Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam sunie shih tzu. Ciezko znosi sylwestra, boi sie petard. Dzis wrocilam do domu i zastalam ja na podlodze lezaca na boku i szybko dyszala maial jezyk wyciagniety, byl dlugi sztywny, cala sunia byla sztywna wzialam ja na rece i zawiozlam do lekarza. Dostala hydroxyzine i pani doktor powiedziala ze to moze by padaczka pod wplywem stresu:( bardzo sie martwie o mojego pieska, jakis czas temu tez tak zesztywniala kiedy ktos strzelal, ale mnie przy tym nie bylo niestety, tylko moja mama która to zbagatelizowala, tlumaczyla to stresem i trzymala na rekach... czy ktos tez ma taki problem ze swoim psem... prosze o odpowiedz, martwie ze zeby nie dostala zawalu,nie umarla:( przepraszam za brak polskich znaków.

Posted

dostaøa hydroxyzine od razu pojechalam wziela 1/4 tabletki i o 20 dam jej druga cwiartke. Przygotuje jej lozeczko w laziece wlacze radio i wezme mojego drugiego psa zeby z nia byl w lazience.. mam nadzieje ze to pomoze.:(

Posted

może jeszcze dodatkowo skocz do zoologicznego i kup psie feromony d.a.p.moga wspomóc.tanie nie są -do kontaktu ze 150 zł,a w sparyu 45.
mam nadzieje że hydroxyzyna po może,trzymam kciuki

Posted

Co prawda nasz pies aż w taki stres nie wpada ale też się boi i u nas pomaga obwiązanie głowy a najlepiej całego ciała bandażem elastycznym tylko nie za mocno i przynajmniej pierwszy raz trzeba obwiązać wtedy kiedy pies się nie boi żeby nie skojarzył bandaża z petardami.