulowane, przymierzone i są na prawdę genialne :lol: Już się nie martwię o tego małego skubańca, bo jak ostatnio zobaczyła liście poruszane przez wiatr, podduszała się przez 20 sekund, po czym 5 minut ciężko dyszała i charczała.. :shake:

No to super, że pasuje i że jesteście zadowolone :-)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Pasuje jej komplecik :loveu:

Jaki szczyl :loveu: :P Ja bym zostawiła jej imię Alaska ;P

Mnie się jakoś Alaska nie podobało, takie troszkę dziwne :D Ale nie ma co narzekać, w miocie było 13 szczeniaków w tym 8 suczek, więc imion mieli sporo do wymyślenia :eviltong: